- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.221
Balım adımı tutturamadın halakizlar benim tahminlwrim arasinda behriye arkadsimiz var bi ay kutsalrin ikiside hamile
Beeennnnkizlar benim tahminlwrim arasinda behriye arkadsimiz var bi ay kutsalrin ikiside hamile
İnşaAllah balımAy insallah hamişsindir bebeğim ya
Bende adet olucam galiba :/İnşaAllah balım
anam sen suprizlerle dolusun kuzu seni .ruyamda gormen lazim:) misal periyi gormustum kadin hergun test yapiyordu. tam unutsuz oldugu zamn hamis haberini aldik kuzum senin uzerine odaklanayim birBeeennnn
kuzu dogrusunu bilsem dogrusunu yazamam okuyorum ama yazamiyorumBalım adımı tutturamadın halainşallah esma sultanım kendimi hiçte öyle hissetmiyorum
Ahaha olsun balım olsunkuzu dogrusunu bilsem dogrusunu yazamam okuyorum ama yazamiyorum
Ne zamandı ki kuzucumm senin daha yok muydu yahuBende adet olucam galiba :/
anam seninde burnun kasiniyorAhaha olsun balım olsundün gece uyurken çok kötü ayağımın altı ve burnum kaşındı biliyo musun
Ahahahah abla ya sen nasıl bişisin yahuanam sen suprizlerle dolusun kuzu seni .ruyamda gormen lazim:) misal periyi gormustum kadin hergun test yapiyordu. tam unutsuz oldugu zamn hamis haberini aldik kuzum senin uzerine odaklanayim bir
Benim bat gecti ama düşük kanamam olmustu ama göğüslerim şişti hassaslaştı yuvalarına sığmıyor artıkNe zamandı ki kuzucumm senin daha yok muydu yahu
Evet aklıma sen geldin direk :)anam seninde burnun kasiniyor
Kafam çok karıştı balımBenim bat gecti ama düşük kanamam olmustu ama göğüslerim şişti hassaslaştı yuvalarına sığmıyor artık
Bence de dikkat etYarın test al o heyecanı da yaşa kız. Dikkat et bağımlılık yapıyor
estağfirullah. HoşgeldinizHee cok alıntıdan kusurabakma merhabaa
Öyle mi gözüktü esmamanan. kadin tam bir ogretmen
Ohooo kızlar bu aralar nokta atışı yapıyo kendisi, çok şanslısınız kızlar. İnşallah kutsallar hamilesiniz. Anacumm bunlar hamileyse anında adımı kutsal şeyma yapıcamkizlar benim tahminlwrim arasinda behriye arkadsimiz var bi ay kutsalrin ikiside hamile
kuzu .1 haftadan fazla olduuyasa supeli ilski olma sansin cok yuksek bak mesela kirki cikan bir kadin temizlendikten sonra eaiyle ilskiye girerse korumasiz hamile kalma sansi cokk yuksek . kirk biliyorsun adet kani degildir canim belki senin adet degil yumurtlama yada dollenme agrisidi olamaz miAhahahah abla ya sen nasıl bişisin yahuabla benim göğüsler şişti gene hassaslaştı bakalım bu ay neler görecez
ugur niyetine kuzum sende sag gosterio sol yapmaestağfirullah. Hoşgeldiniz
Öyle mi gözüktü esmam
Ohooo kızlar bu aralar nokta atışı yapıyo kendisi, çok şanslısınız kızlar. İnşallah kutsallar hamilesiniz. Anacumm bunlar hamileyse anında adımı kutsal şeyma yapıcam
Abla benim bi hafta geçmesine gerek kalmıyor ki ben kimyasal da da bata 13 kala bi sürü belirti yaşadım yumurtlamada göğüslerim şişmez benim ama döllenme mi bilemiyorum ondan emin değilim istekuzu .1 haftadan fazla olduuyasa supeli ilski olma sansin cok yuksek bak mesela kirki cikan bir kadin temizlendikten sonra eaiyle ilskiye girerse korumasiz hamile kalma sansi cokk yuksek . kirk biliyorsun adet kani degildir canim belki senin adet degil yumurtlama yada dollenme agrisidi olamaz mi
Seni duada en son yazmıştık ya başa yazsaydık keşke kuzum o yüzdenAhahahhha niyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?