Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar masAllah ne konuşmuşsunuz benden sonra usenmedim hepsini okudum vala ftgrflar atilmis falan kaçırdım ama bende Kutsal panter e katılıyorum tanımadan konuşmak daha güzel tanıdık çıkarsa değişir ortam
@Sehirsizbulut hoşgeldin cnm ben çok aktif değilim ama ara ara katılmaya çalışıyorum..
Kızlar diyete başladım ay ins devamı gelir ya pazartesi tarti günü bi kilo bari eksi görürüm ins bi elbise gördüm ona taktım kafayı bayrama kadar ins veririm baya da güzelce giyerim
Ben de bi tuhafım hamile kalmaktan umudu kestim mi naptim zayıflamaya elbiseye girmeyi hayal ediom :%

canm benm hele su kese bir gorunsun su minigin kalbi bir pit pit desin. inss yapacam birazda size ayip olmasin diye yapmiyorm vallah
Canım ne ayıbı biz gördükçe mutlu oluruz ne zaman istiyorsan koy gözümüz gönlümüz açılsın
Canım ben olsam dayanamıyorsan da son 3-4 gün kala yaparım daha net olur şimdi yapsan erken mi oldu diye kendini yiyeceksin çıkmazsa o yüzden beklemek daha iyi elimizden gelse regliyi beklesek o ayrı
benim bu ayda olmasaa kısır teşhisi koyarım kendime kesin
Aynı ben
Kizlar soğan kürü uygulayan var mi aranızda
Ben 10 gün kullandım canım regli olunca yeniden başlayacağım 3-5.gün biter bitmez başlanıyor diye biliyorum en geç de 7.gün sanırım sonraki ay da regliye 10 gün kala kullanıyorsun
kızlar ya az önce okudum lh yüksek olunca hamile kalınmıyo klomen bile fayda etmiyo heralde modum düştü
Canım stres yapma kendine çok lh yüksek hamile kalan var aslan pençesi + hayıt tohumu öneririm demle iç hormonları düzenliyor
belki sen benim eltimsin görümcemsin nerden bileyim kız
Eltimle karşılaşmak istemezdim aranızda eltim var mı o 2.çocuk düşünmüyor henüz gerçi ben kalırsam kesin kalır
Canım kilo vermek iyidir vücudu çalıştırır sporda yapsan daha da iyi hatta Sağlıklı beslenmek hamileliğe yardımcı

@Sehirsizbulut holgeldin canım.
Yaaaa foto mu atılmış. Çok istiyodum sizleri görmeyi. Yakında gece uyutmayacaksınız beni. :) )

Spor yapamıyorum fazla yürüyüş yapiordm önceleri simdi soğuyunca hqvalarc cikamiyorum

Senaa bendede bu belirtiler var son bat ne zamandı senin. Bende mi test yapsam diyorum

Bende içiyorum o zikkimi,kızıma hamileyken bırakmıştım ne güzel dogurdum 10gün sonra başladım gene.Lanet olsun bu kezde bıraktım düşük olunca gene başladım
Geçmiş olsun canım bende içiyorum günde bi paket grubun hepsi iciyor resmenn Allahın izniyle hamile kalalım bıraklım şu zıkkımı

Kızlar dün tuvalete gittim çok özür diliyerek büyük tuvaletimi yaptiktan sonra bir kurulandim kahverengi açık pembe sümüksü bir yapi geldi ödüm patladı dr aradım korkmamami protestan hapını günde 3 e çıkarmamı söyledi sabah kalktigimdada aynısı oldu sormak istediğim su bu ilacın yan etkilerinde kemik ağrısı olurmu belimden bacağıma hatta baldirima vuran ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…