- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.841
Len ben de dedim bilmediğim başka birşey mi olduesmoş dedi ya senle bana kutsallar bu ay hamile diye şeymada kendini atıyo ortaya
Hayır bebişimmYoksaaa silifkenin yoğurdu ah seni kimler doğurdu şarkısı geldi aklımaaaa oralaımısınnn bebek
Ne araştırması kuzucummHahahasiz konuşun kızlaaar ben araştırmalara devaaaam
Bilmiyorum ki peki şey olabilirmiiiii ?? Kanlıca oranın yoğurdu meşhurdaaHayır bebişimmcezaevi desem
CıksssBilmiyorum ki peki şey olabilirmiiiii ?? Kanlıca oranın yoğurdu meşhurdaa
Yaaaaaa amaaaa çok merak ettimmmmm başka bir kelime söyleeeeCıksss
Deniz:) sahil :) yazlık :) ama cezaevinden bulabilirsin aslındaaa :dYaaaaaa amaaaa çok merak ettimmmmm başka bir kelime söyleeee
Valla ben bulamadım çokmu cahilim acabaaaaDeniz:) sahil :) yazlık :) ama cezaevinden bulabilirsin aslındaaa :d
Valla ben bulamadım çokmu cahilim acabaaaabildiğim iki tane cevzaevi var biri kocaeli cezaevi diğeride silivri cezaevi ama silivride deniz yok
Aaaa ciddimisinnnnnn hiç haberim yokkk cahillikte son noktaSilivride deniz vaar ki
Evet kuzum silivri :) denizi varAaaa ciddimisinnnnnn hiç haberim yokkk cahillikte son nokta
Biliyorum kuzucum konuşmuştuk unutmadım
Ben zaten hamileyim canım ama inşallah canım hepimiz kucağımıza almayı nasip eder Rabbim :)İnşallah kuzum inşallah hepimizin yeni yıl hediyesi olur minniklerimiiiz@Kutsal Tiramisu @Kutsal Sekerpare @Kutsal panter @Kutsal zebra B Babygirl16 etiketlemeyi unuttuğum herkes için dileğim bu
Benim 6 gün varBenim de sarı akıntım var canım 4-5 gündür. Adetime de 4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?