- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.741
Behire :)Merak ettim ama benim ismimde fazla duyulmuş bir isim değil :))
Aaa ne güzel yaa ben de hep kıza daha sıcağım. İsimler klasik ama anlamları güzel olması yeterli canım daha ne olsun.Erkek bebek hastasıyım ama nedense erkek ismi hiç düşünmedim.Kız ismi olarkta azra,zeynep güzel gibi.Ben klasik isimleri seviyorum galiba biraz.
Behireydi hatırladımBen şimdi size kız olursa benim ismimi koyun derdim de neyseçok değinnşik ekşın bi ismim var çünkü kahretsin
ohh maşallah daim olsun. O zaman okan ismini koyabilirizHayatım da gördüğüm en anlayışlı insan.Gerçkten ismini birebir yansıtıyor.Canım kocam benim❤Yanım da değil ya şu an ,özledim galiba. Aşkageldim
Yesss:)Aaa ne güzel yaa ben de hep kıza daha sıcağım. İsimler klasik ama anlamları güzel olması yeterli canım daha ne olsun.
Behireydi hatırladım
ohh maşallah daim olsun. O zaman okan ismini koyabiliriz
Merhabaaa canım hoşgeldinUykusu tutmayanlar merhabaaaaa
Aaa ne güzel yaa ben de hep kıza daha sıcağım. İsimler klasik ama anlamları güzel olması yeterli canım daha ne olsun.
Behireydi hatırladım
ohh maşallah daim olsun. O zaman okan ismini koyabiliriz
Hosbuldum eski mesajlari okuyamadim cok vardi ne kaynatiyorsunuz bakalimMerhabaaa canım hoşgeldin
Hoşgeldinn canımmmmm :)Uykusu tutmayanlar merhabaaaaa
Hosbuldum canim :) seni buralarda daha once gormemistim sen yenisin galibaHoşgeldinn canımmmmm :)
Evet dün katıldım aranızaHosbuldum canim :) seni buralarda daha once gormemistim sen yenisin galiba
Bebişlere isimmmHosbuldum eski mesajlari okuyamadim cok vardi ne kaynatiyorsunuz bakalim
Sen de hoşgeldin o zaman ❤Evet dün katıldım aranıza
Sağol canım bebek isimleri hakkında konuşuyorduk daha ortada birşey yok ama umutt işte hayallere ve hayatlarSen de hoşgeldin o zaman ❤
Umut da olmasa bu hayat çekilir mi kiSağol canım bebek isimleri hakkında konuşuyorduk daha ortada birşey yok ama umutt işte hayallere ve hayatlar
Bence umut bu dünyadaki en güzel hislerden biri ve hiç umudumuz bitmesinUmut da olmasa bu hayat çekilir mi ki
Kutsalından hem de :))))Kızlar neden hep isimleriniz tatlı ismi ya bildirim geldikçe canım tatlı çekiyorKazandibi tiramisu cheesecake falan :)))
Çok çok aminnnBence umut bu dünyadaki en güzel hislerden biri ve hiç umudumuz bitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?