- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
aynen meylenim inan insan 10 tanede yapsa hep ayni heycan oluyor .cok sevindim vallah kimyasal olmasindan cok korkktum cok sag ol canmben sana ne dedim o görümceni ara ve de ki gözümüz aydın o anlar
maşallah canım sağlıkla sıhatle büyüsün
insallah canmmHemen koştum geldimİnşallah 2019 da anne olurum oluruz
Nasılsın canıminsallah canmm
iyiyim canm benm degerim yukselmis ama ayni zamnda. cok uykum var hic olmadigi kadar uykum varNasılsın canım
sen naslsinNasılsın canım
Oyy maşallah çok sevindimiyiyim canm benm degerim yukselmis ama ayni zamnda. cok uykum var hic olmadigi kadar uykum var
sen naslsin
cok hossun allah iyilik versin canm k bakma inan aklimda kim varsa eklemeye calistim .bazen unutuyorm.Oyy maşallah çok sevindimkuzum uyku iyidir hamilelik belirtileri
İyiyim bende çok şükür tatil bitti işe geri gedikyağlarımı tüketmeye başladım mide bulantısı yapıyorlar ama yemek yedirmiyorlar aşırı sevdim
Benimde bayağı oldu canım 10 gün falanBilmiyorm canm bnm oyle olmstu. 9 gun falan adet olmstm dr normal demişti.
Kuzum ben mazarete giriyorum galiba suan benim işler karıştı ya adet mi temizlik mi bi Türlü çıkamadım işin içinden
Sen mazeret bitince okursn kuzmKuzum ben mazarete giriyorum galiba suan benim işler karıştı ya adet mi temizlik mi bi Türlü çıkamadım işin içinden
oyyyy maşallahhhkizlar degerim artmiss 200 den 1033 yukselmissss yasasinn 4 gunde artmis
sag ol canm. cok sag ol inan bir kac kisi disinda tebrik etmemesi ne uzucu sag ol zehramEsmam gözün aydn
sag ol kuzuummmmmmmoyyyy maşallahhh
Ne demk kuzum Allahım sana bırksn gerisi boş kuzmm bnnmm sen hamişsn Rabbi duanı kabul eder bizede dua edermsn bitanmsag ol canm. cok sag ol inan bir kac kisi disinda tebrik etmemesi ne uzucu sag ol zehram
kizlar degerim artmiss 200 den 1033 yukselmissss yasasinn 4 gunde artmis
tabiki ederim zejram rabbim senin sabrinin bekleyisinin mukafatini verrir insNe demk kuzum Allahım sana bırksn gerisi boş kuzmm bnnmm sen hamişsn Rabbi duanı kabul eder bizede dua edermsn bitanm
cok sag ol canm benim ya aminnnnÇok sevindim canım.Allah ım sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin İnşAllah.
Allahımmm imanlı kuranlı etsn kuzmm eşini sana seni ona sımsıkı bağlasnn..tabiki ederim zejram rabbim senin sabrinin bekleyisinin mukafatini verrir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?