- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.761
Kızlar neden hep isimleriniz tatlı ismi ya bildirim geldikçe canım tatlı çekiyorKazandibi tiramisu cheesecake falan :)))
HemideeeeeeeKutsalından hem de :))))
Amin insallah ❤Bence umut bu dünyadaki en güzel hislerden biri ve hiç umudumuz bitmesin
Neşeli waffle :) olayyyyHemideeeeeeebende waffle falanmı yapsammm of yaa :))
Resmimede waffle resmi koyarım :)) ama aramızda hamileler var ya canları çekerseNeşeli waffle :) olayyyy
Onu bilemiyorum büyük bi ihtimalle olabilir :) ama çok özür bu yüzden hepsindenResmimede waffle resmi koyarım :)) ama aramızda hamileler var ya canları çekerse
Onu bilemiyorum büyük bi ihtimalle olabilir :) ama çok özür bu yüzden hepsindenburda bi kaç arkadaşın isim anasıyım Kutsal panter im var bitane [/QUOTEevwt kutsal panter uyudu sanırım isimde çok iyi ben bir süre bununla idare ediyim zaten 10 hakkımız varya sıkılınca yaparız birşeyler
Resmimede waffle resmi koyarım :)) ama aramızda hamileler var ya canları çekerse
İyü geceler tatlım sende öpüldün babaysssKızlarr yüreğim sızlarrrr ben uyuyorum kendinize tikat edin bakemöptüm hepsicinizi
Canım seni yalnız bırakmış gibi olucam ama benimde gözler gidiyor teşekkürler izin içinnnTatlıyla aram yok kızlar .İstediğiniz tatlıyı koyun,benden izin ama diğer hamişleri bilemem.
Ulturasyon resmini gonderemiyorum yoksa gondercem canim ama olmuyo ya
Ins hayırlısıyla canımbenimde 2 ocak canım inşallah gelmez
Günaydın canım amin Rabbim yardımcıları olsunGünaydın kızlar..Ayy çok soğuk var dışarda.Allah evsizlerin,hayvanların yardımcısı olsun.Artan yemekleri çöpe dökmüyoruz kapı önüne koyuyoruz lütfen!
Canım hamilelik dönemi boyunca bazı kadınlar ufak kanamalar yaşayabilir genelde okuduğum bu yöndeydi o yüzden söylemiştim içini rahat tut diyebiz keseyi görmüştük ama
Canım böyle durumlar var bende hatta bu ay çok mide bulantısı yaşıyorum daha düne kadar da kabızlık aşırı vardı hafta sonu test yaptım bir şey çıkmadıKızlar birşey sorucam ya reglim bugun bitti ama kasık ağrılarım ve hafif bulantım vardı dünde burda bi kadınla konuşmuştum adet görüp hamile kalmış ama yerleşme kanaması falan değil bildiğin adet yani adeti bittikten sonra yapmış bende acaba mı dedim ama buntest bozuk galina c çizgisi yarısı koyu yarısı açık anlamdm ben birşey
İnşallah temiz çıkacak canım gönlünü ferah tutYarin 3 de rahim filmi çektircem kizlar lütfen dua edin bana inşallah temiz çikar
Çok şükür kuzu yeni bir döngüye girdin hayırlı haberi tez vakitte alırsın inşallahSelamlar hanımlar.Şükür degerim sıfırlanmış..
Allah razı olsun canım bilmiyordum bende bundan sonra yapacağımKızlar meryem suresi okurken yanında başka neler yaptınız ben 700 defa ya varis çekiyorum 100 defa allahümme ya evvelü çekiyorum şimdi estahfiralla başlıcam bigün peygar efwndimize sormuşlar benim neden çocuğum olmuyor diye oda demişki belki bir günahın vardır o yüzden duaların kabul olmuyordur sonra oda günde 700 defa estahfirullah çekmiş çocuğu olmuş yani bunların dışında acaba iyi bir dua varmı bildiğini
Kizlar bişey sorcam inofolik combi hamilelige yardimci mi oluyorbi kac yerdr oylr gördüm folik asit dgl mi doktor yumurtlmaya da yardmci dedi ama hamilelik icin soyle faydasi olur demedi özellikle.. Bi de kızlar kac adet çıkıyor icinde biliyor musunuz ne kadar kullanimlik bitince tekrar almam gerekiyor mu ki bisey demeedi doktor sormayi unuttum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?