- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Geçmiş olsun canım eminmisin düşük olduguna benimde kahverengi lekelenmem var doktor düşük yapıcaksın falan demediKızlar şimdi bugün çok sancılı bi kanama başladı bende,düşük yapıyorum yani.Ben bu günü mü adet olarak baz alicam bu ay?
No problem o zaman :) sıradan bi akıntıdır bence. Yorma bi şeye. Ama sarıya dönüyorsa inşallah gebeliktir. Meylende de olmuştu öncesinde sarı akıntı.Krem rengi akışkan değil bariz su gibi şimdide sarı akıntım var ama çok az anlamadım valla
Onun betası düştü canım. Düşük yapıyor.Geçmiş olsun canım eminmisin düşük olduguna benimde kahverengi lekelenmem var doktor düşük yapıcaksın falan demedi
Keşke hamile olmuş olsaydım da verebilseydim bu sorunun cevabını.Kizlar ya hamilelikte bu kadar erken uykuya dusen halsizlik yasayan varmi goguslerimin sizisini hic demiyorum bile ama piskolojim bozuldu sanki benim durup agliyorum yapabilcekmiyim diye dusunuyorum noluyo anlamis degilim mutsuzlastim
Hııı bilmiyordum canım Rabbim yardımcısı olsun inşallahOnun betası düştü canım. Düşük yapıyor.
Bendede oldu sarı akıntı adete yakın kesildi tam adet olucam derken hamile çıktımNo problem o zaman :) sıradan bi akıntıdır bence. Yorma bi şeye. Ama sarıya dönüyorsa inşallah gebeliktir. Meylende de olmuştu öncesinde sarı akıntı.
Canım bunlar adettende kaynaklı olabilir ama Bata kaç gün var benimde ilk belirttim gogüslerimdi dokunamıyordum.halada aynı şiş ve agrısı. Adetime 9 gün onceden başladıKizlar ya hamilelikte bu kadar erken uykuya dusen halsizlik yasayan varmi goguslerimin sizisini hic demiyorum bile ama piskolojim bozuldu sanki benim durup agliyorum yapabilcekmiyim diye dusunuyorum noluyo anlamis degilim mutsuzlastim
Ama çatlama olmasaydı test neden silikleşsinki orayı anlayamadımÇatladığında akıntı olur sızıntıdan dolayı , herkeste aynı olmayabiliyor ama üşütmüşte olabilirsin tabi .Kuzum 3 4 gün içinde çatlıyor genelde hatta bir haftaya bile yayıyorlar o da şöyle doktorlar 10.günden 17. Güne kadar değerlendir diyor ya her ihtimale karşı. İnşallah döllenir de 2019 sana minnağını getirir .
Canım hamile o zaten :)Canım bunlar adettende kaynaklı olabilir ama Bata kaç gün var benimde ilk belirttim gogüslerimdi dokunamıyordum.halada aynı şiş ve agrısı. Adetime 9 gün onceden başladı
Çatlamıştır o. Takma kafana. Değerlendirdin zaten. Oldu inşallah bu ay :)Ama çatlama olmasaydı test neden silikleşsinki orayı anlayamadım
Ben herşeyden çok geri kalmışımCanım hamile o zaten :)
İnşallah bu yıla hepimiz hamiş gireriz :) kız hamişler dua edin bizeeeeÇatlamıştır o. Takma kafana. Değerlendirdin zaten. Oldu inşallah bu ay :)
Hamileyse aglaması normal daha demin babam aradı ufacık bşey dedi 10 dakika boyunca agladım eşim zor susturdu yani anlıcagınız duygu yoğunluğu çok oluyor benimkide çok erken hemde yeni.hamieyimKeşke hamile olmuş olsaydım da verebilseydim bu sorunun cevabını.ama Hormonların etkisiyle duygu değişimi yaşaman normal bence.
Sıfırlandıktan snra tekrar kanama olabilir kuzuYok kuzum bitti ama beta değerim hala sıfırlanmadı
Valla canm bnm biraz adet sancısı gibi sancm oldu çünkü benm kapalıydı tüplerim ondan olabilr.. Agrı kesici vırdlar snra evime gttim 15 dk sürmedi kalktm ayağaBende anestezi alacağim sonrasinda sıkınti oldumu pekii
Senin bir sıknttı olmşmuydu sonçlardsBen anestezi almadım. Doktorum, yeni bi yer keşfettim çok ağrı olmuyor oraya git dedi. Gittim ve memnun kaldım. Adet sansıcı gibi bi ağrı.işlem boyunca sadece bi kere oldu o ağrı.
Yok canım. Hemen sonuçları verdiler elime zaten. Benim de 5-10 arası sürdü. Çıktım evime gittim. Anestezi almamıştım üstelik. Ki o yer anestezi kullanmıyor ağrısız yaptıkları için zaten.Senin bir sıknttı olmşmuydu sonçlards
Hamile kalayım da bütün gün salya sümük olmaya razıyım.Hamileyse aglaması normal daha demin babam aradı ufacık bşey dedi 10 dakika boyunca agladım eşim zor susturdu yani anlıcagınız duygu yoğunluğu çok oluyor benimkide çok erken hemde yeni.hamieyim
Hamile kalayım da bütün gün salya sümük olmaya razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?