Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy cnm ya minnak biraz cektrcek demek digerlernde nasld Allah yardımcın olsun
kuzu digerlerine kurban olayim ne is yapabiliyorm. ne guc elim kolum kalkmiyor. hele bulanti kayinbeder diyor. hayirdir rengin solmus e dedim zor geciyor cok nazlanma dedi tepem atti .allah tan kocam varrr dedim sustu kaldi

Aynı ben canım ya kulaklığı bir takıyorum kahvemi sigaramı alıyorum ypksa aile özlemi başka türlü geçmiyor :/
Huff bende aynı akşama kadar annemle kamerada konusuyoruz desem yeridir çok uzağımda değil ama yinede özlüyorum bundan bi sene önce koyun koyuna uyuyorduk. Konusmadığımız gün farkediyorum sigara paketimden 1 2 dal anca içmişim

Kızlar birşey sorucam ya reglim bugun bitti ama kasık ağrılarım ve hafif bulantım vardı dünde burda bi kadınla konuşmuştum adet görüp hamile kalmış ama yerleşme kanaması falan değil bildiğin adet yani adeti bittikten sonra yapmış bende acaba mı dedim ama buntest bozuk galina c çizgisi yarısı koyu yarısı açık anlamdm ben birşey

Eklentiler

• image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 25
kuzu digerlerine kurban olayim ne is yapabiliyorm. ne guc elim kolum kalkmiyor. hele bulanti kayinbeder diyor. hayirdir rengin solmus e dedim zor geciyor cok nazlanma dedi tepem atti .allah tan kocam varrr dedim sustu kaldi
Ona da mi laf düşmüş yani tövbe tövbe insanlar bi tuhaf ya

Valla ben istanbul o izmir evin tek kızıydım bide annemle abla kardeş gibiyizdir çok şeyler yapıyorduk beraber uzaklık ne kadar zorrr ya çok özeniyorum annesine yakın oturanlara

kullanma kız mazallah patlar
Ahahah benimde hayatımda tek kormadığım şeydi 2 3 aya kadar kuzenimin kuranında düdüklüde et patlamıştı allahtan başında değildim sonra gece yarısına kadar mutfak dolaplarından et topladık hahahahhaha

Ayy Allah korusun ya mazAllah dikkat etmek lazim bizim bi akrabanın yüzüne patlamis çok kötü olmuş

Ayy Allah korusun ya mazAllah dikkat etmek lazim bizim bi akrabanın yüzüne patlamis çok kötü olmuş
Yeni usul kitli düdüklüler çok çabuk kaynıyor . Allah korudu şimdi gülebiliyoruz bazen ama mazallah başında olsa biri feci şekilde yanardı allah korudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…