- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
haha ozaman beraber gün sayıyoruzEvet kuzucummm ama 12yi geçti saat dün sayılır :) )
31 inde erken test yapıcam varsa yılbaşında öğrenmiş olurumEvet kuzucummm ama 12yi geçti saat dün sayılır :) )
İyi değerlendir beybitommmhaha ozaman beraber gün sayıyoruzbenimde bugün yarın sonraki gün
Ben mümkünse hiç test yapmicam varsa direk doğunca öğreniyim diyorum31 inde erken test yapıcam varsa yılbaşında öğrenmiş olurum
sen en iyisi 3 ay adet olmazsan direk hastaneye git kuzumBen mümkünse hiç test yapmicam varsa direk doğunca öğreniyim diyorumtest yapınca çok üzülüyorum sonraaa
sen en iyisi 3 ay adet olmazsan direk hastaneye git kuzum
Bilmiyorm canm bnm oyle olmstu. 9 gun falan adet olmstm dr normal demişti.Aaaa neden canım
Ovüde pik olup ertesi gün silikleştiyse ya o gün yada Bi sonraki çatlamıştır canım sen pik olduğu ve Bi sonraki günü değerlendirdiysen tamamdır Allahın izniyleKızlar bişey sorucam biliyosunuz ovu testi kullanıyorum bu ay . Bazıları çatlayıp çatlamadığı belli olmaz yazmış ben testte piki gördüm ertesi gün yaptığımda test silikleşmişti o günüde değerlendirdim ama silikleştikten 2 gün sonra akıntım oldu yoğun bi şekilde . Akıntı olduğu zamanmı çatladı yoksa silikleştiğinde çatlamış manasınamı geliyor anlamadım . Ben üşüttüm zannedip akıntı olduğu gün değerlendirmedim cahilliğime denk geldi sanırım@Meylen @dilzapek @Varsayoksasen @Elf1996 @Seymaaao kullandığını bildiklerim sizlersiniz yinede kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim
canım bende hamileyim 2 hafta önce yaşadım korka korka doktora gittim telaş yapma olabiliyor kesenin etrafında kanama alanı çıkmadı bi gidip ultrasonda baktırman gerekiyor lekelenme mi kese etrafında kanama alanı var mı yok mu progestan kullandım 3 günde kesildiKızlar dünden beri açık kahverengili pembeli akıntım geliyor sizce nedir bu durum yaşayan varmı bu durumu
düşük tehlikesinde veriyorlar o ilacı demi canım cuma günü randevum var doktorla hemen mi gitsem beklesemmi acabacanım bende hamileyim 2 hafta önce yaşadım korka korka doktora gittim telaş yapma olabiliyor kesenin etrafında kanama alanı çıkmadı bi gidip ultrasonda baktırman gerekiyor lekelenme mi kese etrafında kanama alanı var mı yok mu progestan kullandım 3 günde kesildi
hayır hayır bekleme sakın hemen git ki bi baksınlar neyden kaynaklı bazen bebekle alakalı olmuyor vajinal yada rahim ağzından kaynaklı olabiliyor hemen geçiyo ilaçla zaten evet hormon ilacı bebek tutunsun diyedüşük tehlikesinde veriyorlar o ilacı demi canım cuma günü randevum var doktorla hemen mi gitsem beklesemmi acaba
banada doktor ilişkiyi 3 ay yasakladı bişey olmadı ama dün kabızdım zorlandım biraz ondan mı oldu acabahayır hayır bekleme sakın hemen git ki bi baksınlar neyden kaynaklı bazen bebekle alakalı olmuyor vajinal yada rahim ağzından kaynaklı olabiliyor hemen geçiyo ilaçla zaten evet hormon ilacı bebek tutunsun diye
bana ilişkiyi yasakladı mesela bişey yaşadıysanız ondan olabilir kabızsan zorladıysan ondan olabilir
sen zaman kaybetme bi baksınlar kese etrafında bişy var mı yok mu
Olabilir yapar dedi işte bazen bebek kaynaklı olmaabiliyor. Önemli olan kesenin etrafında kanama alanı çıkmazsa hiç korkma çıkarsada ilaçla durduruyolar zaten duanı et bi doktora git canımbanada doktor ilişkiyi 3 ay yasakladı bişey olmadı ama dün kabızdım zorlandım biraz ondan mı oldu acaba
dualarimiz senle canm benm sizde bana dua edinEşimi bekliyorum iş yerinden araba ayarlamaya çalışıyor bi gidip bakalım inşallah benimledir bebişim dua edin ne olur
ben sana ne dedim o görümceni ara ve de ki gözümüz aydın o anlarkizlar degerim artmiss 200 den 1033 yukselmissss yasasinn 4 gunde artmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?