- 13 Kasım 2018
- 430
- 447
- 23
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.461
1 seneye yakindir deniyorum olmadi tedaviye başlamaya karar verdik bakalşm hepsini yaptiralim ne dicek aşilama olcak sanirimBu ay kalamadım bugun reglim bitti çalışmalara başlıcaz bakalım :)) hayırlısı herşeyin sende başka birşey varmı canım ne kadardır deniyorsun
Bende ya varisi 707 defa çekiyorum cuma gunu ezanla sela arasi 1000 defa ya evvel çekiyorum estağfirullah çekmiyordum onada başliyayim sağol kuzum Rabbim kabul etsin inşalalhhKızlar meryem suresi okurken yanında başka neler yaptınız ben 700 defa ya varis çekiyorum 100 defa allahümme ya evvelü çekiyorum şimdi estahfiralla başlıcam bigün peygar efwndimize sormuşlar benim neden çocuğum olmuyor diye oda demişki belki bir günahın vardır o yüzden duaların kabul olmuyordur sonra oda günde 700 defa estahfirullah çekmiş çocuğu olmuş yani bunların dışında acaba iyi bir dua varmı bildiğini
İyiyiz hamd olsun normal canım senin bu hallerin geçicek inşalalh dayanIyigeceler kızlar Nasılsıniz? Midem bulantilarim beni benden alıyor sersem gibiyim hep uyuyasim var kalkıp iş güç bile yapamıyorum cogunlukla
Teşekkür ederim canım allah seninkinide ve tüm bizim gibi anne olmak için çabalayan kadınların dualarını kabul eylesin inşallah bende 8 aydır deniyorum olmadı bende 2 ay daha olmazsa aşılamaya geçicek doktorum öyle dedi haberleşiriz canımBende ya varisi 707 defa çekiyorum cuma gunu ezanla sela arasi 1000 defa ya evvel çekiyorum estağfirullah çekmiyordum onada başliyayim sağol kuzum Rabbim kabul etsin inşalalhh
aminnn ecmain inşallahh canım inşalllahh tabiki haberleşiriz inşallahda gerek kalmaz oluverir kendiliğindenTeşekkür ederim canım allah seninkinide ve tüm bizim gibi anne olmak için çabalayan kadınların dualarını kabul eylesin inşallah bende 8 aydır deniyorum olmadı bende 2 ay daha olmazsa aşılamaya geçicek doktorum öyle dedi haberleşiriz canım
Ayyy inşallah yaa bende hiç istemıyorum kwndiliğinden kalmak istiyorum ama bakalım aşılama tutmazsa sonraki süreç tüp bebekmi oluyor acaba ?aminnn ecmain inşallahh canım inşalllahh tabiki haberleşiriz inşallahda gerek kalmaz oluverir kendiliğinden
kuzu soyle dusun. bebege engel oldugunu dusun herseyi gectim sen zaten hastasin ben kendi sagligim icin biraktim cunku kalbimde ki. kacak buyuyordu birde 40 kiloya dusunce biraktim gerci sadece evlwnene kadar 4 kilo aldim o kadarAyy maşşalllah kiz sana darisi bana ve birakmak isteyenlere
Hadi hayrlisi cnm ins saglikla yeniden nasip olurSelamlar hanımlar.Şükür degerim sıfırlanmış..
Bosver takma kafana sen cnm esin cekiyorsa nazini kimseyr laf düşmezyav. ben agzinin payini veriyorm alta kalan pisirik bir gelin degilim saygi hizmetim her daim var ama sacma sapan konusursa bende ayari verrim isterse babamin oglu olsun
inşalalh gerek kalmaz herhangi bi sağlik sorunu çiktimi hormonlar falan yoksa eğer kendiliğindende kalabilirsinAyyy inşallah yaa bende hiç istemıyorum kwndiliğinden kalmak istiyorum ama bakalım aşılama tutmazsa sonraki süreç tüp bebekmi oluyor acaba ?
Iyihim cnm sukur iyi geceler.. Gececek ins dayan ne guzel tatki sikintilar cnm onlarIyigeceler kızlar Nasılsıniz? Midem bulantilarim beni benden alıyor sersem gibiyim hep uyuyasim var kalkıp iş güç bile yapamıyorum cogunlukla
Evet haklisin canım doğru diyon oo baya zAyiflamissin sen kiz başlamiycam yaa kurtulcam o illettenkuzu soyle dusun. bebege engel oldugunu dusun herseyi gectim sen zaten hastasin ben kendi sagligim icin biraktim cunku kalbimde ki. kacak buyuyordu birde 40 kiloya dusunce biraktim gerci sadece evlwnene kadar 4 kilo aldim o kadar
aynen prensesimin annesiHadi hayrlisi cnm ins saglikla yeniden nasip olur
Bosver takma kafana sen cnm esin cekiyorsa nazini kimseyr laf düşmez
kurtul kuzum tabi inan .varya hamile kalinca insan daha cok tiksiniyoEvet haklisin canım doğru diyon oo baya zAyiflamissin sen kiz başlamiycam yaa kurtulcam o illetten
Ayy keşke bir hamile kalabilsem 3 günü atlatirsam gerisi kolay inşalalhhkurtul kuzum tabi inan .varya hamile kalinca insan daha cok tiksiniyo
benide yanina .cuma doktora gidecem kese var mi diye:)Iyigeceler kızlar Nasılsıniz? Midem bulantilarim beni benden alıyor sersem gibiyim hep uyuyasim var kalkıp iş güç bile yapamıyorum cogunlukla
haha bizimde öyle olmuştuDimi şimdi bazen mezvusu oluyoda gülüyoruz tam kuran üstü mutfak hep yağ heryer et tüle varana kadar .
kuzu zayiflamak icinde kinoya tohumu var boylr yemeklere salatalara koyuluyor keten tohumu falan. biraz tuvalate cok cikariyor ama bir tane kadin var onla diye yapti igne iplige donduAyy keşke bir hamile kalabilsem 3 günü atlatirsam gerisi kolay inşalalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?