Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yumurtlama gününü biliyor musun? Ben de grubun yumurtlama günü tespitine yönlendiriciyim

ne dediler peki ? bak ben 1 ay sadece denedim olmayınca hemen hastaneye koştum iyikide gitmişim herkesede gitmelerini tavsiye ederim
Evet mantıklı davranmışsın gerçekten bizim aklımız nerdeydi o zmaan bilmiyorum anca gezıyoduk eşimle manyak manyak bende pco var canım ama sadece adı var hiçbir belirtisi yok ne adet düzensizliğim ne tüylenme nede kilo buda zaten beni daha bi yıpratıyor adetin 3.günü yapılan testi yaptım prolaktinim yüksek çıktı doktorum dostinex yazdı bende tabi boş durmadım arastrdım hemen testere dişli aslan pençesi çayı aldım onunla beraber kullanıyorum eşimdede sperm sayısı yüksek morfoloji bir tık normalin altında ben hagde cektirdim aonuc temiz şuanda eşime daha çok yüklenıyorum o 3 aylık tedaviye başladı ilaç ve iğne ayrıyetten ben keçiboynuzu kürü yapıyprum sabah akşam içiriyorum ona 3 ay sonra testler yenilencek bu aradada benim 2 çatlatma iğnesi tedavim oldu doktorumdan memnun dwğildim değiştirdim şimdiki gttiğim doktor bütün sonuçlarımı topladı büyük bir sorun yok küçük küçük engellerden dolayı olmuyor dedi 3 ay normal yolla dene olmazsa aşılamaya geçwlim dedi 1 ay gtti kaldı 2 ay beklemedyim

kuzum ya üzüldüm inşallah tez vakitte hayırlı haberi alırsınız

Allah kabul etsin canım bende 41 gün meryem okuyorum şuanda bugun 23.cü gündeyim tilavet secdeside kılıyormusun
Ayy yok kuzm bn bi kere okdm yarsnda hamile oldgmu öğrendm devam etmeniştm şimdi birnden duydmmm nasl olyor canmm anlatrmsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…