Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kusura bakma canım bende görmedim aralardan atlaya atlaya okuyorum baya msj oldugu için geçmiş olsun canım görümceni ya da kayınvalideni çağırsan biraz yardım etseler yemek falan yapsalar olmazmı
kYinvalidrm de gitti esimle bir kayinbeder var digerleri zaten calisiyor. evli olan yakinda degil onunda basinda iki tane var

Benim eşimde bi kere unuttu burnundan döktüm abla heleki senin çocukların var neyse abla üzülme takma açta kalma
yok kuzum daynrim disari soguk .olmazsa bebislerle cikarim. birde mal mal demez mi disari cikma. cocuklari hasta etme saydirdim bir dunya vallah birde. guluyor benm sinirlenmem hosuna gidiyor galiba

yok kuzum daynrim disari soguk .olmazsa bebislerle cikarim. birde mal mal demez mi disari cikma. cocuklari hasta etme saydirdim bir dunya vallah birde. guluyor benm sinirlenmem hosuna gidiyor galiba
Ayyy ayyy ben de sinirlendim deki niye benimkide bazen aynısını yapıyo bilerek sinirlendiriyo

Bu ay yumurtlama akıntısı yok sanırım yumurtlama da yok zaten bugünler de hafif arada vuran bel ağrısı dışında ağrıda duymadım reglim gecikecek mi acaba keşke ov.testini alsaydım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…