- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.821
hahaha aynen vallaSana göre bir yılda 12 tane Aralık ayı var.
ne kızTabi bunlar da doğru ama en büyük ortak paydayı kaçırdın
Kutsal tiramisu, kutsal zebra, kutsal panter, kutsal şekerpare uyanıkne kız
Ahahha Kutsal olmamız tabii kiKutsal tiramisu, kutsal zebra, kutsal panter, kutsal şekerpare uyanık
hahaha kız sen buna kısaca kutsallar deseneKutsal tiramisu, kutsal zebra, kutsal panter, kutsal şekerpare uyanık
Ahahha Kutsal olmamız tabii ki
hahaha kız sen buna kısaca kutsallar desene
inşallah yarar kuzum yararda o totem sadece ikimizindiSizin hamişlik toteminize kendimi zorla dahil ettim bakalım yaptığım ufak hile işe yarayack mı
Kız panter ne cimri çıktın, bi vermedin azcık toteminden, ne var azcık ucundan verseninşallah yarar kuzum yararda o totem sadece ikimizindi
bütün totemler senin olsun ama esmoşun hislerini söylüyorum benKız panter ne cimri çıktın, bi vermedin azcık toteminden, ne var azcık ucundan versen
Kutsal bulutta uyanık canımmmKutsal tiramisu, kutsal zebra, kutsal panter, kutsal şekerpare uyanık
Kız esma hep senin yüzünden acilen bana 1 kg totem yapbütün totemler senin olsun ama esmoşun hislerini söylüyorum ben
Kadro tamamlandıKutsal bulutta uyanık canımmm
Ne totemi kız benim hiç haberim yokinşallah yarar kuzum yararda o totem sadece ikimizindi
YoğurtKızlarrrrrrrrr hadi herkes nereli olduğunu bir kelime ile yazsınnnn bakalımmmmm tahmin edebilecekmiyizzzzz:)))
o yaparsa senide alırız aramıza esmoş ne derse o
Yoğurt muu ay bilemedim kii şimdiii neresi acabaaaaaaYoğurt
esmoş dedi ya senle bana kutsallar bu ay hamile diye şeymada kendini atıyo ortayaNe totemi kız benim hiç haberim yok
Yoksaaa silifkenin yoğurdu ah seni kimler doğurdu şarkısı geldi aklımaaaa oralaımısınnn bebekYoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?