Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anacum uyuyakalmışım yaa

Günaydınlar Sabahları bunları paylaşmak hoşuma gidiyor yeniden sabrı hatırlıyorum
Eki Görüntüle 2217169
Hakkıyla sabretmeyi nasip etsin Allah. Paylaş canım paylaş, hatırlat bize arada. Zira çok aceleciyiz.

Yaa canım neden kimse bu konuda hem fikir olamıyor. Bir çok kişi yumurtlamadan sonra diyor, bazısı da işte öncesi gelir diyor kafam karıştı.

Kız anacum zaten bizimki normal olan, yani hamile kalamamamız. Hamile kalanların olağan dışı yani
fazlasiyla sansli kuzum
Arkadaşa misafir giderseniz yanlışlıkla ceketi üstüne atmayın direk askıya asın

Waowww ayda 3 kutu mu kiz biz batarız o zmn acaba hic mi almasam yoksa bi kutu da olsa kullansam mi biraz bizim butceyi aşar sankim.. Saol cnm bilgi icin
Evet ayda 150 tl gibi bir rakam gidiyor kuzum bazı tedavi miktarlarını düşününce buna da şükür diyorsun ama zor İstersen günde tek kullan takviyedir yine daha az gider

Amin canım inşallah sabretmek de güzel bir farkedebilsek

Canım inan bende bilmiyorum fakat takip ettiğim akıntım geliyor 2-3 güne kadar ovülasyon testinde koyulaşma net görüyorum öncesinde geldiği gün göremiyorum mesela ee o koyulaşma olunca 24-36 saat içinde çatlama olacak diyorlar 12 saatte erkende de çatlayabilir tabi orasını Allah bilir

Evet ayda 150 tl gibi bir rakam gidiyor kuzum bazı tedavi miktarlarını düşününce buna da şükür diyorsun ama zor İstersen günde tek kullan takviyedir yine daha az gider
Yaa arkadaslar doktorr tavsiyesi olmadan birde pco değilseniz kafanıza göre kullanmayın sakın brnim hormonlarımı yükseltti simdi hormon ilacı kullanıyorum sürünüyorum yerlerde yan etkiside cok

Yaa arkadaslar doktorr tavsiyesi olmadan birde pco değilseniz kafanıza göre kullanmayın sakın brnim hormonlarımı yükseltti simdi hormon ilacı kullanıyorum sürünüyorum yerlerde yan etkiside cok
Ben pco hastasıyım kuzum o yüzden doktora sorduğumda çok iyi yapıyorsun dedi geçen muayenede Tekrar hormon testi yapmakta fayda var tabi önümüzdeki reglide gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…