- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.421
İnşallah İnşallah canım :))Gebe kal da bırak inşallah :))) ardından kocaya da bıraktır
Şuan eşler evdedir canım yemek cay bakamıyorlar buraya :) gece 12 den sonra aktif buralar :))Kızlaar nabıyosunz Herkescikler nerde
kuzu digerlerine kurban olayim ne is yapabiliyorm. ne guc elim kolum kalkmiyor. hele bulanti kayinbeder diyor. hayirdir rengin solmus e dedim zor geciyor cok nazlanma dedi tepem atti .allah tan kocam varrr dedim sustu kaldiAyy cnm ya minnak biraz cektrcek demek digerlernde nasld Allah yardımcın olsun
Aynı ben canım ya kulaklığı bir takıyorum kahvemi sigaramı alıyorum ypksa aile özlemi başka türlü geçmiyor :/En güzeli benim eşimde içiyor o yüzden bırakamıyorm. Bide ben aileden uzaktayım annemle telle konuşurken illa o sigara yanacak :)
Bennn buralardayım canım dün gece katıldım aranıza :)Kızlaar nabıyosunz Herkescikler nerde
iyiyim bende bebeğimİYidir kuşum senden naber :)
Aynen aynen benimde öyle canım çocukta o yüzden istiyorm burdaki yanlızlığımı dindir bi 3 sene sonrada batıya aileme yakın giderim İnşallahAynı ben canım ya kulaklığı bir takıyorum kahvemi sigaramı alıyorum ypksa aile özlemi başka türlü geçmiyor :/
kullanma kız mazallah patlarDüdüklüyü 3. Kullanışm ama her kullanşta korkuyorum yaa
Huff bende aynıAynı ben canım ya kulaklığı bir takıyorum kahvemi sigaramı alıyorum ypksa aile özlemi başka türlü geçmiyor :/
Ona da mi laf düşmüş yani tövbe tövbe insanlar bi tuhaf yakuzu digerlerine kurban olayim ne is yapabiliyorm. ne guc elim kolum kalkmiyor. hele bulanti kayinbeder diyor. hayirdir rengin solmus e dedim zor geciyor cok nazlanma dedi tepem atti .allah tan kocam varrr dedim sustu kaldi
Valla ben istanbul o izmir evin tek kızıydım bide annemle abla kardeş gibiyizdir çok şeyler yapıyorduk beraber uzaklık ne kadar zorrr ya çok özeniyorum annesine yakın oturanlaraHuff bende aynıakşama kadar annemle kamerada konusuyoruz desem yeridir çok uzağımda değil ama yinede özlüyorum bundan bi sene önce koyun koyuna uyuyorduk. Konusmadığımız gün farkediyorum sigara paketimden 1 2 dal anca içmişim
Ahahah benimde hayatımda tek kormadığım şeydi 2 3 aya kadar kuzenimin kuranında düdüklüde et patlamıştı allahtan başında değildim sonra gece yarısına kadar mutfak dolaplarından et topladık hahahahhahakullanma kız mazallah patlar
Cay fasli yeni bitti uzandm tv izliorum canım sen napiosunKızlaar nabıyosunz Herkescikler nerde
Ayy Allah korusun ya mazAllah dikkat etmek lazim bizim bi akrabanın yüzüne patlamis çok kötü olmuşAhahah benimde hayatımda tek kormadığım şeydi 2 3 aya kadar kuzenimin kuranında düdüklüde et patlamıştı allahtan başında değildim sonra gece yarısına kadar mutfak dolaplarından et topladık hahahahhaha
Yeni usul kitli düdüklüler çok çabuk kaynıyor . Allah korudu şimdi gülebiliyoruz bazen ama mazallah başında olsa biri feci şekilde yanardı allah koruduAyy Allah korusun ya mazAllah dikkat etmek lazim bizim bi akrabanın yüzüne patlamis çok kötü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?