- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
oyyy bebeğimm iyi gecelerİyi geceler Kızlarr
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahÇok geçmiş olsun canım. Bende bu ay kimyasal yaşadım. İnşallah bundan sonra kavuşuruz mucizelerimize
Sagol canım,evet çok ağrılı.Son adet 7 kasimdi işte,11 kasımda temizlendimAblacım cokkk geçmiş olsun nasıl cok ağrılı mi kanaman? Eğer abla temizlik süren 15 i geçmediyse bu özür olarak geciyo
kuzum çok geçmiş olsun öncelikle. doktor sana klomenden sonra progestan vermedimi ? bebeğin tutunmasını sağlıyomuşÇok teşekkür ederim canım amin inşallah
İnan bana progestan bi halta yaramıyor.O kan akacaksa akacak illa..kuzum çok geçmiş olsun öncelikle. doktor sana klomenden sonra progestan vermedimi ? bebeğin tutunmasını sağlıyomuş
Çok teşekkür ederim sağ ol canımkuzum çok geçmiş olsun öncelikle. doktor sana klomenden sonra progestan vermedimi ? bebeğin tutunmasını sağlıyomuş
offf ozaman umutlanmiyayım fazlaİnan bana progestan bi halta yaramıyor.O kan akacaksa akacak illa..
Sen yinede umudunu asla kaybetmeofff ozaman umutlanmiyayım fazla
Allaha bıraktım canım hangisi hayırlıysa artıkSen yinede umudunu asla kaybetme
herkesler uyumuştur şimdiBu topik fazla mı sessiz?Gerçi saat 2 olmuş
Abla şerbet içmeyi deneyebilirsin benimde bayağı sancılıydı şerbet içtim gectiSagol canım,evet çok ağrılı.Son adet 7 kasimdi işte,11 kasımda temizlendim
Ve aleyküm selam canımSelam kızlaaar :)
aleyküm selam canımSelam kızlaaar :)
Ahahha ivittoyyy bebeğimm iyi gecelerçalışmadanmı geliyon kız
Yumurtlama dönemimde 1 gün ara sonra tam günü öncesi ve tam günündehergünmü yapıyon
bugün yumutlamanmı canısıYumurtlama dönemimde 1 gün ara sonra tam günü öncesi ve tam gününde
Evet kuzucummm ama 12yi geçti saat dün sayılır :) )bugün yumutlamanmı canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?