Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takviye alıyor musun canım inofolic combi pcolar için iyi bir takviyedir o sayede ovülasyonda koyuluğunu gördüm.Denemeye devam et geç yumurtlama olabilir pes etme göreceksin reglilerin düzenliyse
Almıyorum kuzum. Düzenli adetim yok maalesef. Bu son 2 aydır 24. Günde bir adet oldum. Ben iğne tedavisine başladım aslında ama Alerji den ötürü devam edemedim. Bi dahaki adetime devam ediyorum inşallah tedaviye. Alerjiye çözüm bulamadık çünkü. Daha fazla beklemek istemiyorum. Inofolic kombiyi de çok duydum ama doktora sormadan almak istemiyorum.

Günaydın kızlar. Yoğunluktan giremiyorum bu aralar. Sınav haftası falan. Alerjiyle baş etmeye çalışıyorum. Nedir son durumlar, yeni haberler var mı?

Gıda takviyesi folik asit aslında her halukarda hamilelik düşünüyorsan folik asite başla inofolic olmasa bile Alerji bende de var stresten oluyor 24 günde oluyorsan aslında iyi bir şey yumurtlama sorunun yok gibi 28 olsa daha şahane ama

Başlamıştım bıraktım bitince. Folidoce kullandım. Öncesinde de miyositol positive. Stresle ilgisi yok sanırım benim ki. Çünkü stresli değilim ve ağustosta başladı .
Valla inşallah bu ay düzgün yumurtlarım.. Geçen ay görmedim bi şey çünkü. Önceki ay da.

Canım folik asitini kullan bende inofolic combiye başlamadan önce folidoce kullanıyorsum zaten herhangi bir folik asitte aynı işi görüyordur diye düşünüyorum Bende bu ay bir belirti görmedim ne akıntım ne ağrım oldu ama Allah büyük illa belirti göreceğiz diye de bir şey yok tabi

Kızlar bugün de kabızlık devam ediyor bende
İnşallah hamilelik belirtisidir kuzu
Canım gözünüzaydın sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah değerin harika bayağı yüksek çıkmış maşallah
Adetin 3. Günü gidildiğinde tam olarak ne yapıyorlar kızlar?
Canım hormon testleri 3.gün ya da 2.gün çok daha iyi çıkıyor net belli oluyor. Yumurtalıklarının kontrolü yapılıyor kist durumları ortaya çıkıyor. Rahim olayına da bakıyorlar herhalde muayene de onu hiç sormak aklıma gelmedi
Canlar inşallah hepiniz hamilesinizdir canı gönülden diliyorum İnan’ın . 2019 tüm isteyenlere prenslerini, prenseslerini getirir inşallah .
Amin inşallah inşallah
ben bir arkadasi his ettim ciktti ismi bende kalsin ben kutsal ve seymostan ve meltemsen. bu ay senle sumeyraya totem. yaptim.
Bir ayda bana totem yap gızzz

Rabbim yeter ki ol desin gerçekten istemek başarmanın yarısıdır

Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Elimizden geleni yapacağız işte. Gerisi Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…