- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah ablam size sağlık huzur bereket getirsinsag ol kuzuummmmmmm
Yok kuzu ne kusuru olur tabi ki herkes akılda kalmazcok hossun allah iyilik versin canm k bakma inan aklimda kim varsa eklemeye calistim .bazen unutuyorm.
Oyyyyy canım canımmm yupppikizlar degerim artmiss 200 den 1033 yukselmissss yasasinn 4 gunde artmis
Ay çok sevindim ablammmmm :)))kizlar degerim artmiss 200 den 1033 yukselmissss yasasinn 4 gunde artmis
çok şükür o zaman zorladığın için gelmiştir canım ben gündüzleri içip gece fitil olarak koyuyodum aklında olsun aşırı sersemletiyo çünküKızlar bir sorun yok progestran hapı verdi 200 mg sabah akşam içcem sıkıntı yapma sende bebekte saglıklısın dedi kesemizde 2 mm daha büyümüş bugün 4+5 olmuşuz kan değerim düşükmüş ferrum verdi
bende öyle yapmayı düşünüyorum canım gece yatarken alttan koycamçok şükür o zaman zorladığın için gelmiştir canım ben gündüzleri içip gece fitil olarak koyuyodum aklında olsun aşırı sersemletiyo çünkü
tebrik ederim çok sevindimsag ol kuzuummmmmmm
Sıfırlanmıştı canım hatta bugünde regl oldum. Sen naptın ? Sıfırlandı mı değerin ?Kuzum senin değerin sıfırlandı mı
Tebrik ederim güzel anne... :)kizlar degerim artmiss 200 den 1033 yukselmissss yasasinn 4 gunde artmis
Elif canım hayırlı olsun rabbim güzel hamilelik nasip etsin :)Bendede oldu sarı akıntı adete yakın kesildi tam adet olucam derken hamile çıktım
kizlar degerim artmiss 200 den 1033 yukselmissss yasasinn 4 gunde artmis
Çok şükür canım çok sevindimKızlar bir sorun yok progestran hapı verdi 200 mg sabah akşam içcem sıkıntı yapma sende bebekte saglıklısın dedi kesemizde 2 mm daha büyümüş bugün 4+5 olmuşuz kan değerim düşükmüş ferrum verdi
Valla canım benim değerim Cuma 51 di daha sıfırlanmadı kanamam da kesildi nasıl sıfırlanacak merak ediyorumSıfırlanmıştı canım hatta bugünde regl oldum. Sen naptın ? Sıfırlandı mı değerin ?
Teşekkür ederim canım evet doktorumuzda bu kadar pimpiriklik iyi degil rahat oluyoruz ki bebeğimiz rahat büyüsun dediÇok şükür canım çok sevindimSıkıntı stres yapma büyüyor annesi
Benim bata daha 8 gün var canım normalde kuruyum sarı akıntım sadece peçeteye geliyor malum onuda üşüttüm sanırım ondan sadece iki gün önce yoğun krem gibi bi akıntım oldu oda o gün 2 kez başıma geldi kesildi sonra anlayamadımValla canım ben hamileyim şuan sarı akıntı, su gibi akıntı beyaz akıntı ne ararsan var.Sende hamilesndir İnşAllah.Bat a ne kdr var?
Aynen canım ilk zamanlar oluyordur stres ama sonra kendini rahatlatacaksın düşünmemeye fazla çalış kafanı bir şeylere verTeşekkür ederim canım evet doktorumuzda bu kadar pimpiriklik iyi degil rahat oluyoruz ki bebeğimiz rahat büyüsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?