Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kez yazılanları okuyamadım, cevap verip tek tek beğeni yapamadığım için üzgünüm. Yorgunum sürekli havuza iniyorum hamama gidiyorum saunada terliyorum, yani hamileysem de yapılmaması gerekn tüm hareketleri yaptım.Battım çıktım yüzmekten her tarafım tutuldu ama hiç dikkat etmedim. Geçen aylarda hamileyimdir diye havuzda çok dikkat edip hiç tadını çıkaramamıştım. Bu kez öyle yapmak istemedim valla napim. Allah korumak isterde her türlğ korur. Ama zaten olduğuna dair hiç belirtim de yok

Kiz seyma den misin kac gundur ben giremiyorum ya herkrd kutsal olmus ha kim kim bilemedm.. Olqcaksa arabbim her turlu korur kuzum nasip bu isler

Benide yaz 15 gün
Yazdım canımcım

Kiz seyma den misin kac gundur ben giremiyorum ya herkrd kutsal olmus ha kim kim bilemedm.. Olqcaksa arabbim her turlu korur kuzum nasip bu isler
Anacumm "Kutsallar bu ay hamile" dediler. Totem yapıp ben de kutsal yaptım ismimi. Öyle hileyle de olmaz dediler ama bakalım olacak mı olmayacak mı
Benm daha cok bqta ya
Olsun ne kadarsa söyle canım

@Meylen canım masallah ya ben ultrasondan pek anlamıyorum ama cok sevindim ya valla ne güzel duygudur şimdi senin yaşadığın Rabbim ilk önce bütün isteyenlere sonra da bana nasip eder insallah Kutsalsekerpare canım Rabbim koruyacak oldu mu her türlü koruyo valla benim arkadasım düşürmek için neler yaptı ama çocuk düşmedi ne ilaçlar ne antibiyotikler ne hoplamalar ne zıplamalar ama çocuk düşmedi yani insallah seninde vardır da bişey olmamıştır kuzum A Annelerin en yorgunu abla sen takma milleti elbet yardıma ihtiyacın var ama bugun yardım ettiler mi yarın minnet ederler boşver kendi işinin kendin yapabildiğin kadar yap onlar da kendi yaptıklarıyla kalsınlar Adlinaa canım valla cok sevindim ne güzel kalp atışını da duydun Rabbim bize de nasip eder insallah Rabbim kucağına sapasağlam almayı nasip etsin @Yagmurakpiyar16 kız sen de hamiş misinnn Fit mutlu anne ben AllahvarAllahyar olan kişiyim canım kutsal zebra oldum şimdi adım Zehra ordan aklına gelsin

Amin canım,Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah .

kiz anam ne yazdin o kadar bir an speymos mu yaziyor sandim huc biri umrumda degil kuzummm rabbim .guc veriyo

TeyzelerEki Görüntüle 2219459 merhaba demek istersiniz belki yeğeninize
canım masAllah kocaman olmus bebiş
ya canım once sana ve dger arkadaslara sormak ıstıyorum dr unuz bebegın organları knusunda bılgı verıyomus ıste beyın gelısımı omurga gelişimi gbı
benimki her sey normal bebek gelısımı ıyı dıyo bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…