Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya hamilelikte bu kadar erken uykuya dusen halsizlik yasayan varmi goguslerimin sizisini hic demiyorum bile ama piskolojim bozuldu sanki benim durup agliyorum yapabilcekmiyim diye dusunuyorum noluyo anlamis degilim mutsuzlastim

Ben tam aksine canım uykuya dalmakta zorlanıyorum ama sürekli uykum var gibi de.Birde sabahları çok zor uyanıyorum.Bıraksan akşama kadar yatıcam . Benim de göğüslerim çok fena dokunamıyorum ,hele gece uyutmuyo o derece sızlıyor.Psikolojinin etkilenmesi çok normal çünkü hormanlar değişim yaşıyor.Zamanla alışıcaz artık bu duruma.

Kızlar şimdi bugün çok sancılı bi kanama başladı bende,düşük yapıyorum yani.Ben bu günü mü adet olarak baz alicam bu ay?
Ablacım cokkk geçmiş olsun nasıl cok ağrılı mi kanaman? Eğer abla temizlik süren 15 i geçmediyse bu özür olarak geciyo

Kizlar ya hamilelikte bu kadar erken uykuya dusen halsizlik yasayan varmi goguslerimin sizisini hic demiyorum bile ama piskolojim bozuldu sanki benim durup agliyorum yapabilcekmiyim diye dusunuyorum noluyo anlamis degilim mutsuzlastim
Var canım bennnn hemde birleştiği ilk gün belirti yaşamaya başlıyorum :)

Hayırlı geceler Canlar neredesiniz yahu kimsenin sesi soluğu çıkmıyo

kızlar özellikle sorum hamilelere acaba yumutlama günlerinde eşiniz içinizde herhangi bişey hissettimi bi sertlik engel gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…