Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canımlar. Gece rüyamda çok karışık şeyler gördüm Hatta iki tane ayrı rüya gördüm. Biri çok değişikti ve çok korktum rüyamda. Yani hissettim korktuğumu . Diğeri ise kuzenimin eşi gerçekte hamile ve onu gördüm rüyamda da hamileydi. İnternetten baktım çok güzel şeyler yazıyor. Rüya sahibinin niyet ettiği dualar kabul olur ve evlat sahibi olur filan yazıyordu ağladım okurken

diyorm ya ben 26 gun yumurtlamisim hesabladim ama ben cok .iliski yasadim kuzum

diyorm ya ben 26 gun yumurtlamisim hesabladim ama ben cok .iliski yasadim kuzum
Bende yaşıyorum yani ben yumurtlama haftasında ilişkiye girenlerden değilim kuzu rutinimiz var zaten ayıptır söylemesi gün aşırı ilişki bu durumda daha sağlıklı bazen hafta sonları üstüste günleri değerlendiririm mesela bu hafta 20-21.gün üstüste çünkü geçen aylar bu tarihler de yumurtlamışım o yüzden yine hafta sonu geliyor üstüste olur denk gelmiyor yumurtlamam zayıf ya da pcodan dolayı

Ya ablam kardeşin kuzanin nazının geçtiği biri falan bu süreçte yardımcın olsalar ne güzel olur senin için
kuzu burda degiller ki gorumcelerim var kendileri hayirlari yok bana olsunlar kaynanmam hasta bise diyemiyorm kadin kalbinden rahatsiz ama kizina surekli gidiyor ne yapayim oldureyim illa hastanelik olmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…