- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.861
Canım çok yoğundum dün hiç giremedim buraya. Pcolu muydun sen de? Ovu testinde değişiklik oldu mu dün?16.gunum
Almıyorum kuzum. Düzenli adetim yok maalesef. Bu son 2 aydır 24. Günde bir adet oldum. Ben iğne tedavisine başladım aslında ama Alerji den ötürü devam edemedim. Bi dahaki adetime devam ediyorum inşallah tedaviye. Alerjiye çözüm bulamadık çünkü. Daha fazla beklemek istemiyorum. Inofolic kombiyi de çok duydum ama doktora sormadan almak istemiyorum.Takviye alıyor musun canım inofolic combi pcolar için iyi bir takviyedir o sayede ovülasyonda koyuluğunu gördüm.Denemeye devam et geç yumurtlama olabilir pes etme göreceksin reglilerin düzenliyse
Gıda takviyesi folik asit aslında her halukarda hamilelik düşünüyorsan folik asite başla inofolic olmasa bileAlmıyorum kuzum. Düzenli adetim yok maalesef. Bu son 2 aydır 24. Günde bir adet oldum. Ben iğne tedavisine başladım aslında ama Alerji den ötürü devam edemedim. Bi dahaki adetime devam ediyorum inşallah tedaviye. Alerjiye çözüm bulamadık çünkü. Daha fazla beklemek istemiyorum. Inofolic kombiyi de çok duydum ama doktora sormadan almak istemiyorum.
Başlamıştım bıraktım bitince. Folidoce kullandım. Öncesinde de miyositol positive. Stresle ilgisi yok sanırım benim ki. Çünkü stresli değilim ve ağustosta başladı .Gıda takviyesi folik asit aslında her halukarda hamilelik düşünüyorsan folik asite başla inofolic olmasa bileAlerji bende de var stresten oluyor 24 günde oluyorsan aslında iyi bir şey yumurtlama sorunun yok gibi 28 olsa daha şahane ama
Canım folik asitini kullan bende inofolic combiye başlamadan önce folidoce kullanıyorsum zaten herhangi bir folik asitte aynı işi görüyordur diye düşünüyorumBaşlamıştım bıraktım bitince. Folidoce kullandım. Öncesinde de miyositol positive. Stresle ilgisi yok sanırım benim ki. Çünkü stresli değilim ve ağustosta başladı .
Valla inşallah bu ay düzgün yumurtlarım.. Geçen ay görmedim bi şey çünkü. Önceki ay da.
İnşallah hamilelik belirtisidir kuzuKızlar bugün de kabızlık devam ediyor bende
Canım gözünüzaydın sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahKızlar iyi akşamlar. Adetim 10 gün gecikti dün hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim çok şükürdoktor ultrasonla baktı 4 haftalık dedi beta hcg sonucuma bakar mısınız normal mi bu sonuç 4 haftalık için ?
Canım hormon testleri 3.gün ya da 2.gün çok daha iyi çıkıyor net belli oluyor. Yumurtalıklarının kontrolü yapılıyor kist durumları ortaya çıkıyor. Rahim olayına da bakıyorlar herhalde muayene de onu hiç sormak aklıma gelmediAdetin 3. Günü gidildiğinde tam olarak ne yapıyorlar kızlar?
Amin inşallah inşallahCanlar inşallah hepiniz hamilesinizdir canı gönülden diliyorum İnan’ın . 2019 tüm isteyenlere prenslerini, prenseslerini getirir inşallah .
Bir ayda bana totem yap gızzzben bir arkadasi his ettim cikttiismi bende kalsin ben kutsal ve seymostan ve meltemsen. bu ay senle sumeyraya totem. yaptim.
Kızlar dün şahit oldum 4 senedir çocukları olmuyormuş bayana yumurta kalitesizliği erkeğe de sperm sorun demişler iki kere tüp bebek denemişler neler neler bir şeyler alıp içmişler aktarcıdan adam inanmamış ama kadın ikna etmiş 2,5 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş . Dedim ki Rabbim yeter ki istesin yeter ki izin versin olmaz diye bir şey yok İnan’ın kızlar
Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Elimizden geleni yapacağız işte. Gerisi Allah tanCanım folik asitini kullan bende inofolic combiye başlamadan önce folidoce kullanıyorsum zaten herhangi bir folik asitte aynı işi görüyordur diye düşünüyorumBende bu ay bir belirti görmedim ne akıntım ne ağrım oldu ama Allah büyük illa belirti göreceğiz diye de bir şey yok tabi
Ben çok kötüyüm. 2 saattir alerjim azdı ve hiç nefes alamıyorum şu an. Okuldayım. İşkence bi yani. OofffffGünaydın kızlarrr nasılsınız ne var ne yok
Aynen öyle kuzum Rabbim yeter ki ol desinHayırlısı olsun canım hakkımızda. Elimizden geleni yapacağız işte. Gerisi Allah tan
Canım iğne vurdur alerji çok fenadır tehlike arz etmesinBen çok kötüyüm. 2 saattir alerjim azdı ve hiç nefes alamıyorum şu an. Okuldayım. İşkence bi yani. Oofffff
Sen nasılsın
Valla okuldayım. Çıkamam şiödi. Ilaçlarımı alacağım bugğn. Sabredeyim az daha. Geçmezse giderim. Sağol canım.Canım iğne vurdur alerji çok fenadır tehlike arz etmesin
İyiyim canım sağolasın senin bu alerjiye acilen bi çözüm bulman lazım ya bu sekilde olmazkiBen çok kötüyüm. 2 saattir alerjim azdı ve hiç nefes alamıyorum şu an. Okuldayım. İşkence bi yani. Oofffff
Sen nasılsın
Olsunnn ya sonundaaaa buldukkkkEvet kuzum silivri :) denizi var
benimkide öyle vallaBenimki cok basit yahu hemen bulursunuz
Geçmiş olsun canm neye alerjin varBen çok kötüyüm. 2 saattir alerjim azdı ve hiç nefes alamıyorum şu an. Okuldayım. İşkence bi yani. Oofffff
Sen nasılsın
Geçer inşallah canımValla okuldayım. Çıkamam şiödi. Ilaçlarımı alacağım bugğn. Sabredeyim az daha. Geçmezse giderim. Sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?