- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.441
Yemeğe vermemende güzel birşey genelde sigarayı bırakanlar kendini yemeğe veriyor ve kilo alıyorlar canım dikkat etSelamm hatunlarr napıyınuz bakim dün gece neler kaçirmişim bennn abooww sigarasiz 2 . Günüm ve kendimi uykuya vermiş durumdayim çok zormuş kizlar yaa
Rabbim devamını getirtsin canım en güzelini yapmışsın darısı bizlereSelamm hatunlarr napıyınuz bakim dün gece neler kaçirmişim bennn abooww sigarasiz 2 . Günüm ve kendimi uykuya vermiş durumdayim çok zormuş kizlar yaa
Ay zatn kilomda var diyetede başladim yoksaaaa ohooo sağol kuzum bu arada hoşgeldin aramizaaaYemeğe vermemende güzel birşey genelde sigarayı bırakanlar kendini yemeğe veriyor ve kilo alıyorlar canım dikkat et
Aminn canım aminnn inşalalhhhh dayanabilirimmRabbim devamını getirtsin canım en güzelini yapmışsın darısı bizlere
Sağol tatlımAy zatn kilomda var diyetede başladim yoksaaaa ohooo sağol kuzum bu arada hoşgeldin aramizaaa
Nerde çektiriyorsun kuZum anestezilimiYarin 3 de rahim filmi çektircem kizlar lütfen dua edin bana inşallah temiz çikar
Evime yakin bir hastanede evet kuzum anesteziliNerde çektiriyorsun kuZum anestezilimi
yav. ben agzinin payini veriyorm alta kalan pisirik bir gelin degilim saygi hizmetim her daim var ama sacma sapan konusursa bende ayari verrim isterse babamin oglu olsunOna da mi laf düşmüş yani tövbe tövbe insanlar bi tuhaf ya
ananm birakmakta ne var ben bidaktim nerdeyse 6 yil olcakSelamm hatunlarr napıyınuz bakim dün gece neler kaçirmişim bennn abooww sigarasiz 2 . Günüm ve kendimi uykuya vermiş durumdayim çok zormuş kizlar yaa
Aslında anesteziye gerek yok bence ben anestesiz çektirdim vajinal ultrason gibiysi çok şükür temiz çıktı benimkiler 1 oydu çekileli inşallah uğurlu gelir :)Evime yakin bir hastanede evet kuzum anestezili
iyyyuuAhahah benimde hayatımda tek kormadığım şeydi 2 3 aya kadar kuzenimin kuranında düdüklüde et patlamıştı allahtan başında değildim sonra gece yarısına kadar mutfak dolaplarından et topladık hahahahhaha
hahahahha benimde başıma böyle bi olay gelmişti bidahada düdüklünün önünden bile geçmedimAhahah benimde hayatımda tek kormadığım şeydi 2 3 aya kadar kuzenimin kuranında düdüklüde et patlamıştı allahtan başında değildim sonra gece yarısına kadar mutfak dolaplarından et topladık hahahahhaha
Dimi şimdi bazen mezvusu oluyoda gülüyoruz tam kuran üstü mutfak hep yağ heryer et tüle varana kadar .hahahahha benimde başıma böyle bi olay gelmişti bidahada düdüklünün önünden bile geçmedim
Ayy maşşalllah kiz sana darisi bana ve birakmak isteyenlereananm birakmakta ne var ben bidaktim nerdeyse 6 yil olcak
Ay ne bileyim korktum açikcasi inşalalh benimkide temiz çikar 1 ay mi oldu anlayamadimAslında anesteziye gerek yok bence ben anestesiz çektirdim vajinal ultrason gibiysi çok şükür temiz çıktı benimkiler 1 oydu çekileli inşallah uğurlu gelir :)
Evet 1 ay önce çektirmiştimAy ne bileyim korktum açikcasi inşalalh benimkide temiz çikar 1 ay mi oldu anlayamadim
O zmn bu ay hamile kalma ihtimalin yüksek Allahin izniyle inşalalhhEvet 1 ay önce çektirmiştim
Bu ay kalamadım bugun reglim bitti çalışmalara başlıcaz bakalım :)) hayırlısı herşeyin sende başka birşey varmı canım ne kadardır deniyorsunO zmn bu ay hamile kalma ihtimalin yüksek Allahin izniyle inşalalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?