- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.401
Allah yardımcın olsun abla mide bulantısı için ilaç varmış hiç kullandın mı daha öncekizlar .ben pek giremiyorm canli anne canliligini kaybetti kocam olmasaydi bugun maf olmustum hep kustum kafami kaldiramiyorm
hic kullanmadim kuzum .cunku digerlwrinde bu kadar erken baslamadi zaten doktor soruyor yiyorsan skinti yok diyorAllah yardımcın olsun abla mide bulantısı için ilaç varmış hiç kullandın mı daha önce
Analık hakkı ödenmez diyolar ya işte daha anne rahmine düştüğü an bile neler çekiyosnhic kullanmadim kuzum .cunku digerlwrinde bu kadar erken baslamadi zaten doktor soruyor yiyorsan skinti yok diyor
hahayyy mokaliiiHayallerr paris gerçekler somali senin adın belli mokkkali mokkkali
biz keseyi görmüştük amaCanım korkma doktorun söylemiş yerleşmeden olabilir stres yapma ilacını aksatmadan iç emi
İYidir kuşum senden naber :)hahayyy mokaliiinaber bebeğim
Düdüklüyü 3. Kullanışm ama her kullanşta korkuyorum yaabende yemek yapacam beybii
İnşallah canm bakalım :)Amin canım inşallah6.haftalarda yoğunlaşıyor tabi inşallah bir kaç haftaya normale döner kuzu
Kuzummm iyi misin şimdikizlar .ben pek giremiyorm canli anne canliligini kaybetti kocam olmasaydi bugun maf olmustum hep kustum kafami kaldiramiyorm
İyi gidiyor canm çok şükür ugrasıyorz :)Valla ben de içmiyorum
İyiyiz canımcım. Sen nasılsın? Nası gidiyo hamişlik?
Canım bi atsan testi biz d ebakalım? Bir de markası neydi, dün sordum ama cevap vermedin ya da ben görmedim.
Ben nerdeyse 2 günde bir düdüklü açarım.hiçde korkmam düdüklüden niye korkuyorsunuz ki havasını alın altını kapatın 10 dakika sonra açın bitti gittiDüdüklüyü 3. Kullanışm ama her kullanşta korkuyorum yaa
Canım daha iyi olacaksın inşallah. Her güzelliğin bir bedeli oluyor iştekizlar .ben pek giremiyorm canli anne canliligini kaybetti kocam olmasaydi bugun maf olmustum hep kustum kafami kaldiramiyorm
Valla koptum ya cansınhahahah sizi güldürmek için elimden geleni yaparım
Dizi izlememenin zararları bu demek kiIstanbullu gelin den
Gebe kal da bırak inşallah :))) ardından kocaya da bıraktırEn güzeli benim eşimde içiyor o yüzden bırakamıyorm. Bide ben aileden uzaktayım annemle telle konuşurken illa o sigara yanacak :)
Psikolojik olarak sanırımBen nerdeyse 2 günde bir düdüklü açarım.hiçde korkmam düdüklüden niye korkuyorsunuz ki havasını alın altını kapatın 10 dakika sonra açın bitti gitti
yok bebis yaKuzummm iyi misin şimdi
Noldu kiiiyok bebis ya
Ayy cnm ya minnak biraz cektrcek demek digerlernde nasld Allah yardımcın olsunkizlar .ben pek giremiyorm canli anne canliligini kaybetti kocam olmasaydi bugun maf olmustum hep kustum kafami kaldiramiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?