- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.581
Benim bat 6 ocak ama beklemiyorum. Bu ay kuzum sizlerden bekliyorum bu ay inşalalhHissettiğim hiçbişe yok canım. Nasip. Senin bat ne zamandı?
Havalardandır canım üşütmüşsündürYok ablacım hiçbişeyim yok bugün kadın doğumdan geldim rutin testlerim yapıldı ultrasonladq muayene hiçbi sıkıntım yok gebe kalabilmek için herşeyim süper. Ama mide bulantıeı baş dönmesi bu kadar gaz anlamıyorumhele ki kasık ağrılarım A Annelerin en yorgunu B Babygirl16
aynen kuzum yaptim zor. belaBugunde dışarıdan soyle dicem ama seninde 3 çocugun var
peki doktor gebelikten supelendi miYok ablacım hiçbişeyim yok bugün kadın doğumdan geldim rutin testlerim yapıldı ultrasonladq muayene hiçbi sıkıntım yok gebe kalabilmek için herşeyim süper. Ama mide bulantıeı baş dönmesi bu kadar gaz anlamıyorumhele ki kasık ağrılarım A Annelerin en yorgunu B Babygirl16
darisi bana elife adliina ve iki adasimaKizlar ben bugun kalp atisini duydum 6+1 mis bebis cok sukur Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
Oh eline sağlık kuzum ben de cacık yapıcam :) taze fasulye ve bulgur pilavıbugun ku menu. pancar yemegi bilen bilir pancar corbasi yani suzme mercimek corbasi tavuklu pilav ve cacik
Valla bnde oyleyim ama üşütüyorum bol bol meyve tüket
aferim hamarat kadin:)Oh eline sağlık kuzum ben de cacık yapıcam :) taze fasulye ve bulgur pilavı
Teveccühünüz efenim :)aferim hamarat kadin:)
Hadi ya bunu duyduğuma sevindimmm inşallah güzel sonuçlar alırım bebeğimEvet canım müthiş doktordur
Çok yazıkkk gerçekten geçerli sebebi yoksa kesnlikle yapılmamasu gereken birşey allah akıl fikir versinkizlar az once nasil sonirim bozuldu. bir tane. kadin topik acmis korunirken hamile .kaldim. diye koleje gitmeyeck diye aldirmak istiyo
Di mi ya biz olsun diye uğraşıyoruzÇok yazıkkk gerçekten geçerli sebebi yoksa kesnlikle yapılmamasu gereken birşey allah akıl fikir versin
Valla bn bugun eşim yiyipcçyee gelicek diye hç bşey yapmadım yksa sulu kofte yapıcaktı sabahtan çorba var onuda bn içerimaferim hamarat kadin:)
Afiyet olsun canım benimValla bn bugun eşim yiyipcçyee gelicek diye hç bşey yapmadım yksa sulu kofte yapıcaktı sabahtan çorba var onuda bn içerim
Allah almadığı sürece sen o bebegi aldıramazsın.Çok yazıkkk gerçekten geçerli sebebi yoksa kesnlikle yapılmamasu gereken birşey allah akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?