- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.241
Olsun kuzum Allahım niyetimizi biliyo yaSeni duada en son yazmıştık ya başa yazsaydık keşke kuzum o yüzden
Balımm ya inşallah öyledirestağfirullah. Hoşgeldiniz
Öyle mi gözüktü esmam
Ohooo kızlar bu aralar nokta atışı yapıyo kendisi, çok şanslısınız kızlar. İnşallah kutsallar hamilesiniz. Anacumm bunlar hamileyse anında adımı kutsal şeyma yapıcam
Evett ben zaten sonunda hepimizi de söylüyorum gene kuzumOlsun kuzum Allahım niyetimizi biliyo ya
Nasip be esma, inşallah ben ve isteyen herkes bu ay hamile kalırugur niyetine kuzum sende sag gosterio sol yapma
Herseyin hayırlısı olsun biz inançlı insanlarız olursa basımız üstüne olmazsa daha güzeli olacağı içindir derizEvett ben zaten sonunda hepimizi de söylüyorum gene kuzum
Ooo ablamkizlar benim tahminlwrim arasinda behriye arkadsimiz var bi ay kutsalrin ikiside hamile
Aynen öyle kuzucum katılıyorumHerseyin hayırlısı olsun biz inançlı insanlarız olursa basımız üstüne olmazsa daha güzeli olacağı içindir deriz
Kız kutsalım esma abla diyoki hamilesiniz sen ne diyosun bu işeAynen öyle kuzucum katılıyorum
Oyy seni görünce hep daha iyi oluyorummKutsalsekerpare kuzucum nasılsın iyi misin
Kızlaar siz kutsallar belirtilerinizi bi yazın yahuu?Kız kutsalım esma abla diyoki hamilesiniz sen ne diyosun bu işe
Esma sarmadan sonra gözlemeyi kaldıramamkizlar ben hamiur yogurdum esim icerde gozleme yapiyor. yaptiktan sonra fotuyu paylasam
kuzu. gozlemeyi kocam acacakmis bende suan ilk defa tadacmEsma sarmadan sonra gözlemeyi kaldıramam
Eee sen neler yaptın bugun evde miydin hepAynen öyle kuzucum katılıyorum
Elde ne becerikli kocalar varkuzu. gozlemeyi kocam acacakmis bende suan ilk defa tadacm
İyi sayılırım kuzumm sağolasınOyy seni görünce hep daha iyi oluyorummsen nasılsın?
Kızlaar siz kutsallar belirtilerinizi bi yazın yahuu?
Bugün komşuma kahvaltıya gittim kuzum sabah Sonra eve geldim duaları okudum evi toparladım biraz tv baktım öyle sonra yemeğe giriştim derken hep evdeydim :) )Eee sen neler yaptın bugun evde miydin hep
İnşaAllah öyledir kuzum yaaa vallahi keşkeeee ama hiç hamile olcağıma inanamıyorum kutsalımKız kutsalım esma abla diyoki hamilesiniz sen ne diyosun bu işe
Maşallah benimki yumurta zor kırarkuzu. gozlemeyi kocam acacakmis bende suan ilk defa tadacm
A Annelerin en yorgunu esma bak bak okuİyi sayılırım kuzumm sağolasın
Bunlar belirtimi yoksa tesadüf mü bilmiyorum ama 3-4 gece önce uyumaya hazırlanırken daha yatmamıştım yani. Yatakta sağ kalçamdan bacağıma bıçak saplanması gibi bir ağrı girdi ve dönerken hep oldu aynısı Ertesi gün akşam üzerine kadar devam etti ayağımın üzerine basarken zorlandım. Sonra ishal oldum ayıptır söylemesi kısa sürdü ama. Dün gece de uyurken ayağımın altı ve burnum birden kaşınmaya başladı. Bugün de akşam üstü kabız oldum kuzum. Hala öyleyim. Ve yüzüm sapsarı. Ellerim buz gibi. Ama yüzüm sıcak. Sağ kasığım da zaten genel olarak bir ağrı ara ara hep var. Böyle kuzucum
anam anam bu adami muma. cevirdim yarinda baklva acacakmisElde ne becerikli kocalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?