- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.321
anlamadımda ondanAhahahah kız sen combo yaptın. 2 ayrı iksiri karıştırdın
Canım sıcak tut benimki öyle geçiyorkızlarr kasık ağrısı beni mahfetti napiyim yaa
Aynen kullan buraya da at canımYani açıkçası bilmiyorum çünkü hem doktorda yumurta takibi yaptırmıştım ama bu ay beni kendi halime bıraktılar ovü testi alıp başlıcam yarın regliö bitiyor zaten kuzum
Aminnnnn canımmm aminnnnnn rabbim bütün isteyen kadınlara nasip etsin ya gerçekten çok zor birşeymiş allah bize sabır versin ben bu kadar zor olacağını düşünmemiştim daha doğrusu hamile kalamayacağımıkuzum ya üzüldüminşallah tez vakitte hayırlı haberi alırsınız
amin bebeğim hepimizin inşallahhYap kuzmm sebebin olsnnn inşallah
İnşaAllahhamin bebeğim hepimizin inşallahh
Tabikide canım he okuduktan sonra kulıyorsun rekat yok zaten ama benim anlattığımla anlamzsın bence youtubede tilavet namazı nasıl kılınır yaz videolar çıkar daha iyi anlarsın canımAyy yok kuzm bn bi kere okdm yarsnda hamile oldgmu öğrendm devam etmeniştm şimdi birnden duydmmm nasl olyor canmm anlatrmsn
bak sadece 1 ayda okadar çöktümki anlatamam gerçekten çok zor Allah başta yıllarca bekliyenlere bizlere nasip etsin inşallahAminnnnn canımmm aminnnnnn rabbim bütün isteyen kadınlara nasip etsin ya gerçekten çok zor birşeymiş allah bize sabır versin ben bu kadar zor olacağını düşünmemiştim daha doğrusu hamile kalamayacağımı
Peki 41 meryem suresini elmaya okusak sonra elmanın suyunu çıkarıp 7 gün içip maydonoz buharına oturup soğan kürünü uygulasak hamile kalır mıyızanlamadımda ondan
batmalı ağrı kuzum hiç geçmiyoCanım sıcak tut benimki öyle geçiyor
Aynen kullan buraya da at canım
Atıcam bebeğim sende durumlar nedir inşallah bir sıkıntı yoktur sendeCanım sıcak tut benimki öyle geçiyor
Aynen kullan buraya da at canım
Eyvalla kuzmmmTabikide canım he okuduktan sonra kulıyorsun rekat yok zaten ama benim anlattığımla anlamzsın bence youtubede tilavet namazı nasıl kılınır yaz videolar çıkar daha iyi anlarsın canım
7 gün değil 3 günPeki 41 meryem suresini elmaya okusak sonra elmanın suyunu çıkarıp 7 gün içip maydonoz buharına oturup soğan kürünü uygulasak hamile kalır mıyız
Bende ilk zamanlar çok çökmüştüm hayattan zevk almıyodum birde herşeyi çok kafama takan bir yapım var kendi kendime sinirleniyorum stres yapıyorum şuan alıştım sanki bu duruma hiçbirşey hissetmıyorum gerçekten bide hep adetlerim erken gwlıyor acaba diye düşünmeme bile fırsat olmuyor çok sinir bozucu sen gittinmi peki doktora canımbak sadece 1 ayda okadar çöktümki anlatamam gerçekten çok zor Allah başta yıllarca bekliyenlere bizlere nasip etsin inşallah
Adet araya girince nolacak peki? Başkasına mı okutacağız?batmalı ağrı kuzum hiç geçmiyoyarın başlıyalım beraber meryeme
Benim çok olmadı ya canım doktora gitmedim ama kutsalım panterim bu ay adet olursam doktora gitmezsem vurur beniAtıcam bebeğim sende durumlar nedir inşallah bir sıkıntı yoktur sende
Bencede git ve bütün gereken tahlilleri yaptır en azından birşey yoksa bile için rahat eder stres yapmazsın işin kolaylaşır inşallah :)Adet araya girince nolacak peki? Başkasına mı okutacağız?
Benim çok olmadı ya canım doktora gitmedim ama kutsalım panterim bu ay adet olursam doktora gitmezsem vurur beniadetimin 3. Günü gideceğim inşallah Kutsal panter
İyi geceler canım yarın devam ederiz tabi ben 1 den önce uyanmam kesin :)GöZler kapanıyor kızlaar. Kusura bakmayın yarın cevaplarım mesajlarınızıİyi geceler
tamam canimA Annelerin en yorgunu demek seni gören görmül vallahi bana özelden atmazsan küşüsürz banada atın kızkar vallahi merak ettm zehrammm sende henb vallahi darlrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?