Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya hamilelikte bu kadar erken uykuya dusen halsizlik yasayan varmi goguslerimin sizisini hic demiyorum bile ama piskolojim bozuldu sanki benim durup agliyorum yapabilcekmiyim diye dusunuyorum noluyo anlamis degilim mutsuzlastim
Keşke hamile olmuş olsaydım da verebilseydim bu sorunun cevabını. ama Hormonların etkisiyle duygu değişimi yaşaman normal bence.

Kizlar ya hamilelikte bu kadar erken uykuya dusen halsizlik yasayan varmi goguslerimin sizisini hic demiyorum bile ama piskolojim bozuldu sanki benim durup agliyorum yapabilcekmiyim diye dusunuyorum noluyo anlamis degilim mutsuzlastim
Canım bunlar adettende kaynaklı olabilir ama Bata kaç gün var benimde ilk belirttim gogüslerimdi dokunamıyordum.halada aynı şiş ve agrısı. Adetime 9 gün onceden başladı

Ama çatlama olmasaydı test neden silikleşsinki orayı anlayamadım

Keşke hamile olmuş olsaydım da verebilseydim bu sorunun cevabını. ama Hormonların etkisiyle duygu değişimi yaşaman normal bence.
Hamileyse aglaması normal daha demin babam aradı ufacık bşey dedi 10 dakika boyunca agladım eşim zor susturdu yani anlıcagınız duygu yoğunluğu çok oluyor benimkide çok erken hemde yeni.hamieyim

Senin bir sıknttı olmşmuydu sonçlards
Yok canım. Hemen sonuçları verdiler elime zaten. Benim de 5-10 arası sürdü. Çıktım evime gittim. Anestezi almamıştım üstelik. Ki o yer anestezi kullanmıyor ağrısız yaptıkları için zaten.
Doktorum tedaviye başlamadan önce tüpler bakalım kapalıysa boşuna hormon vermeyeyim demişti. Şükür açık çıktı ikisi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…