- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.601
kuzu ben mecbur yaptim hem kalabaligiz hemde kocam cesit ariyo bugun bagirdim yapmiyorm yemk disarda ye diye bagirdimValla bn bugun eşim yiyipcçyee gelicek diye hç bşey yapmadım yksa sulu kofte yapıcaktı sabahtan çorba var onuda bn içerim
Yk zaten insan mecbır yapıyor her günde dışardan olmaz ki. Eşim annesine ugrıcaktı yemek yiyipte gelicekti son dakika vazgeçti bende ne yapıcam son dakika çorba yapmıştım sabah onu içicez artkkuzu ben mecbur yaptim hem kalabaligiz hemde kocam cesit ariyo bugun bagirdim yapmiyorm yemk disarda ye diye bagirdimama gene yaptim halim yoktu
Sagol canımAfiyet olsun canım benim
karisik kizartma yap kuzu ustunedr sarimsakli yogurdu dok tamamdir:)Yk zaten insan mecbır yapıyor her günde dışardan olmaz ki. Eşim annesine ugrıcaktı yemek yiyipte gelicekti son dakika vazgeçti bende ne yapıcam son dakika çorba yapmıştım sabah onu içicez artk
Sabah kızartma yaptım eşime daha yemez okarisik kizartma yap kuzu ustunedr sarimsakli yogurdu dok tamamdir:)
menemen yap:)Sabah kızartma yaptım eşime daha yemez o
birde evde yemek olmayinca aksama kadr ne yaptin evde demelri olduruyor paran varsa disardan ye degil miSabah kızartma yaptım eşime daha yemez o
Yook ben sordum eşime ne yapayım diye oda yapma pek aç degilim çorbayı içerim dedi benimde işime geldibirde evde yemek olmayinca aksama kadr ne yaptin evde demelri olduruyor paran varsa disardan ye degil mi
Konservede var aslındamenemen yap:)
Yazık yıllarfır evlat hasreti yaşayanlar var, olsun diye 40 takla atıyoruz. Bunlarda aldırcam diyorlarkizlar az once nasil sonirim bozuldu. bir tane. kadin topik acmis korunirken hamile .kaldim. diye koleje gitmeyeck diye aldirmak istiyo
Evetttt olabilir mantıklı
Senin yerinde olsam kesinlikle korunmam. Çünkü bnde kimyasal yasadıgım zaman dr kanaman bittikten snra hemen başlayabilirsin demişti. Ve kimyasaldan snra kolay hamile kalınıyor çünkü rahim temizleniyor. Bebek zaten rahime tutunmadıgı için kimyasalda yani daha kese olusmadan düştüğü için rahim de zarar görmemiş oluyor. Bn cevremdekilerin aklına uyup korunmstm ama sbra pişman oldmHayırlı günler hanımlar bakın size ne dicem şimdi ben bu ay kimyasal geçirdim ve değerim en son 1.3 yani negatifti ama dr a göstermemiştim sonucumu görümcem üni de calısıyo ona dedim o söyledi dr a değerimi iki ay korunsun demiş şimdi ben korunmalı mıyım korunmasız ilişkim oldu değerim 1.3 e düştükten sonraÇoğu kimyasal geçiren korunmuyo şimdi bu dr bana niye korunma verdi ki
Aaa hadi hayırlı olsun kuzum bnmde yarın randevum bakalım hayırlsı inşallah herşey yolundadr.Kizlar ben bugun kalp atisini duydum 6+1 mis bebis cok sukur Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
İyi o zaman bnde korunmayayım ama işte zaten korunmadığım ilişkim oldu kiSenin yerinde olsam kesinlikle korunmam. Çünkü bnde kimyasal yasadıgım zaman dr kanaman bittikten snra hemen başlayabilirsin demişti. Ve kimyasaldan snra kolay hamile kalınıyor çünkü rahim temizleniyor. Bebek zaten rahime tutunmadıgı için kimyasalda yani daha kese olusmadan düştüğü için rahim de zarar görmemiş oluyor. Bn cevremdekilerin aklına uyup korunmstm ama sbra pişman oldm
Zehra kuzum ben zebradan aklına gelsinherkes karıstı ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?