- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.561
İnsallah bitaneciğiimmmmCanım içime sindi benim bence. Senin? Mantıklı yani dedikleri?
Canım daim olsun, çok sevindim
İniallah ne diyeyim zehram
Gözünaydın canım çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahKizlar ben bugun kalp atisini duydum 6+1 mis bebis cok sukur Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
aynen canm ilk defa bu kadr kendimi caresiz his ettimÇok geçmiş olsun canım.Bende ufacık kokudan öğürmeye başlıyorum.Yemek yapamıyorum.İştah desen yok.Ne yapcaz böyle blmyorm .
deli iste akil yokki. nese ole kahvaltiti tost yaparak gectik oglende makarnayla sag ol kuzunAbla geçmiş olsun da İnan görmedim ben rahatsız olduğunu falan k.bakma bi de eşin ekmek almadan neden dışarı çıktı ki çocukta var evde
aynen canm ilk defa bu kadr kendimi caresiz his ettim
Kusura bakma canım bende görmedim aralardan atlaya atlaya okuyorum baya msj oldugu için geçmiş olsun canım görümceni ya da kayınvalideni çağırsan biraz yardım etseler yemek falan yapsalar olmazmıaynen canm ilk defa bu kadr kendimi caresiz his ettim
Benim eşimde bi kere unuttu burnundan döktüm abla heleki senin çocukların var neyse abla üzülme takma açta kalmadeli iste akil yokki. nese ole kahvaltiti tost yaparak gectik oglende makarnayla sag ol kuzun
kYinvalidrm de gitti esimle bir kayinbeder var digerleri zaten calisiyor. evli olan yakinda degil onunda basinda iki tane varKusura bakma canım bende görmedim aralardan atlaya atlaya okuyorum baya msj oldugu için geçmiş olsun canım görümceni ya da kayınvalideni çağırsan biraz yardım etseler yemek falan yapsalar olmazmı
yok kuzumYardım edecek kimsen yok mu canım?
Nereye gittilerkYinvalidrm de gitti esimle bir kayinbeder var digerleri zaten calisiyor. evli olan yakinda degil onunda basinda iki tane var
yok kuzum daynrim disari soguk .olmazsa bebislerle cikarim. birde mal mal demez mi disari cikma. cocuklari hasta etme saydirdim bir dunya vallah birde. guluyor benm sinirlenmem hosuna gidiyor galibaBenim eşimde bi kere unuttu burnundan döktüm abla heleki senin çocukların var neyse abla üzülme takma açta kalma
yok kuzum
Ayyy ayyy ben de sinirlendim deki niye benimkide bazen aynısını yapıyo bilerek sinirlendiriyoyok kuzum daynrim disari soguk .olmazsa bebislerle cikarim. birde mal mal demez mi disari cikma. cocuklari hasta etme saydirdim bir dunya vallah birde. guluyor benm sinirlenmem hosuna gidiyor galiba
Bugunde dışarıdan soyle dicem ama seninde 3 çocugun varevde gram yemek yok nasl. mutfaga gidecem bilmiyorm
Ben kurtköy tarafındayım bebeğim ama kaynarcaya cihan tıp merkezine geliyorum cüneyt uzun diyw bir doktor var çok duydum ismini sen biliyormusun :)KAynarca kuzucum :) sen ?
Evet canım müthiş doktordurBen kurtköy tarafındayım bebeğim ama kaynarcaya cihan tıp merkezine geliyorum cüneyt uzun diyw bir doktor var çok duydum ismini sen biliyormusun :)
Darısı bana inşallah canım :)Kizlar ben bugun kalp atisini duydum 6+1 mis bebis cok sukur Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?