Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovüde pik olup ertesi gün silikleştiyse ya o gün yada Bi sonraki çatlamıştır canım sen pik olduğu ve Bi sonraki günü değerlendirdiysen tamamdır Allahın izniyle

Kızlar dünden beri açık kahverengili pembeli akıntım geliyor sizce nedir bu durum yaşayan varmı bu durumu
canım bende hamileyim 2 hafta önce yaşadım korka korka doktora gittim telaş yapma olabiliyor kesenin etrafında kanama alanı çıkmadı bi gidip ultrasonda baktırman gerekiyor lekelenme mi kese etrafında kanama alanı var mı yok mu progestan kullandım 3 günde kesildi

düşük tehlikesinde veriyorlar o ilacı demi canım cuma günü randevum var doktorla hemen mi gitsem beklesemmi acaba

düşük tehlikesinde veriyorlar o ilacı demi canım cuma günü randevum var doktorla hemen mi gitsem beklesemmi acaba
hayır hayır bekleme sakın hemen git ki bi baksınlar neyden kaynaklı bazen bebekle alakalı olmuyor vajinal yada rahim ağzından kaynaklı olabiliyor hemen geçiyo ilaçla zaten evet hormon ilacı bebek tutunsun diye
bana ilişkiyi yasakladı mesela bişey yaşadıysanız ondan olabilir kabızsan zorladıysan ondan olabilir
sen zaman kaybetme bi baksınlar kese etrafında bişy var mı yok mu

banada doktor ilişkiyi 3 ay yasakladı bişey olmadı ama dün kabızdım zorlandım biraz ondan mı oldu acaba

banada doktor ilişkiyi 3 ay yasakladı bişey olmadı ama dün kabızdım zorlandım biraz ondan mı oldu acaba
Olabilir yapar dedi işte bazen bebek kaynaklı olmaabiliyor. Önemli olan kesenin etrafında kanama alanı çıkmazsa hiç korkma çıkarsada ilaçla durduruyolar zaten duanı et bi doktora git canım

Eşimi bekliyorum iş yerinden araba ayarlamaya çalışıyor bi gidip bakalım inşallah benimledir bebişim dua edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…