- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.801
Sen o şanslılardansın dimi :):):) gulesim geldi
Ahahah niye güldün gız
Aynen canım o kafandan at ilişkiye gir diyenler nasıl başarıyor benim direk aklıma sokuyor şeytan yahuBiz korunduk ama ilaç almadım o konuda pco hastasıyım zaten riske atmayayım dedim bekarken senelerce kullandım ilacı vücudun atma süresi var diye okumuştum o yüzden 3 yıldır kullanmıyorum
fazlasiyla sansli kuzumSen o şanslılardansın dimi :)
sans bana hep gulmus ona guldum:)Ahahah niye güldün gız
Aynen canım o kafandan at ilişkiye gir diyenler nasıl başarıyor benim direk aklıma sokuyor şeytan yahuBiz korunduk ama ilaç almadım o konuda pco hastasıyım zaten riske atmayayım dedim bekarken senelerce kullandım ilacı vücudun atma süresi var diye okumuştum o yüzden 3 yıldır kullanmıyorum
3,5 yıllık evliyim kuzum Temmuz ayından itibaren korunmayı bıraktıküç yıldır mı korunuyordunuz canım, bende 2,5 yıl hiç düşünmeden insan keşke daa önce düşünseydik demeden edemiyor ama kısmet böyleymiş :)
Demek ki sen şanslı kullardansın değerini bilsans bana hep gulmus ona guldum:)
yaramaz olcagi kesin:)3,5 yıllık evliyim kuzum Temmuz ayından itibaren korunmayı bıraktıkBende kız kardeşim evlensin hazırlıklar geçsin bulantıdır şudur olursa uğraşmayayım dedim birazda hazır hissetmiyordum kendimi nereden bilebilirdim ki yoksa 1 sene öncesinden başlardım hazır olmayan ben şimdi her ay bir şeyler deniyorum demek ki oda az da sen bekle diyor az nazlı mı olacak evladım babasına kesin benzeyecek
aynrn kuzum ben sukur ediyorm rabbim kalbimi biliyorDemek ki sen şanslı kullardansın değerini bilCiddi olarak %30 mu şansımız yumurta olgunlaşacak sonra çatlama gerçekleşecek, erkek spermi o anı bulacak yumurta kaybolmadan ve yumurtaya girmeyi başaracak tabi girmekle de bitmiyor rahime doğru yuvarlanma ve yerleşme de var yani tam bir mucize
3,5 yıllık evliyim kuzum Temmuz ayından itibaren korunmayı bıraktıkBende kız kardeşim evlensin hazırlıklar geçsin bulantıdır şudur olursa uğraşmayayım dedim birazda hazır hissetmiyordum kendimi nereden bilebilirdim ki yoksa 1 sene öncesinden başlardım hazır olmayan ben şimdi her ay bir şeyler deniyorum demek ki oda az da sen bekle diyor az nazlı mı olacak evladım babasına kesin benzeyecek
Evetyaramaz olcagi kesin:)
Aynen canım çok şükür Rabbim kimseyi aratmasın hasret çektirmesinaynrn kuzum ben sukur ediyorm rabbim kalbimi biliyor
Aynen kuzum bir gün muhakkak göreceğiz inşallahBiliyor musun bende hep öyle düşünüyorum biz bebeği hemen istemedik beklettik o da şimdi bizi bekletiyor diyorum :)
Hakkımızda hayırlısı böyleymiş ama ben umudumu hiç bir zaman yitirmiyorum bir gün bizde o ikinci çizgiyi görecegiz canım inş :)
evet gittim kese görünmüyor zaten 3 tane pıhtı düştünerden anladin ki doktora gittin mi
amin canım inşallahAa cok gecmiş olsun ama ben senim değerinden anlamıştım düzenli bi artış olmamıştı ne yazıkki hersey olacagına varır sen sağlıklı ol tekrar hamile kalacaksın hrm düşüğün peşi tez gelir üzülme
sizede çok geçmiş olsun allah sağlıklı bebekler versin bizlereGeçmiş olsun canım,benim 5.gün bugün düşük yapalı..Allah tez zamanda kalbindekini versin yeniden.Çok üzücü ama elden bişey gelmiyor..
vermişti ama tutunamayinca olmuyormus sağlıklı bir gebelik değilmiş zaten o yüzden allaha şükür ediyorum her gün uzulecegime bir gün üzülürüm gecerCiddi misin canım çok üzüldümdoktorun ne söyledi ilaç vermiş miydi bunlarla ilgili
Aynen öyle canım benim çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını biliyor sağlıksız bir gebelikmiş dediğin gibi sonrası daha da kolay gelir inşallahvermişti ama tutunamayinca olmuyormus sağlıklı bir gebelik değilmiş zaten o yüzden allaha şükür ediyorum her gün uzulecegime bir gün üzülürüm gecer
Bn tünaydın demeliyim yeni dışarı çıktım etrafa baktım karşılaşır mıyız diyeGünaydın kızlar..Ayy çok soğuk var dışarda.Allah evsizlerin,hayvanların yardımcısı olsun.Artan yemekleri çöpe dökmüyoruz kapı önüne koyuyoruz lütfen!
Ya noldu ben kaçırdımvermişti ama tutunamayinca olmuyormus sağlıklı bir gebelik değilmiş zaten o yüzden allaha şükür ediyorum her gün uzulecegime bir gün üzülürüm gecer
Waowww ayda 3 kutu mu kiz biz batarız o zmn acaba hic mi almasam yoksa bi kutu da olsa kullansam mi biraz bizim butceyi aşar sankim.. Saol cnm bilgi icinCanım böyle durumlar var bende hatta bu ay çok mide bulantısı yaşıyorum daha düne kadar da kabızlık aşırı vardı hafta sonu test yaptım bir şey çıkmadıkullandığım yağlara bağladım onların yan etkisi oluyormuş. Sende durum farklı ama kullandığın bir şey de yok bir de ya damlan az geldi ya da testin bozuk tekrar denemelisin
İnşallah temiz çıkacak canım gönlünü ferah tut
Çok şükür kuzu yeni bir döngüye girdin hayırlı haberi tez vakitte alırsın inşallah
Allah razı olsun canım bilmiyordum bende bundan sonra yapacağım
Ben kullanıyorum canım doktor vermedi kendim temin ettim doktora da söylediğimde çok iyi yaptığımı söyledi. Yumurta tetikleyici bir etken var içinde yardımcı bir gıda takviyesi ve onun sayesinde ovulasyon testinde koyuluğu görmeye başladım tutmasa daSabah akşam aç karnına 1 tane alıyorum hiç ara vermiyorum regliler de dahil folik asit buda bir tableti 200 mcg içeriyor günlük hamileliği düşünen 400 mcg folik asit almalı diye okumuştum o yüzden 2 kere alınıyor günde tabi doktoruna göre de değişiyor ben pco hastasıyım o yüzden 2 tane alıyorum. İçinde 20 tane var 10 gün gidiyor fiyatı da bölgeye göre değişiyor 50-70 arası bir şey ayda 3 kutu gidiyor
gecmis olsun canmm benm neevet gittim kese görünmüyor zaten 3 tane pıhtı düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?