Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum ya üzüldüm inşallah tez vakitte hayırlı haberi alırsınız
Aminnnnn canımmm aminnnnnn rabbim bütün isteyen kadınlara nasip etsin ya gerçekten çok zor birşeymiş allah bize sabır versin ben bu kadar zor olacağını düşünmemiştim daha doğrusu hamile kalamayacağımı

Ayy yok kuzm bn bi kere okdm yarsnda hamile oldgmu öğrendm devam etmeniştm şimdi birnden duydmmm nasl olyor canmm anlatrmsn
Tabikide canım he okuduktan sonra kulıyorsun rekat yok zaten ama benim anlattığımla anlamzsın bence youtubede tilavet namazı nasıl kılınır yaz videolar çıkar daha iyi anlarsın canım

bak sadece 1 ayda okadar çöktümki anlatamam gerçekten çok zor Allah başta yıllarca bekliyenlere bizlere nasip etsin inşallah

bak sadece 1 ayda okadar çöktümki anlatamam gerçekten çok zor Allah başta yıllarca bekliyenlere bizlere nasip etsin inşallah
Bende ilk zamanlar çok çökmüştüm hayattan zevk almıyodum birde herşeyi çok kafama takan bir yapım var kendi kendime sinirleniyorum stres yapıyorum şuan alıştım sanki bu duruma hiçbirşey hissetmıyorum gerçekten bide hep adetlerim erken gwlıyor acaba diye düşünmeme bile fırsat olmuyor çok sinir bozucu sen gittinmi peki doktora canım

Bencede git ve bütün gereken tahlilleri yaptır en azından birşey yoksa bile için rahat eder stres yapmazsın işin kolaylaşır inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…