- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.301
Gitmezmiyüm ama bir buçuk yıldır evliyim çok pişman oldum ilk evlendiğimde gitseydim keşke diyehastaneye gittinmi kuzum ? bu arada ben grubun hastaneye yönlendiricisiyimilk ay tutmazsa haydii hastaneyee
ne dediler peki ? bak ben 1 ay sadece denedim olmayınca hemen hastaneye koştum iyikide gitmişim herkesede gitmelerini tavsiye ederimGitmezmiyüm ama bir buçuk yıldır evliyim çok pişman oldum ilk evlendiğimde gitseydim keşke diye
Canım yumurtlama gününü biliyor musun? Ben de grubun yumurtlama günü tespitine yönlendiriciyimAnladım canım böyle olcağını bilseydim baştan korunmazdım pişmanlığı bende 8 aydır istiyorum ama gerçekten 6 yıl 8 yıl bekleyenleri gördükçe burda rabbime şükrediyorum bazende korkuyorum açıkçası acaba mı diye rabbimden hayırlısnı diledim hep olursa olucak zaten olmazsa takdiri ilahı
Evet kuzm bazılarıda daha yarsındayken alıyorlar güzel haberleri Allahımn iznyleYani 41 gün 1 er defa mı o zaman 2. Ay dua kabul olursa hamiş olmuş olacağız öyle mi
ya şeymaa hahahahaCanım yumurtlama gününü biliyor musun? Ben de grubun yumurtlama günü tespitine yönlendiriciyim
ney bu bende öğrenebilirmiyim canımEvet kuzm bazılarıda daha yarsındayken alıyorlar güzel haberleri Allahımn iznyle
Adetken nası okuycaz canım? Bi de sure kaç sayfa?Evet kuzm bazılarıda daha yarsındayken alıyorlar güzel haberleri Allahımn iznyle
Kuzmm 41 gün 1 er defa meryem süresi okunacak zaten yarısnda alıyorsn Allahın iznyle güzel haberii.. İnşaAllah bu arda o resim konsunu hemn bnada atyorsnz vallahi darlrmney bu bende öğrenebilirmiyim canım
normal okuyoruz dimi yani elmaya filan değil? vallahi ben hiç paylaşmadımKuzmm 41 gün 1 er defa meryem süresi okunacak zaten yarısnda alıyorsn Allahın iznyle güzel haberii.. İnşaAllah bu arda o resim konsunu hemn bnada atyorsnz vallahi darlrm
Evet mantıklı davranmışsın gerçekten bizim aklımız nerdeydi o zmaan bilmiyorum anca gezıyoduk eşimle manyak manyak bende pco var canım ama sadece adı var hiçbir belirtisi yok ne adet düzensizliğim ne tüylenme nede kilo buda zaten beni daha bi yıpratıyor adetin 3.günü yapılan testi yaptım prolaktinim yüksek çıktı doktorum dostinex yazdı bende tabi boş durmadım arastrdım hemen testere dişli aslan pençesi çayı aldım onunla beraber kullanıyorum eşimdede sperm sayısı yüksek morfoloji bir tık normalin altında ben hagde cektirdim aonuc temiz şuanda eşime daha çok yüklenıyorum o 3 aylık tedaviye başladı ilaç ve iğne ayrıyetten ben keçiboynuzu kürü yapıyprum sabah akşam içiriyorum ona 3 ay sonra testler yenilencek bu aradada benim 2 çatlatma iğnesi tedavim oldu doktorumdan memnun dwğildim değiştirdim şimdiki gttiğim doktor bütün sonuçlarımı topladı büyük bir sorun yok küçük küçük engellerden dolayı olmuyor dedi 3 ay normal yolla dene olmazsa aşılamaya geçwlim dedi 1 ay gtti kaldı 2 ay beklemedyimne dediler peki ? bak ben 1 ay sadece denedim olmayınca hemen hastaneye koştum iyikide gitmişim herkesede gitmelerini tavsiye ederim
Ahahahah kız sen combo yaptın. 2 ayrı iksiri karıştırdınnormal okuyoruz dimi yani elmaya filan değil? vallahi ben hiç paylaşmadım
Yok Kız elmaya degil ama bu sürenin bir secde namazı var her okdgnda onu kılanda var kılmyanda öğrenrsem yazrmnormal okuyoruz dimi yani elmaya filan değil? vallahi ben hiç paylaşmadım
kuzum ya üzüldümEvet mantıklı davranmışsın gerçekten bizim aklımız nerdeydi o zmaan bilmiyorum anca gezıyoduk eşimle manyak manyak bende pco var canım ama sadece adı var hiçbir belirtisi yok ne adet düzensizliğim ne tüylenme nede kilo buda zaten beni daha bi yıpratıyor adetin 3.günü yapılan testi yaptım prolaktinim yüksek çıktı doktorum dostinex yazdı bende tabi boş durmadım arastrdım hemen testere dişli aslan pençesi çayı aldım onunla beraber kullanıyorum eşimdede sperm sayısı yüksek morfoloji bir tık normalin altında ben hagde cektirdim aonuc temiz şuanda eşime daha çok yüklenıyorum o 3 aylık tedaviye başladı ilaç ve iğne ayrıyetten ben keçiboynuzu kürü yapıyprum sabah akşam içiriyorum ona 3 ay sonra testler yenilencek bu aradada benim 2 çatlatma iğnesi tedavim oldu doktorumdan memnun dwğildim değiştirdim şimdiki gttiğim doktor bütün sonuçlarımı topladı büyük bir sorun yok küçük küçük engellerden dolayı olmuyor dedi 3 ay normal yolla dene olmazsa aşılamaya geçwlim dedi 1 ay gtti kaldı 2 ay beklemedyim
Yani açıkçası bilmiyorum çünkü hem doktorda yumurta takibi yaptırmıştım ama bu ay beni kendi halime bıraktılar ovü testi alıp başlıcam yarın regliö bitiyor zaten kuzumCanım yumurtlama gününü biliyor musun? Ben de grubun yumurtlama günü tespitine yönlendiriciyim
Ayy yok kuzm bn bi kere okdm yarsnda hamile oldgmu öğrendm devam etmeniştm şimdi birnden duydmmm nasl olyor canmm anlatrmsnAllah kabul etsin canım bende 41 gün meryem okuyorum şuanda bugun 23.cü gündeyim tilavet secdeside kılıyormusun
tamam canımm Allah razı olsun yapıcamYok Kız elmaya degil ama bu sürenin bir secde namazı var her okdgnda onu kılanda var kılmyanda öğrenrsem yazrm
Yap kuzmm sebebin olsnnn inşallahtamam canımm Allah razı olsun yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?