- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.281
Ayy ne potu, 2 dakikalığına mutlu ettin beni sağolasınAhh potmu kırdım ben ya.. gerçekten kusura bakma bir yazını gördüm de o yüzden oyle sandım inşallah bir an önce gönlünden gwçwnler kabul olur tebrik mesajları aldığın günlerde gelir
Hoşbuldukta neden böyle tatlı isimlerini kullanıcı adı yapıyorsun zaten şuan regl dönemindeyim ve kazandibini çoks seviyorummmmHoşgeldiiin :)
o ooo aclik krizleride baslmis:)Valla ablainan anlatmaya başlayınca bile acıkıyorum
Özel olmazsa ne kadar süredir beklıyorsun canımAyy ne potu, 2 dakikalığına mutlu ettin beni sağolasın
insallah rabbimle aramizda :) acaba beni siniyor mu diye kendi kendime konusuyormeder ablam ederrr inşallah
O bende genelde var abla dün üşenmedim gece poğaça yaptım oturdum 7 8 tane yedimo ooo aclik krizleride baslmis:)
Kaymaklı künefe yapcaktım ama olmadı canımHoşbuldukta neden böyle tatlı isimlerini kullanıcı adı yapıyorsun zaten şuan regl dönemindeyim ve kazandibini çoks seviyorummmm
Tatlı uykular canım :)neuse kizlar dayanamiyom goz kapaklarim israrla kapaniyor:) iyi geceler melekler
Özel değil tabiki ama daha çok bekleyen arkadaşlardan çekinip söylemiyorum çok fazla. Yani uzun zaman olmadı. Ama 3 yıl düşünmemiş olmanın pişmanlığı var hep üstümde, sandım ki ilk denemede olacak.Özel olmazsa ne kadar süredir beklıyorsun canım
Noldu esmam?insallah rabbimle aramizda :) acaba beni siniyor mu diye kendi kendime konusuyorm
Vayyy künefeeee hemdeew kaymaklııı sen ağzının tadını biliyorsunKaymaklı künefe yapcaktım ama olmadı canım
Allahtan gelen imtihandır gönlündekini hayırlı şekilde versin inşallahinsallah rabbimle aramizda :) acaba beni siniyor mu diye kendi kendime konusuyorm
kuzu cinsiyetle ilgili bir istekÖzel değil tabiki ama daha çok bekleyen arkadaşlardan çekinip söylemiyorum çok fazla. Yani uzun zaman olmadı. Ama 3 yıl düşünmemiş olmanın pişmanlığı var hep üstümde, sandım ki ilk denemede olacak.senin peki? İlk çocuk mu?
Noldu esmam?
amin canmmmm benimAllahtan gelen imtihandır gönlündekini hayırlı şekilde versin inşallah
iyi geceler minnoş anneneuse kizlar dayanamiyom goz kapaklarim israrla kapaniyor:) iyi geceler melekler
Allahım nasıl canım istediVayyy künefeeee hemdeew kaymaklııı sen ağzının tadını biliyorsun:))
ya Allahım nasılda hissettim hemenkuzu cinsiyetle ilgili bir istek
Anladım canım böyle olcağını bilseydim baştan korunmazdım pişmanlığı bende 8 aydır istiyorum ama gerçekten 6 yıl 8 yıl bekleyenleri gördükçe burda rabbime şükrediyorum bazende korkuyorum açıkçası acaba mı diye rabbimden hayırlısnı diledim hep olursa olucak zaten olmazsa takdiri ilahıÖzel değil tabiki ama daha çok bekleyen arkadaşlardan çekinip söylemiyorum çok fazla. Yani uzun zaman olmadı. Ama 3 yıl düşünmemiş olmanın pişmanlığı var hep üstümde, sandım ki ilk denemede olacak.senin peki? İlk çocuk mu?
Noldu esmam?
hastaneye gittinmi kuzum ? bu arada ben grubun hastaneye yönlendiricisiyimAnladım canım böyle olcağını bilseydim baştan korunmazdım pişmanlığı bende 8 aydır istiyorum ama gerçekten 6 yıl 8 yıl bekleyenleri gördükçe burda rabbime şükrediyorum bazende korkuyorum açıkçası acaba mı diye rabbimden hayırlısnı diledim hep olursa olucak zaten olmazsa takdiri ilahı
Benimde canımı çektirdin gece geceAllahım nasıl canım istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?