- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.921
kuzu gec dollenme ise testler ole cikar birde marka ole alakali hadi bakalim ban sonucu mutlaka yaz canmİnşallah ablacım 8 gün geçti sabah akşam düşünmekten psikolojimde bozuldu
Öyle çok iyi markalar değil abla birini 15 aldım diğeri 5 tl olanındandı ikiside aynı sonucu verdi. İnşallah öyledir ablamkuzu gec dollenme ise testler ole cikar birde marka ole alakali hadi bakalim ban sonucu mutlaka yaz canm
kesin hamissindie ben bu aralar cok pozitifim ama hic kotu dusunmuyorm hep olumlu dusunuyormmmm. canmÖyle çok iyi markalar değil abla birini 15 aldım diğeri 5 tl olanındandı ikiside aynı sonucu verdi. İnşallah öyledir ablam
İnşallah ablam sen nasılsın kızın nasıl oldukesin hamissindie ben bu aralar cok pozitifim ama hic kotu dusunmuyorm hep olumlu dusunuyormmmm. canm
kuzm syan iyi .fitil attim en son care suaan iyi kuzu ben berbat dimurumdayim bas donmesi ve kusmak oldurdu satt 6 kalktim cikardim. oglen yine oleİnşallah ablam sen nasılsın kızın nasıl oldu
Bu ay hiç ağrım yok yahu yumurtlamadım galiba akıntım da gelmedi 22.gün geçti bu ay benden tırtyaparim kuzum sen oram agriyor buram agriyor de yetr:)
Aman ablam dikkat et kendine çocuklarına Allah yarrımcın olsun ablam senin yükün iki kat daha fazlakuzm syan iyi .fitil attim en son care suaan iyi kuzu ben berbat dimurumdayim bas donmesi ve kusmak oldurdu satt 6 kalktim cikardim. oglen yine ole
olabilir kuzum bende hesapladim 26. gunde yumurylamaisim illaki olur cammBu ay hiç ağrım yok yahu yumurtlamadım galiba akıntım da gelmedi 22.gün geçti bu ay benden tırtgeçen ay iyi belirti vardı ama
sag ol yagmurum basim cok dinuyor uzandindim bise yapacak halim yok aksamlaribiyiyim ama su oglen cok fena oluyormAman ablam dikkat et kendine çocuklarına Allah yarrımcın olsun ablam senin yükün iki kat daha fazla
Belirtisiz yumurtlama olur mu dersinolabilir kuzum bende hesapladim 26. gunde yumurylamaisim illaki olur camm
diyorm ya ben 26 gun yumurtlamisim hesabladim ama ben cok .iliski yasadim kuzumBelirtisiz yumurtlama olur mu dersinAğustos ayında inofolic kullanmaya başladım döngüm 35 üstüne çıkmamıştı en son Ağustos ayında 26.gün yumurtlamışım orası var çok uzun bir ay olmuştu
Bende yaşıyorum yani ben yumurtlama haftasında ilişkiye girenlerden değilim kuzu rutinimiz var zaten ayıptır söylemesi gün aşırı ilişki bu durumda daha sağlıklı bazen hafta sonları üstüste günleri değerlendiririm mesela bu hafta 20-21.gün üstüste çünkü geçen aylar bu tarihler de yumurtlamışım o yüzdendiyorm ya ben 26 gun yumurtlamisim hesabladim ama ben cok .iliski yasadim kuzum
Ya ablam kardeşin kuzanin nazının geçtiği biri falan bu süreçte yardımcın olsalar ne güzel olur senin içinsag ol yagmurum basim cok dinuyor uzandindim bise yapacak halim yok aksamlaribiyiyim ama su oglen cok fena oluyorm
Kız kimse yokmu sana gelip bakacak bi çorba yapıp içirecek vallla üzülüyorum yaakuzm syan iyi .fitil attim en son care suaan iyi kuzu ben berbat dimurumdayim bas donmesi ve kusmak oldurdu satt 6 kalktim cikardim. oglen yine ole
kuzum kendilerine hayirlari yokki bana olsun. allah kimseye muhtac etmesin beniKız kimse yokmu sana gelip bakacak bi çorba yapıp içirecek vallla üzülüyorum yaa
Amin canım tabiki öyle ama işte zor zamanlarda insan yanına birini istiyor vallakuzum kendilerine hayirlari yokki bana olsun. allah kimseye muhtac etmesin beni
kuzu burda degiller ki gorumcelerim var kendileri hayirlari yok bana olsunlar kaynanmam hasta bise diyemiyorm kadin kalbinden rahatsiz ama kizina surekli gidiyor ne yapayim oldureyim illa hastanelik olmam lazimYa ablam kardeşin kuzanin nazının geçtiği biri falan bu süreçte yardımcın olsalar ne güzel olur senin için
amnnn cheryyy ben hep yanliz atlattim bunuda atlatrim cok onemli degil herkes ektigini bicerAmin canım tabiki öyle ama işte zor zamanlarda insan yanına birini istiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?