Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım birşey söylicem YouTube gir taylan kümelinin 3 gün 3 kilo videosu var aç izle vw altındaki yorumları oku 3 günlük bir detoks bu ben yaptım 2 kilo verdim belki sende faydasını görürsün :)

Canım korkma doktorun söylemiş yerleşmeden olabilir stres yapma ilacını aksatmadan iç emi

Simdi doktorun yanından çıktık degerlein normal dedi kilo vermene devam et bence 3 ay sonra gel tedaviyr baslayalim istersrnz dedi su an icin tedaviye gerek yok kilo da verdikte sonra dogal yolla olur yumurtlaman artar poliskistikde ortadan kalkar dedi ha aslinda 3 ay sonra da tedavi cok gerekli degilmis 30 yas üstüne basliyoruz yasin daha cok genc aceleye gerek yok asıl tedavi 1 sene olmqzsa o zmn baslayabilir dedi ay icim biraz rahatti vala ya en azindan sknt yokmus. Diyetimr devam edicem ins kilo verince kendiliginden olur kizima kardes

Çok sevindim canım benim kafanı rahat bırak bir kere oldu gene olur allahın izniyle öyle düşünm :))

Güzel şeyler demiş doktor canım, sen de sakince stressiz bi şekilde hem diyey yap hem çocuk iste, hiç sıkıntı yok. Zihnen rahatlaman çok önemli. Hep duyuyorız. "Tam umudumu kestim, artık amannn olursa olur olmazsa olmaz" dedim hamile kaldım cümleleirni. Stres çok etkili demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…