- 4 Nisan 2018
- 1.957
- 4.368
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Kizlar ya hamilelikte bu kadar erken uykuya dusen halsizlik yasayan varmi goguslerimin sizisini hic demiyorum bile ama piskolojim bozuldu sanki benim durup agliyorum yapabilcekmiyim diye dusunuyorum noluyo anlamis degilim mutsuzlastim
Takma kafana stres yapma sen inşallah tutacak, tutunacak .Ama çatlama olmasaydı test neden silikleşsinki orayı anlayamadım
Krem rengi akışkan değil bariz su gibi şimdide sarı akıntım var ama çok az anlamadım valla
Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım hayırlı olmicaksa hç olmasın daha iyiHamile kalayım da bütün gün salya sümük olmaya razıyım.
Lekelenme değil benimki,şakır şakır tabiri caizse..Geçmiş olsun canım eminmisin düşük olduguna benimde kahverengi lekelenmem var doktor düşük yapıcaksın falan demedi
Aaaa neden canımB
Sıfırlandıktan snra tekrar kanama olabilir kuzu
Valla canım misafirim var misafir sayılmaz da aslında eşim kendi tarafından biri olunca telle uğraşmama kızıyo ondan bende giremedm
İnsallah bakalım dr iki hafta dedi ama bakcaz artık yüzüm de bayağı sivilcelendi bat günüm geldi heralde adet olucam bakalımAYNEN CANİm buyuk ihtimal sifirlanmis olur
Ablacım cokkk geçmiş olsun nasıl cok ağrılı mi kanaman? Eğer abla temizlik süren 15 i geçmediyse bu özür olarak geciyoKızlar şimdi bugün çok sancılı bi kanama başladı bende,düşük yapıyorum yani.Ben bu günü mü adet olarak baz alicam bu ay?
Var canım bennnn hemde birleştiği ilk gün belirti yaşamaya başlıyorum :)Kizlar ya hamilelikte bu kadar erken uykuya dusen halsizlik yasayan varmi goguslerimin sizisini hic demiyorum bile ama piskolojim bozuldu sanki benim durup agliyorum yapabilcekmiyim diye dusunuyorum noluyo anlamis degilim mutsuzlastim
Çok geçmiş olsun canım. Bende bu ay kimyasal yaşadım. İnşallah bundan sonra kavuşuruz mucizelerimizeLekelenme değil benimki,şakır şakır tabiri caizse..
Özletiyorsnz vallahi kuzmValla canım misafirim var misafir sayılmaz da aslında eşim kendi tarafından biri olunca telle uğraşmama kızıyo ondan bende giremedm
Kız valla insanlarla konuşuyorum aklım hep burda acaba kimde ne haber var diye valla ben de özlüyorum:)Özletiyorsnz vallahi kuzm
Kuzum senin değerin sıfırlandı mıÇok geçmiş olsun canım. Bende bu ay kimyasal yaşadım. İnşallah bundan sonra kavuşuruz mucizelerimize
Oy kıyamam kuzmm sana valla bende sürekli burayı düşnyorm. Bu arada yasin ve 41 meryem okuyactk kimsedn ses çıkmadııKız valla insanlarla konuşuyorum aklım hep burda acaba kimde ne haber var diye valla ben de özlüyorum:)
Kuzum ben mazarete giriyorum galiba suan benim işler karıştı ya adet mi temizlik mi bi Türlü çıkamadım işin içindenOy kıyamam kuzmm sana valla bende sürekli burayı düşnyorm. Bu arada yasin ve 41 meryem okuyactk kimsedn ses çıkmadıı
evet kuzum kaç kişi almıştı sayıyı unuttumOy kıyamam kuzmm sana valla bende sürekli burayı düşnyorm. Bu arada yasin ve 41 meryem okuyactk kimsedn ses çıkmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?