- 14 Kasım 2018
- 194
- 234
- 103
- 35
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.881
İyiyiz valla benim daha cook var adetimin 18.günündeyim :)Hanımlaar merhaba nasılsınızz?
Epeydir yazamadım..
Batlarınıza ne kadar kaldııı var mı haber alacagımız yakınnnda :)
Yani kuruma çizgiside olabilir ama burda böyle olup hamile kalanı da cok duydum zaten kan verecekmişsin geç döllenme olabilir 8 gün geçmiş bat tarihine yakın ilişki oldumu yumurtlama akıntısı görmüşmüydünKızlarr merhaba bazı sıkıntılardan dolayı yorum yapamasamda sizi takip ediyorum hepinizi çok seviyorum İnşallah güzel haberlenizi alırım. Benim bat 8 gün geçti ve 3 defa test yaptım akşam çıkmadı ve sabah testlerin ikisine baktığımda ikinci çizgi çıkmıştı ama sonra araştırdım testin kendi çizgiside olabilirmiş. Daha önce böyle bişey duydunuz mu? Kızlar belirti olarak çok fazla akıntım var ama kahverengimsi bugun beyaza döndü. Kasıklarım çok ağrıyo gaz sancısı var iştah artışı falanda var. Bu akşam kan vericem bakalım hayırlısı olsun İnşallah
Hamilesindir canım allahın izniyle :)Kızlarr merhaba bazı sıkıntılardan dolayı yorum yapamasamda sizi takip ediyorum hepinizi çok seviyorum İnşallah güzel haberlenizi alırım. Benim bat 8 gün geçti ve 3 defa test yaptım akşam çıkmadı ve sabah testlerin ikisine baktığımda ikinci çizgi çıkmıştı ama sonra araştırdım testin kendi çizgiside olabilirmiş. Daha önce böyle bişey duydunuz mu? Kızlar belirti olarak çok fazla akıntım var ama kahverengimsi bugun beyaza döndü. Kasıklarım çok ağrıyo gaz sancısı var iştah artışı falanda var. Bu akşam kan vericem bakalım hayırlısı olsun İnşallah
3_9 aralık yumurtlama günümdü canım ve en zon 9 yaptık sadeci benimde kafamı karıştıran 8 gün geçmesi. Bide ilk defa bu kadar geçti benim 8 gündür içim içimi yiyior kün vermeyede korkuyormYani kuruma çizgiside olabilir ama burda böyle olup hamile kalanı da cok duydum zaten kan verecekmişsin geç döllenme olabilir 8 gün geçmiş bat tarihine yakın ilişki oldumu yumurtlama akıntısı görmüşmüydün
İnşallah elifim ya güzel haberi vermek nasip olur İnşallahHamilesindir canım allahın izniyle :)
9 aralıktan sonrahiç birliktelik olmadımı3_9 aralık yumurtlama günümdü canım ve en zon 9 yaptık sadeci benimde kafamı karıştıran 8 gün geçmesi. Bide ilk defa bu kadar geçti benim 8 gündür içim içimi yiyior kün vermeyede korkuyorm
Canım 1 yada 2 olmuştur hatırlamıyorm tarihlerini ben istemedim pek zararlı olur diye uzak duruyorum9 aralıktan sonrahiç birliktelik olmadımı
TeyzelerEki Görüntüle 2219459 merhaba demek istersiniz belki yeğeninize
Ya Maşallah kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)TeyzelerEki Görüntüle 2219459 merhaba demek istersiniz belki yeğeninize
Yımurtlama zamanı olsaydı eğer döllenme çoktan çıkması lazımdı testlerde 8 gün geçmiş çünkü ama işte o sonraki ilişkilerdede olmus olabilir en kesini kan bakalıö aksam bizede haber verCanım 1 yada 2 olmuştur hatırlamıyorm tarihlerini ben istemedim pek zararlı olur diye uzak duruyorum
Yok canım 10 gün sonra gidicem belki o zaman anca =)Ayyy maşallah ya.Cinsiyeti belli oldu mu canım?
Oyyy maşallah sağlıkla büyüsün inşallahTeyzelerEki Görüntüle 2219459 merhaba demek istersiniz belki yeğeninize
Çok teşekkür ederim canım sağol Allahım herkese nasip etsin inşallahYa Maşallah kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
Sağol canımOyyy maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
İnşallah canım akşama yazarım iyi yada kötü bakalım :)Yımurtlama zamanı olsaydı eğer döllenme çoktan çıkması lazımdı testlerde 8 gün geçmiş çünkü ama işte o sonraki ilişkilerdede olmus olabilir en kesini kan bakalıö aksam bizede haber ver
Amin canım benim :)Çok teşekkür ederim canım sağol Allahım herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?