- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.781
Bugün şeffaf akıntım geldi. Ovu testim de az vardı, şüphelendiğim zaman yapayım dedim. Akıntıyı görünce yaptım. Sizce yumurtladım da silikleşti mi yoksa yarın falan mı yumurtlarım. Yani o muhteşem soru geliyor. Akıntı çatlayınca mı gelir yoksa yumurtlamadan önce mi?
Amin canım benim inşallahÇok şükür kuzu yeni bir döngüye girdin hayırlı haberi tez vakitte alırsın inşallah
Amin canım benim inşallah
ama oldu dün gece düşük yaptımCanım hamilelik dönemi boyunca bazı kadınlar ufak kanamalar yaşayabilir genelde okuduğum bu yöndeydi o yüzden söylemiştim içini rahat tut diyebir şey olmaz Rabbimin izniyle
Ciddi misin canım çok üzüldümama oldu dün gece düşük yaptım
Geçmiş olsun canım,benim 5.gün bugün düşük yapalı..Allah tez zamanda kalbindekini versin yeniden.Çok üzücü ama elden bişey gelmiyor..ama oldu dün gece düşük yaptım
Canım o bebek düşecekse,onu hiçbir ilaç tutamıyor..Tecrübeyle sabit 2defa hemde..Ciddi misin canım çok üzüldümdoktorun ne söyledi ilaç vermiş miydi bunlarla ilgili
Orası öyle tabi ki canım düşmeyecekse düşmüyor ne yaparsan yap düşecekse de elle de tutsan elden bir şey gelmiyorCanım o bebek düşecekse,onu hiçbir ilaç tutamıyor..Tecrübeyle sabit 2defa hemde..
Aa cok gecmiş olsun ama ben senim değerinden anlamıştım düzenli bi artış olmamıştı ne yazıkki hersey olacagına varır sen sağlıklı ol tekrar hamile kalacaksın hrm düşüğün peşi tez gelir üzülmeama oldu dün gece düşük yaptım
Valla canım elma ve havuç yedim ama midem bulandı.Şuan uyku moduna geçtim artk.❤İnşAllah bulantım artmaz da uyurum .
afiyet olsun
nerden anladin ki doktora gittin miama oldu dün gece düşük yaptım
ama oldu dün gece düşük yaptım
tabiki kuzum yumurta catladigi zamn bile yuzde 25 misKızlar dün defalarca döllenme videosu izledim farklı kaynaklardan, gerçekten bebek oluşumu okadar mucize bir şey ki Rabbim nasıl nasip ediyor, nasıl mucize demeden edemiyor insan. Yüzdelik oranları vs okuyunca gerçekten olmuyor diye üzülmenin ya da bir sorun var diye iç sıkıntısı yapmanın anlamsız oldugunu gördüm kendimce.
tabiki kuzum yumurta catladigi zamn bile yuzde 25 mis
Aynen öyle canım Rabbim hayırlı zamanını biliyordur elbet diyeceğiz bende öyle düşünüyorum biraz stres yapmadan bıraktım RabbimeEvet o yuzden bir kaç zaman olmamasını gerçekten normal karşılamak lazım... Ben çok üzülüp kafama takıyordum düne kadar ama olayın biraz da bilimsel boyutunu inceleyeyim dedim ve bu düşüncelerim kırıldı. Her bebişin bir zamanı var elbet..
tabiki kuzum bende senin gibi heo. bole video izliyorm kafam hep rahat kuzu. yiyecek ekmegi varsa. sen istersen korun gene olutorEvet o yuzden bir kaç zaman olmamasını gerçekten normal karşılamak lazım... Ben çok üzülüp kafama takıyordum düne kadar ama olayın biraz da bilimsel boyutunu inceleyeyim dedim ve bu düşüncelerim kırıldı. Her bebişin bir zamanı var elbet..
:):) gulesim geldiAynen öyle canım Rabbim hayırlı zamanını biliyordur elbet diyeceğiz bende öyle düşünüyorum biraz stres yapmadan bıraktım Rabbimeher şey yolunda olsa bile çok az bir yüzde var hamile kalmak için ilk seferden kalanlar şanslı kesim
Aynen öyle canım Rabbim hayırlı zamanını biliyordur elbet diyeceğiz bende öyle düşünüyorum biraz stres yapmadan bıraktım Rabbimeher şey yolunda olsa bile çok az bir yüzde var hamile kalmak için ilk seferden kalanlar şanslı kesim
Ahahah niye güldün gız:):) gulesim geldi
Evet ilk seferde kalanlar ciddi oranda şanlı kesim :) Sanırım uzun süre korunanlar da bu şans azalıyor çünkü rahim kendisini hiç hazırlamış olmuyor.
Biz de öyle geçen ay epey üzüldüm bu ay kafamı çok rahatlattım, geçen aya göre :) Tabiki insanın içindeki o sonsuz istek ve acaba hissiyatı hiçbir zaman tam anlamıyla gitmiyor, gideremiyorsun ama bir nebze rahat hissetmek bile güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?