Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar meryem suresi okurken yanında başka neler yaptınız ben 700 defa ya varis çekiyorum 100 defa allahümme ya evvelü çekiyorum şimdi estahfiralla başlıcam bigün peygar efwndimize sormuşlar benim neden çocuğum olmuyor diye oda demişki belki bir günahın vardır o yüzden duaların kabul olmuyordur sonra oda günde 700 defa estahfirullah çekmiş çocuğu olmuş yani bunların dışında acaba iyi bir dua varmı bildiğini

Bende ya varisi 707 defa çekiyorum cuma gunu ezanla sela arasi 1000 defa ya evvel çekiyorum estağfirullah çekmiyordum onada başliyayim sağol kuzum Rabbim kabul etsin inşalalhh

Bende ya varisi 707 defa çekiyorum cuma gunu ezanla sela arasi 1000 defa ya evvel çekiyorum estağfirullah çekmiyordum onada başliyayim sağol kuzum Rabbim kabul etsin inşalalhh
Teşekkür ederim canım allah seninkinide ve tüm bizim gibi anne olmak için çabalayan kadınların dualarını kabul eylesin inşallah bende 8 aydır deniyorum olmadı bende 2 ay daha olmazsa aşılamaya geçicek doktorum öyle dedi haberleşiriz canım

aminnn ecmain inşallahh canım inşalllahh tabiki haberleşiriz inşallahda gerek kalmaz oluverir kendiliğinden

Ayy maşşalllah kiz sana darisi bana ve birakmak isteyenlere
kuzu soyle dusun. bebege engel oldugunu dusun herseyi gectim sen zaten hastasin ben kendi sagligim icin biraktim cunku kalbimde ki. kacak buyuyordu birde 40 kiloya dusunce biraktim gerci sadece evlwnene kadar 4 kilo aldim o kadar

kuzu soyle dusun. bebege engel oldugunu dusun herseyi gectim sen zaten hastasin ben kendi sagligim icin biraktim cunku kalbimde ki. kacak buyuyordu birde 40 kiloya dusunce biraktim gerci sadece evlwnene kadar 4 kilo aldim o kadar
Evet haklisin canım doğru diyon oo baya zAyiflamissin sen kiz başlamiycam yaa kurtulcam o illetten

Kizlar bişey sorcam inofolik combi hamilelige yardimci mi oluyorbi kac yerdr oylr gördüm folik asit dgl mi doktor yumurtlmaya da yardmci dedi ama hamilelik icin soyle faydasi olur demedi özellikle.. Bi de kızlar kac adet çıkıyor icinde biliyor musunuz ne kadar kullanimlik bitince tekrar almam gerekiyor mu ki bisey demeedi doktor sormayi unuttum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…