- 4 Nisan 2018
- 1.957
- 4.368
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.961
Canım çok sevindim daim olsun inşallah. Sağlıkla geldin bebeişinKızlar bebişimin kalp atışını duydum.Çok mutluyum.
Sağol canım aminnn inşallah senin minnoşunda büyüsün sağlıkla gelsin inşallahHay maşallah yaaa ne kadar çabuk büyümüş darısı tüm isteyenlerin başına :)
Canım çok sevindim daim olsun inşallah. Sağlıkla geldin bebeişinBize de dua et canım unutma
Amin inaşşşah cumartesi gidicez bakalım :)Sağol canım aminnn inşallah senin minnoşunda büyüsün sağlıkla gelsin inşallah
Öyle mi diyorsun canım =) hayırlısı Rabbim den aminnnn
İnşallah bebişinin büyüdüğünü de görürsün.Kızlar bebişimin kalp atışını duydum.Çok mutluyum.
Benide yaz 15 günKızlar batlarını ekletmek isteyen yazsın lütfen
=))
İnşallah bebişinin büyüdüğünü de görürsün.
Bu kez yazılanları okuyamadım, cevap verip tek tek beğeni yapamadığım için üzgünüm. Yorgunum sürekli havuza iniyorum hamama gidiyorum saunada terliyorum, yani hamileysem de yapılmaması gerekn tüm hareketleri yaptım.Battım çıktım yüzmekten her tarafım tutuldu ama hiç dikkat etmedim. Geçen aylarda hamileyimdir diye havuzda çok dikkat edip hiç tadını çıkaramamıştım. Bu kez öyle yapmak istemedim valla napim. Allah korumak isterde her türlğ korur. Ama zaten olduğuna dair hiç belirtim de yok
Kızlar batlarını ekletmek isteyen yazsın lütfen
Yazdım canımcımBenide yaz 15 gün
Anacumm "Kutsallar bu ay hamile" dediler. Totem yapıp ben de kutsal yaptım ismimi. Öyle hileyle de olmaz dediler ama bakalım olacak mı olmayacak mıKiz seyma den misin kac gundur ben giremiyorum ya herkrd kutsal olmus ha kim kim bilemedm.. Olqcaksa arabbim her turlu korur kuzum nasip bu isler
Olsun ne kadarsa söyle canımBenm daha cok bqta ya
@Meylen canım masallah ya ben ultrasondan pek anlamıyorum ama cok sevindim ya valla ne güzel duygudur şimdi senin yaşadığın Rabbim ilk önce bütün isteyenlere sonra da bana nasip eder insallahKutsalsekerpare canım Rabbim koruyacak oldu mu her türlü koruyo valla benim arkadasım düşürmek için neler yaptı ama çocuk düşmedi ne ilaçlar ne antibiyotikler ne hoplamalar ne zıplamalar ama çocuk düşmedi yani insallah seninde vardır da bişey olmamıştır kuzum A Annelerin en yorgunu abla sen takma milleti elbet yardıma ihtiyacın var ama bugun yardım ettiler mi yarın minnet ederler boşver kendi işinin kendin yapabildiğin kadar yap onlar da kendi yaptıklarıyla kalsınlar Adlinaa canım valla cok sevindim ne güzel kalp atışını da duydun Rabbim bize de nasip eder insallah Rabbim kucağına sapasağlam almayı nasip etsin @Yagmurakpiyar16 kız sen de hamiş misinnn Fit mutlu anne ben AllahvarAllahyar olan kişiyim canım kutsal zebra oldum şimdi adım Zehra ordan aklına gelsin
kiz anam ne yazdin o kadar bir an speymos mu yaziyor sandim huc biri umrumda degil kuzummm rabbim .guc veriyo@Meylen canım masallah ya ben ultrasondan pek anlamıyorum ama cok sevindim ya valla ne güzel duygudur şimdi senin yaşadığın Rabbim ilk önce bütün isteyenlere sonra da bana nasip eder insallahKutsalsekerpare canım Rabbim koruyacak oldu mu her türlü koruyo valla benim arkadasım düşürmek için neler yaptı ama çocuk düşmedi ne ilaçlar ne antibiyotikler ne hoplamalar ne zıplamalar ama çocuk düşmedi yani insallah seninde vardır da bişey olmamıştır kuzum A Annelerin en yorgunu abla sen takma milleti elbet yardıma ihtiyacın var ama bugun yardım ettiler mi yarın minnet ederler boşver kendi işinin kendin yapabildiğin kadar yap onlar da kendi yaptıklarıyla kalsınlar Adlinaa canım valla cok sevindim ne güzel kalp atışını da duydun Rabbim bize de nasip eder insallah Rabbim kucağına sapasağlam almayı nasip etsin @Yagmurakpiyar16 kız sen de hamiş misinnn Fit mutlu anne ben AllahvarAllahyar olan kişiyim canım kutsal zebra oldum şimdi adım Zehra ordan aklına gelsin
canmmm hadi. bak gozun aydin aira benle elifte:)Amin canım,Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah .
canım masAllah kocaman olmus bebişTeyzelerEki Görüntüle 2219459 merhaba demek istersiniz belki yeğeninize
Kız noldu ki hayırdır?kiz anam ne yazdin o kadar bir an speymos mu yaziyor sandim huc biri umrumda degil kuzummm rabbim .guc veriyo
Aminn canım inşallahhhcanmmm hadi. bak gozun aydin aira benle elifte:)
canmmm hadi. bak gozun aydin aira benle elifte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?