Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bn bugun eşim yiyipcçyee gelicek diye hç bşey yapmadım yksa sulu kofte yapıcaktı sabahtan çorba var onuda bn içerim
kuzu ben mecbur yaptim hem kalabaligiz hemde kocam cesit ariyo bugun bagirdim yapmiyorm yemk disarda ye diye bagirdim ama gene yaptim halim yoktu

kizlar aslinda halimize sukretmemizblazim yakin bir arkadsim ayni donemlerde evlendik ikimizde hep ayni donemde hamile kaldik ne yazikki arkadasim benm kadar sansli dwgil bu 4 . cu. bebeginide olu dogurdu o kadr. zor ki kaynanam anlatti hastahanede gordum cok kotydu bir tanesini 20 haftalarda .bir tanesini alti aylik. bir tanesi kimyasl. ve 3 aylikken dusuk cok zorr

kuzu ben mecbur yaptim hem kalabaligiz hemde kocam cesit ariyo bugun bagirdim yapmiyorm yemk disarda ye diye bagirdim ama gene yaptim halim yoktu
Yk zaten insan mecbır yapıyor her günde dışardan olmaz ki. Eşim annesine ugrıcaktı yemek yiyipte gelicekti son dakika vazgeçti bende ne yapıcam son dakika çorba yapmıştım sabah onu içicez artk

Yk zaten insan mecbır yapıyor her günde dışardan olmaz ki. Eşim annesine ugrıcaktı yemek yiyipte gelicekti son dakika vazgeçti bende ne yapıcam son dakika çorba yapmıştım sabah onu içicez artk
karisik kizartma yap kuzu ustunedr sarimsakli yogurdu dok tamamdir:)

Ya ablacım folik asit verdi işte çalışmalara devam dedi bat'a 4 gün var diye bişey demedi :)
Kız testlerimi görsen ne vitamin eksikliği var ne bişi doktor bile dedi süper valla diye :) her akşam terim muz, mandalina mutlaka hani süt falan içerim çok yani çok dikkat ederim sağlıklı beslenmeye :) B Babygirl16

Kızlar iyi akşamlar. Adetim 10 gün gecikti dün hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim çok şükür doktor ultrasonla baktı 4 haftalık dedi beta hcg sonucuma bakar mısınız normal mi bu sonuç 4 haftalık için ?

Eklentiler

• F795054F-33E1-4DDC-98D3-7A725507D352.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 43
Senin yerinde olsam kesinlikle korunmam. Çünkü bnde kimyasal yasadıgım zaman dr kanaman bittikten snra hemen başlayabilirsin demişti. Ve kimyasaldan snra kolay hamile kalınıyor çünkü rahim temizleniyor. Bebek zaten rahime tutunmadıgı için kimyasalda yani daha kese olusmadan düştüğü için rahim de zarar görmemiş oluyor. Bn cevremdekilerin aklına uyup korunmstm ama sbra pişman oldm

İyi o zaman bnde korunmayayım ama işte zaten korunmadığım ilişkim oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…