Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım benim takip ettiğim 1-2 gün önce geldiği sonra testler de koyuluğu gördüm. Yumurtlama sürecine girdiğini gösterir akıntıyı gördüğünden itibaren gün aşırı devam et derim bir de testin varsa her gün aynı saatler de su alımına dikkat ederek yap muhakkak 1-2 gün içinde gerçekleşecek hemende çatlayabilir Sperm de sıkıntı yoksa koyuluğu gördüğünde de 3 gün üstüste de yapabilirsin size kalmış

Son düzenleme:
Kızlar dün defalarca döllenme videosu izledim farklı kaynaklardan, gerçekten bebek oluşumu okadar mucize bir şey ki Rabbim nasıl nasip ediyor, nasıl mucize demeden edemiyor insan. Yüzdelik oranları vs okuyunca gerçekten olmuyor diye üzülmenin ya da bir sorun var diye iç sıkıntısı yapmanın anlamsız oldugunu gördüm kendimce.

tabiki kuzum yumurta catladigi zamn bile yuzde 25 mis

tabiki kuzum yumurta catladigi zamn bile yuzde 25 mis

Evet o yuzden bir kaç zaman olmamasını gerçekten normal karşılamak lazım... Ben çok üzülüp kafama takıyordum düne kadar ama olayın biraz da bilimsel boyutunu inceleyeyim dedim ve bu düşüncelerim kırıldı. Her bebişin bir zamanı var elbet..

Aynen öyle canım Rabbim hayırlı zamanını biliyordur elbet diyeceğiz bende öyle düşünüyorum biraz stres yapmadan bıraktım Rabbime her şey yolunda olsa bile çok az bir yüzde var hamile kalmak için ilk seferden kalanlar şanslı kesim

tabiki kuzum bende senin gibi heo. bole video izliyorm kafam hep rahat kuzu. yiyecek ekmegi varsa. sen istersen korun gene olutor

:):) gulesim geldi

Evet ilk seferde kalanlar ciddi oranda şanlı kesim :) Sanırım uzun süre korunanlar da bu şans azalıyor çünkü rahim kendisini hiç hazırlamış olmuyor.
Biz de öyle geçen ay epey üzüldüm bu ay kafamı çok rahatlattım, geçen aya göre :) Tabiki insanın içindeki o sonsuz istek ve acaba hissiyatı hiçbir zaman tam anlamıyla gitmiyor, gideremiyorsun ama bir nebze rahat hissetmek bile güzel.

:):) gulesim geldi
Ahahah niye güldün gız

Aynen canım o kafandan at ilişkiye gir diyenler nasıl başarıyor benim direk aklıma sokuyor şeytan yahu Biz korunduk ama ilaç almadım o konuda pco hastasıyım zaten riske atmayayım dedim bekarken senelerce kullandımilacı vücudun atma süresi var diye okumuştum o yüzden 3 yıldır kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…