Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anam sen suprizlerle dolusun kuzu seni .ruyamda gormen lazim:) misal periyi gormustum kadin hergun test yapiyordu. tam unutsuz oldugu zamn hamis haberini aldik kuzum senin uzerine odaklanayim bir
Ahahahah abla ya sen nasıl bişisin yahu abla benim göğüsler şişti gene hassaslaştı bakalım bu ay neler görecez

Hee cok alıntıdan kusurabakma merhabaa
estağfirullah. Hoşgeldiniz

anan. kadin tam bir ogretmen
Öyle mi gözüktü esmam

kizlar benim tahminlwrim arasinda behriye arkadsimiz var bi ay kutsalrin ikiside hamile
Ohooo kızlar bu aralar nokta atışı yapıyo kendisi, çok şanslısınız kızlar. İnşallah kutsallar hamilesiniz. Anacumm bunlar hamileyse anında adımı kutsal şeyma yapıcam

Ahahahah abla ya sen nasıl bişisin yahu abla benim göğüsler şişti gene hassaslaştı bakalım bu ay neler görecez
kuzu .1 haftadan fazla olduuyasa supeli ilski olma sansin cok yuksek bak mesela kirki cikan bir kadin temizlendikten sonra eaiyle ilskiye girerse korumasiz hamile kalma sansi cokk yuksek . kirk biliyorsun adet kani degildir canim belki senin adet degil yumurtlama yada dollenme agrisidi olamaz mi

ugur niyetine kuzum sende sag gosterio sol yapma

Abla benim bi hafta geçmesine gerek kalmıyor ki ben kimyasal da da bata 13 kala bi sürü belirti yaşadım yumurtlamada göğüslerim şişmez benim ama döllenme mi bilemiyorum ondan emin değilim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…