Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
TeyzelerEki Görüntüle 2219459 merhaba demek istersiniz belki yeğeninize
Ayyy kurban olurum yaradana rabbime maşşalalhh süphanallahh daha dün gibiydii çift çizgini göreliii ne kadar güzel bi görüntüü allahiimmm tüm isteyenlere banada nasip etsin inşalalhhh ay çok duygulandimmm sağlikla doğsun inşalalhhh anali babali inşalalhhhh

Ben de inofolıc kullanıyorum iki aydır gecikme olmamıştı ama bu ay gelmedi yorumlarda bazılarında geç geldi diye duymuştum çözemedim

Ben de inofolıc kullanıyorum iki aydır gecikme olmamıştı ama bu ay gelmedi yorumlarda bazılarında geç geldi diye duymuştum çözemedim
İnofolic beni çok güzel düzene koydu 35-34-32 diye gitti döngüm 4.ay kullanmam ama bu ay hiç belirtim yok. Diğer aylar ovülasyonla takip ettim mesela koyulaşmada gördüm net olarak bu ay test almayayım stres yapıyor sanki dedim ama pişman oldum

Ovulasyon testi kullandım ama o ara ınofolıc kullunmıyordum . İnsülin direncim sınırda çıktı yumurta çatlamadı ve adet olmadım

Ovulasyon testi kullandım ama o ara ınofolıc kullunmıyordum . İnsülin direncim sınırda çıktı yumurta çatlamadı ve adet olmadım

İnsülin bizim en büyük sorunumuz zaten o döngüden dolayı yumurtlama sorunu oluyor o direnci kırmamız içinde sağlıklı beslenmek diyet spor yapmak ve yiyecekleri ona göre ayarlamak gerekiyor. Bazı bitkiler ve yağlar işe yarıyor insülin direncini kırmada bende baktırmadım hiç bu ay regli olduğumda gidip baktıracağım

Benim iyiydi ama bi baktırdım sınırda çıktı glifor a başladım . Sen de baktır canım

Öyle deme kız biz varız manevi destek oluyoruz hep birbirimize hem sen canlı annesin
kuzu sizin varliginiz yetr vallah zaten oenmli olan maneviyat bana fiziki yardim etmelerini istemiyorm zaten aman. bos ver allah biliyor goruyor kayinpederim kendileri hamile kalsa senin gibi sakin olurlar mi cok merak ediyorm her gun doktor kapilarindan cikmazlar sen bunlara aldirma cahil insanlar onlar saniyor ki kalbi atisi yoks hamile degildir kafa yok yeminle cahillikte revel atlamis bunlar esime dedim onlara sadece guluyorum dedim sende gul dedi ben zaten alta kalmam bilirsin dedim oda boyle devam dedi:)

En büyük yardımcın Allah olsun A Annelerin en yorgunu insanlar işte iyi olsalar ölecekler
yav kendilerine hayirlari yokku bana olsunlar kaynanam hasta haliyle onlarin sofrasini onlerine getirir cok eringecler dun bende yukari ciktim kilimi kipirtatmadim cay corba yapmadim kyinpedrim zaten. sen yorma kendileri yapsinlar herseyi bende gicilligina yapmiyorm artk

Yapma tabi hasta annelerine iş yaptırmayacaklar ilk başta

Sende baya yüz vermişsin zamnında iyilik etmişsin ama karşılıksız kalmış senin kocanla aran iyiyse gerisi hikaye kapını kapattığında cocuklarinla o var ondan o da arkandaysa boşver sen gerisini :)

Canımmm ne güzel dua ettin Rabbim emeğini boşa çıkar mısın inşallah her isteyenin evini yuvasını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…