- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.341
Duyarsın hayırlısıyla canım az kaldı inşallahİnsallah canim ya kalp atisini duyana kadar bunalcam galiba
İnşallah çatlamıştır hafta sonuna denk gelmesini bende seviyorumayyy inşallah canım çatlamışsada pazar günü çatlamıştır :)
Canım ne ayıbı biz gördükçe mutlu oluruz ne zaman istiyorsan koy gözümüz gönlümüz açılsıncanm benm hele su kese bir gorunsun su minigin kalbi bir pit pit desin. inss yapacam birazda size ayip olmasin diye yapmiyorm vallah
Canım ben olsam dayanamıyorsan da son 3-4 gün kala yaparım daha net olur şimdi yapsan erken mi oldu diye kendini yiyeceksin çıkmazsa o yüzden beklemek daha iyi elimizden gelse regliyi beklesek o ayrıHoff ne biliyim ya hani normal kaset testler bile 4 gün kala silikte olsa çıkıyo . E buda ultra erken gebelik testi ya daha erken sonuç vermesi gerekmiyomu kafam çok karışık ya hem varsa öğrenmek hemde yoksa yoluma bakmak istiyorum
Aynı benbenim bu ayda olmasaa kısır teşhisi koyarım kendime kesin
Ben 10 gün kullandım canım regli olunca yeniden başlayacağım 3-5.gün biter bitmez başlanıyor diye biliyorum en geç de 7.gün sanırımKizlar soğan kürü uygulayan var mi aranızda
Canım stres yapma kendine çok lh yüksek hamile kalan varkızlar ya az önce okudum lh yüksek olunca hamile kalınmıyo klomen bile fayda etmiyo heralde modum düştü
Eltimle karşılaşmak istemezdimbelki sen benim eltimsin görümcemsin nerden bileyim kız
Canım kilo vermek iyidir vücudu çalıştırır sporda yapsan daha da iyi hattaGünaydın kızlar masAllah ne konuşmuşsunuz benden sonra usenmedim hepsini okudum vala ftgrflar atilmis falan kaçırdım ama bendeKutsal panter e katılıyorum tanımadan konuşmak daha güzel tanıdık çıkarsa değişir ortam
@Sehirsizbulut hoşgeldin cnm ben çok aktif değilim ama ara ara katılmaya çalışıyorum..
Kızlar diyete başladım ay ins devamı gelir ya pazartesi tarti günü bi kilo bari eksi görürüm ins bi elbise gördüm ona taktım kafayıbayrama kadar ins veririm baya da güzelce giyerim
Ben de bi tuhafım hamile kalmaktan umudu kestim mi naptim zayıflamaya elbiseye girmeyi hayal ediom :%
Bi yarım saat önce koltukta otururken bende de oldu aynısı. Bazen oluyor . Ama ne sıklığını takip ettim ne de nedenini araştırdım. Hiç bilmiyom ne olduğunuonu biliyorum kuzum öyle değil işte benimki
Ben tek taşımı kendim seçtim. Hepsine baktım. Hep klasik modeller. Ben onları sevmiyorum. Zen e girdim yüzüğümü gördüm bu dedim. Farklı modeller var orda hep. Garanti durumu da iyi. :)Altınbaşta falan var ama herkes zen den yana galiba :)
@Sehirsizbulut holgeldin canım.Günaydın kızlar masAllah ne konuşmuşsunuz benden sonra usenmedim hepsini okudum vala ftgrflar atilmis falan kaçırdım ama bendeKutsal panter e katılıyorum tanımadan konuşmak daha güzel çıkarsa değişir ortam
@Sehirsizbulut hoşgeldin cnm ben çok aktif değilim ama ara ara katılmaya çalışıyorum..
Kızlar diyete başladım ay ins devamı gelir ya pazartesi tarti günü bi kilo bari eksi görürüm ins bi elbise gördüm ona taktım kafayıbayrama kadar ins veririm baya da güzelce giyerim
Ben de bi tuhafım hamile kalmaktan umudu kestim mi naptim zayıflamaya elbiseye girmeyi hayal ediom :%
Spor yapamıyorum fazla yürüyüş yapiordm önceleri simdi soğuyunca hqvalarc cikamiyorumCanım ne ayıbı biz gördükçe mutlu oluruz ne zaman istiyorsan koy gözümüz gönlümüz açılsın
Canım ben olsam dayanamıyorsan da son 3-4 gün kala yaparım daha net olur şimdi yapsan erken mi oldu diye kendini yiyeceksin çıkmazsa o yüzden beklemek daha iyi elimizden gelse regliyi beklesek o ayrı
Aynı ben
Ben 10 gün kullandım canım regli olunca yeniden başlayacağım 3-5.gün biter bitmez başlanıyor diye biliyorum en geç de 7.gün sanırımsonraki ay da regliye 10 gün kala kullanıyorsun
Canım stres yapma kendine çok lh yüksek hamile kalan varaslan pençesi + hayıt tohumu öneririm demle iç hormonları düzenliyor
Eltimle karşılaşmak istemezdimaranızda eltim var mı o 2.çocuk düşünmüyor henüz gerçi ben kalırsam kesin kalır
Canım kilo vermek iyidir vücudu çalıştırır sporda yapsan daha da iyi hattaSağlıklı beslenmek hamileliğe yardımcı
Evet kız bende yetisemedim@Sehirsizbulut holgeldin canım.
Yaaaa foto mu atılmış. Çok istiyodum sizleri görmeyi. Yakında gece uyutmayacaksınız beni. :) )
Öyle bişeymi varmıs ki aaKızlar birbirinizi görmüşsünüz bende hepinizi merak ediyordum yaözel mesajdan grup kurup atsaydınız ya oraya herkes görmüş olurdu kimi isterseniz oraya ekleyebiliyorsunuz
Bende yapsam iyi olacak spor vücudu çalıştıran en güzel şey yumurtalıklar da harekete geçiriyorSpor yapamıyorum fazla yürüyüş yapiordm önceleri simdi soğuyunca hqvalarc cikamiyorum
Var canım özel mesajda da toplanabilirsin yani en azından fotoğraf gönderilmesi adınaÖyle bişeymi varmıs ki aa
Senaa bendede bu belirtiler var son bat ne zamandı senin. Bende mi test yapsam diyorumSol kasığımda batma oluyo sadece ara ara bide 2 günde bir akıntım oluyo yoğun sarıya dönüyo falan onu hiç anlayamadım üşüttüm diye belki diyorum . Testin markası laboquick erken olduğunu biliyorum tabide dayanamıyorum a dostlar çatlıycim erken gebelik testi sonuçta göstersin bananeee
Geçmiş olsun canım bende içiyorum günde bi paket grubun hepsi iciyor resmenn Allahın izniyle hamile kalalım bıraklım şu zıkkımıBende içiyorum o zikkimi,kızıma hamileyken bırakmıştım ne güzel dogurdum 10gün sonra başladım gene.Lanet olsun bu kezde bıraktım düşük olunca gene başladım
Ben içmiyorum canımGeçmiş olsun canım bende içiyorum günde bi paket grubun hepsi iciyor resmenn Allahın izniyle hamile kalalım bıraklım şu zıkkımı
İnşallah görürüz sağlıklı bir şekilde o tektasiVaaavvv en güzel tektaş düşüncesi seninkiymiş canımcım
Bence de, hiç ucuza kapatmayalım. Ben de böyle bir şey düşüneyim. İyi fikir
Hepsi çatladı demek ki canımcım. Kaçıncı gün piki gördün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?