- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.901
Yorumların icin teşekkür ederim canımYımurtlama zamanı olsaydı eğer döllenme çoktan çıkması lazımdı testlerde 8 gün geçmiş çünkü ama işte o sonraki ilişkilerdede olmus olabilir en kesini kan bakalıö aksam bizede haber ver
İnşallah canımın içi verirsin sıkma canını sen vardır :)İnşallah elifim ya güzel haberi vermek nasip olur İnşallah
İnşallah kuzum ilk sizin haberiniz olcak :)İnşallah canımın içi verirsin sıkma canını sen vardır :)
Rica ederim inşallah hamilesindirYorumların icin teşekkür ederim canım
yaparim kuzum sen oram agriyor buram agriyor de yetr:)İnşallah hamilelik belirtisidir kuzu
Canım gözünüzaydın sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahdeğerin harika bayağı yüksek çıkmış maşallah
Canım hormon testleri 3.gün ya da 2.gün çok daha iyi çıkıyor net belli oluyor. Yumurtalıklarının kontrolü yapılıyor kist durumları ortaya çıkıyor. Rahim olayına da bakıyorlar herhalde muayene de onu hiç sormak aklıma gelmedi
Amin inşallah inşallah
Bir ayda bana totem yap gızzz
Rabbim yeter ki ol desin gerçekten istemek başarmanın yarısıdır
yagmurummmİnşallah kuzum ilk sizin haberiniz olcak :)
tabiki kuzum gec dollenmeyse teste sonradan cizgi cikiyordur. nedn olmasinKızlarr merhaba bazı sıkıntılardan dolayı yorum yapamasamda sizi takip ediyorum hepinizi çok seviyorum İnşallah güzel haberlenizi alırım. Benim bat 8 gün geçti ve 3 defa test yaptım akşam çıkmadı ve sabah testlerin ikisine baktığımda ikinci çizgi çıkmıştı ama sonra araştırdım testin kendi çizgiside olabilirmiş. Daha önce böyle bişey duydunuz mu? Kızlar belirti olarak çok fazla akıntım var ama kahverengimsi bugun beyaza döndü. Kasıklarım çok ağrıyo gaz sancısı var iştah artışı falanda var. Bu akşam kan vericem bakalım hayırlısı olsun İnşallah
suan ezan okunuyor ezanin hurmetine. guzel haberler alirsinKızlar bugün 5de kalp atışını duymak için doktoruma gidicem.Dualarınızı bekliyorum. İnşAllah bende kalp atışını duyarım bebişimin.
Degilim ama 3gundur yumurtluyorum A Annelerin en yorgunu boyle olurmu 3gundur pozitifCanım çok yoğundum dün hiç giremedim buraya. Pcolu muydun sen de? Ovu testinde değişiklik oldu mu dün?
3 gundur pozitif mi senin bata ne kadr var ona gore bise diyecem canmDegilim ama 3gundur yumurtluyorum A Annelerin en yorgunu boyle olurmu 3gundur pozitif
canim benim nin bata kac gun var sen onu bir de bakiyim eger her gun pozitifse gebelik olabilir
11 ocak clearbluenun dijital olani ondan aldim hani yumurtlama olunca gulen yuz cikiyor 3gundur guluyor3 gundur pozitif mi senin bata ne kadr var ona gore bise diyecem canm
he o zamn yumurtluyorsun catlama olmamis ama sen degerlendir siliklesene kadr siliklestigi ertesi gunude degerlendir canmm allahin izniyle olacak11 ocak clearbluenun dijital olani ondan aldim hani yumurtlama olunca gulen yuz cikiyor 3gundur guluyor
1 testim kaldi yarin icin acaba catladigini nasil anlarimhe o zamn yumurtluyorsun catlama olmamis ama sen degerlendir siliklesene kadr siliklestigi ertesi gunude degerlendir canmm allahin izniyle olacak
siliklesirse ve akintin uzayan. sefaf yumurta aki gibi olrsa bilki carlamistr sen degerlwndir bugunleri tam yumurtlama zamani1 testim kaldi yarin icin acaba catladigini nasil anlarim
Canımmmmm ablammm :)yagmurummm
kiz hamis misinCanımmmmm ablammm :)
İnşallah ablacım 8 gün geçti sabah akşam düşünmekten psikolojimde bozuldutabiki kuzum gec dollenmeyse teste sonradan cizgi cikiyordur. nedn olmasin
Hayır değilim seni görünce mutlu oldum :) yani daha belli değil akşam kan testi yaptırıcam :)Canımmmmm ablammm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?