Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım böyle durumlar var bende hatta bu ay çok mide bulantısı yaşıyorum daha düne kadar da kabızlık aşırı vardı hafta sonu test yaptım bir şey çıkmadı kullandığım yağlara bağladım onların yan etkisi oluyormuş. Sende durum farklı ama kullandığın bir şey de yok bir de ya damlan az geldi ya da testin bozuk tekrar denemelisin
Yarin 3 de rahim filmi çektircem kizlar lütfen dua edin bana inşallah temiz çikar
İnşallah temiz çıkacak canım gönlünü ferah tut
Selamlar hanımlar.Şükür degerim sıfırlanmış..
Çok şükür kuzu yeni bir döngüye girdin hayırlı haberi tez vakitte alırsın inşallah
Allah razı olsun canım bilmiyordum bende bundan sonra yapacağım

Ben kullanıyorum canım doktor vermedi kendim temin ettim doktora da söylediğimde çok iyi yaptığımı söyledi. Yumurta tetikleyici bir etken var içinde yardımcı bir gıda takviyesi ve onun sayesinde ovulasyon testinde koyuluğu görmeye başladım tutmasa da Sabah akşam aç karnına 1 tane alıyorum hiç ara vermiyorum regliler de dahilfolik asit buda bir tableti 200 mcg içeriyor günlük hamileliği düşünen 400 mcg folik asit almalı diye okumuştum o yüzden 2 kere alınıyor günde tabi doktoruna göre de değişiyor ben pco hastasıyım o yüzden 2 tane alıyorum. İçinde 20 tane var 10 gün gidiyor fiyatı da bölgeye göre değişiyor 50-70 arası bir şey ayda 3 kutu gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…