- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.361
Canım birşey söylicem YouTube gir taylan kümelinin 3 gün 3 kilo videosu var aç izle vw altındaki yorumları oku 3 günlük bir detoks bu ben yaptım 2 kilo verdim belki sende faydasını görürsün :)Günaydın kızlar masAllah ne konuşmuşsunuz benden sonra usenmedim hepsini okudum vala ftgrflar atilmis falan kaçırdım ama bendeKutsal panter e katılıyorum tanımadan konuşmak daha güzel tanıdık çıkarsa değişir ortam
Kutsalll BULUT hoşgeldin cnm ben çok aktif değilim ama ara ara katılmaya çalışıyorum..
Kızlar diyete başladım ay ins devamı gelir ya pazartesi tarti günü bi kilo bari eksi görürüm ins bi elbise gördüm ona taktım kafayıbayrama kadar ins veririm baya da güzelce giyerim
Ben de bi tuhafım hamile kalmaktan umudu kestim mi naptim zayıflamaya elbiseye girmeyi hayal ediom :%
Kesinlikle zen alıcam o zamanBen tek taşımı kendim seçtim. Hepsine baktım. Hep klasik modeller. Ben onları sevmiyorum. Zen e girdim yüzüğümü gördüm bu dedim. Farklı modeller var orda hep. Garanti durumu da iyi. :)
Bekliyorum kuzmm :))tamam canim
Daha ekstra gebe kalan yk canım senden ne haber gttnmi doktora bebişi gordunmuCanlar nasılsınız napıysnz :) yeni guzel haberler var mı ?
Canım korkma doktorun söylemiş yerleşmeden olabilir stres yapma ilacını aksatmadan iç emiKızlar dün tuvalete gittim çok özür diliyerek büyük tuvaletimi yaptiktan sonra bir kurulandim kahverengi açık pembe sümüksü bir yapi geldi ödüm patladı dr aradım korkmamami protestan hapını günde 3 e çıkarmamı söyledi sabah kalktigimdada aynısı oldu sormak istediğim su bu ilacın yan etkilerinde kemik ağrısı olurmu belimden bacağıma hatta baldirima vuran ağrım var
İyiyiz sen nasılsın kuzum nasıl gidiyorCanlar nasılsınız napıysnz :) yeni guzel haberler var mı ?
Hadi hayırlısı olsun inşallahhhh ❤ bnde miğde bulantısı ile falan ugrasıyormİyiyiz sen nasılsın kuzum nasıl gidiyorhenüz haber yok ben henüz hamile değilim yumurtlama haftasına girdim ama yolu yarıladım sayılır
Amin canım inşallahHadi hayırlısı olsun inşallahhhh ❤ bnde miğde bulantısı ile falan ugrasıyorm
Sorun yok gibi görünüyor canım benim prolaktin 41 di doktor yüksek demişti senin normal galibaKızlar hormon tahlilim cikti sizce cnasil doktora gudiyorum simdi
Fsh 4.5
Lh 2.6
Ploraktin 14.76
Tsh 1.89
Ins cnm fsh yumurtlamayla alakaliymis herhlde normal snrm oSorun yok gibi görünüyor canım benim prolaktin 41 di doktor yüksek demişti senin normal galiba
Doktorun yanına girmedin galiba dahaIns cnm fsh yumurtlamayla alakaliymis herhlde normal snrm o
Yok cnm sira brkliorumDoktorun yanına girmedin galiba daha
Valla ben de içmiyorumBen içmiyorum canım
İyiyiz canımcım. Sen nasılsın? Nası gidiyo hamişlik?Canlar nasılsınız napıysnz :) yeni guzel haberler var mı ?
Canım bi atsan testi biz d ebakalım? Bir de markası neydi, dün sordum ama cevap vermedin ya da ben görmedim.Koskocaman bembeyaz bi t canlar bu ayda olmadı
Çok sevindim canım benim kafanı rahat bırak bir kere oldu gene olur allahın izniyle öyle düşünm :))Simdi doktorun yanından çıktık degerlein normal dedi kilo vermene devam et bence 3 ay sonra gel tedaviyr baslayalim istersrnz dedi su an icin tedaviye gerek yok kilo da verdikte sonra dogal yolla olur yumurtlaman artar poliskistikde ortadan kalkar dedi ha aslinda 3 ay sonra da tedavi cok gerekli degilmis 30 yas üstüne basliyoruz yasin daha cok genc aceleye gerek yok asıl tedavi 1 sene olmqzsa o zmn baslayabilir dedi ay icim biraz rahatti vala ya en azindan sknt yokmus. Diyetimr devam edicem ins kilo verince kendiliginden olur kizima kardes
Güzel şeyler demiş doktor canım, sen de sakince stressiz bi şekilde hem diyey yap hem çocuk iste, hiç sıkıntı yok. Zihnen rahatlaman çok önemli. Hep duyuyorız. "Tam umudumu kestim, artık amannn olursa olur olmazsa olmaz" dedim hamile kaldım cümleleirni. Stres çok etkili demek ki.Simdi doktorun yanından çıktık degerlein normal dedi kilo vermene devam et bence 3 ay sonra gel tedaviyr baslayalim istersrnz dedi su an icin tedaviye gerek yok kilo da verdikte sonra dogal yolla olur yumurtlaman artar poliskistikde ortadan kalkar dedi ha aslinda 3 ay sonra da tedavi cok gerekli degilmis 30 yas üstüne basliyoruz yasin daha cok genc aceleye gerek yok asıl tedavi 1 sene olmqzsa o zmn baslayabilir dedi ay icim biraz rahatti vala ya en azindan sknt yokmus. Diyetimr devam edicem ins kilo verince kendiliginden olur kizima kardes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?