Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr merhaba bazı sıkıntılardan dolayı yorum yapamasamda sizi takip ediyorum hepinizi çok seviyorum İnşallah güzel haberlenizi alırım. Benim bat 8 gün geçti ve 3 defa test yaptım akşam çıkmadı ve sabah testlerin ikisine baktığımda ikinci çizgi çıkmıştı ama sonra araştırdım testin kendi çizgiside olabilirmiş. Daha önce böyle bişey duydunuz mu? Kızlar belirti olarak çok fazla akıntım var ama kahverengimsi bugun beyaza döndü. Kasıklarım çok ağrıyo gaz sancısı var iştah artışı falanda var. Bu akşam kan vericem bakalım hayırlısı olsun İnşallah

Yani kuruma çizgiside olabilir ama burda böyle olup hamile kalanı da cok duydum zaten kan verecekmişsin geç döllenme olabilir 8 gün geçmiş bat tarihine yakın ilişki oldumu yumurtlama akıntısı görmüşmüydün

Hamilesindir canım allahın izniyle :)

3_9 aralık yumurtlama günümdü canım ve en zon 9 yaptık sadeci benimde kafamı karıştıran 8 gün geçmesi. Bide ilk defa bu kadar geçti benim 8 gündür içim içimi yiyior kün vermeyede korkuyorm

Canım 1 yada 2 olmuştur hatırlamıyorm tarihlerini ben istemedim pek zararlı olur diye uzak duruyorum
Yımurtlama zamanı olsaydı eğer döllenme çoktan çıkması lazımdı testlerde 8 gün geçmiş çünkü ama işte o sonraki ilişkilerdede olmus olabilir en kesini kan bakalıö aksam bizede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…