Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

üç yıldır mı korunuyordunuz canım, bende 2,5 yıl hiç düşünmeden insan keşke daa önce düşünseydik demeden edemiyor ama kısmet böyleymiş :)

sans bana hep gulmus ona guldum:)

üç yıldır mı korunuyordunuz canım, bende 2,5 yıl hiç düşünmeden insan keşke daa önce düşünseydik demeden edemiyor ama kısmet böyleymiş :)
3,5 yıllık evliyim kuzum Temmuz ayından itibaren korunmayı bıraktık Bende kız kardeşim evlensin hazırlıklar geçsin bulantıdır şudur olursa uğraşmayayım dedim birazda hazır hissetmiyordum kendimi nereden bilebilirdim ki yoksa 1 sene öncesinden başlardım hazır olmayan ben şimdi her ay bir şeyler deniyorum demek ki oda az da sen bekle diyor az nazlı mı olacak evladım babasına kesin benzeyecek

sans bana hep gulmus ona guldum:)
Demek ki sen şanslı kullardansın değerini bil Ciddi olarak %30 mu şansımız yumurta olgunlaşacak sonra çatlama gerçekleşecek, erkek spermi o anı bulacak yumurta kaybolmadan ve yumurtaya girmeyi başaracak tabi girmekle de bitmiyor rahime doğru yuvarlanma ve yerleşme de var yani tam bir mucize

yaramaz olcagi kesin:)

aynrn kuzum ben sukur ediyorm rabbim kalbimi biliyor

Biliyor musun bende hep öyle düşünüyorum biz bebeği hemen istemedik beklettik o da şimdi bizi bekletiyor diyorum :)
Hakkımızda hayırlısı böyleymiş ama ben umudumu hiç bir zaman yitirmiyorum bir gün bizde o ikinci çizgiyi görecegiz canım inş :)

yaramaz olcagi kesin:)
Evet
aynrn kuzum ben sukur ediyorm rabbim kalbimi biliyor
Aynen canım çok şükür Rabbim kimseyi aratmasın hasret çektirmesin
Aynen kuzum bir gün muhakkak göreceğiz inşallah hayırlı zamanını Rabbim biliyor oda saatini bekliyor

vermişti ama tutunamayinca olmuyormus sağlıklı bir gebelik değilmiş zaten o yüzden allaha şükür ediyorum her gün uzulecegime bir gün üzülürüm gecer
Aynen öyle canım benim çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını biliyor sağlıksız bir gebelikmiş dediğin gibi sonrası daha da kolay gelir inşallah

Günaydın kızlar..Ayy çok soğuk var dışarda.Allah evsizlerin,hayvanların yardımcısı olsun.Artan yemekleri çöpe dökmüyoruz kapı önüne koyuyoruz lütfen!
Bn tünaydın demeliyim yeni dışarı çıktım etrafa baktım karşılaşır mıyız diye

Waowww ayda 3 kutu mu kiz biz batarız o zmn acaba hic mi almasam yoksa bi kutu da olsa kullansam mi biraz bizim butceyi aşar sankim.. Saol cnm bilgi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…