- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.821
kesiinlikle cok mantikli dusnce. bak .sen cok guclu bir kadinsinvermişti ama tutunamayinca olmuyormus sağlıklı bir gebelik değilmiş zaten o yüzden allaha şükür ediyorum her gün uzulecegime bir gün üzülürüm gecer
Anacum uyuyakalmışım yaaKutsalsekerpare nerdesinn?
Hakkıyla sabretmeyi nasip etsin Allah. Paylaş canım paylaş, hatırlat bize arada. Zira çok aceleciyiz.GünaydınlarSabahları bunları paylaşmak hoşuma gidiyor yeniden sabrı hatırlıyorum
Eki Görüntüle 2217169
Yaa canım neden kimse bu konuda hem fikir olamıyor. Bir çok kişi yumurtlamadan sonra diyor, bazısı da işte öncesi gelir diyor kafam karıştı.Canım benim takip ettiğim 1-2 gün önce geldiği sonra testler de koyuluğu gördüm. Yumurtlama sürecine girdiğini gösterir akıntıyı gördüğünden itibaren gün aşırı devam et derim bir de testin varsa her gün aynı saatler de su alımına dikkat ederek yap muhakkak 1-2 gün içinde gerçekleşecek hemende çatlayabilirSperm de sıkıntı yoksa koyuluğu gördüğünde de 3 gün üstüste de yapabilirsin size kalmış
Kız anacum zaten bizimki normal olan, yani hamile kalamamamız. Hamile kalanların olağan dışı yaniKızlar dün defalarca döllenme videosu izledim farklı kaynaklardan, gerçekten bebek oluşumu okadar mucize bir şey ki Rabbim nasıl nasip ediyor, nasıl mucize demeden edemiyor insan. Yüzdelik oranları vs okuyunca gerçekten olmuyor diye üzülmenin ya da bir sorun var diye iç sıkıntısı yapmanın anlamsız oldugunu gördüm kendimce.
Arkadaşa misafir giderseniz yanlışlıkla ceketi üstüne atmayın direk askıya asınfazlasiyla sansli kuzum
Evet ayda 150 tl gibi bir rakam gidiyor kuzum bazı tedavi miktarlarını düşününce buna da şükür diyorsun ama zorWaowww ayda 3 kutu mu kiz biz batarız o zmn acaba hic mi almasam yoksa bi kutu da olsa kullansam mi biraz bizim butceyi aşar sankim.. Saol cnm bilgi icin
Amin canım inşallah sabretmek de güzel bir farkedebilsekAnacum uyuyakalmışım yaa
Hakkıyla sabretmeyi nasip etsin Allah. Paylaş canım paylaş, hatırlat bize arada. Zira çok aceleciyiz.
Yaa canım neden kimse bu konuda hem fikir olamıyor. Bir çok kişi yumurtlamadan sonra diyor, bazısı da işte öncesi gelir diyor kafam karıştı.
Kız anacum zaten bizimki normal olan, yani hamile kalamamamız. Hamile kalanların olağan dışı yani
Arkadaşa misafir giderseniz yanlışlıkla ceketi üstüne atmayın direk askıya asın
Canım bat günün geçtiyse test yap bir çok sebebi olabilir hamilelik belirtisi deCanlar bişry sorcam size bende acayip bi akıntı basladı dün normalde bat günümdü ama bu akıntı neyin nesi saskınım
Nasıl bir akıntı canımcım adet öncesi gelen bir akıntı tarzı mıCanlar bişry sorcam size bende acayip bi akıntı basladı dün normalde bat günümdü ama bu akıntı neyin nesi saskınım
Geçmiş olsun canım diyecek bişey bulamıyorum inan ..evet gittim kese görünmüyor zaten 3 tane pıhtı düştü
Düşük yapan kadınlarda oluyormus bu tarz akıntılar ondan olabilirmi zaten korundun dimi hamile kalma olasılığın yoktu sanki ya da var mıCanlar bişry sorcam size bende acayip bi akıntı basladı dün normalde bat günümdü ama bu akıntı neyin nesi saskınım
Yaa arkadaslar doktorr tavsiyesi olmadan birde pco değilseniz kafanıza göre kullanmayın sakın brnim hormonlarımı yükseltti simdi hormon ilacı kullanıyorum sürünüyorum yerlerde yan etkiside cokEvet ayda 150 tl gibi bir rakam gidiyor kuzum bazı tedavi miktarlarını düşününce buna da şükür diyorsun ama zorİstersen günde tek kullan takviyedir yine daha az gider
Ben pco hastasıyım kuzum o yüzden doktora sorduğumda çok iyi yapıyorsun dedi geçen muayenedeYaa arkadaslar doktorr tavsiyesi olmadan birde pco değilseniz kafanıza göre kullanmayın sakın brnim hormonlarımı yükseltti simdi hormon ilacı kullanıyorum sürünüyorum yerlerde yan etkiside cok
evet gittim kese görünmüyor zaten 3 tane pıhtı düştü
Geçenki adetimde böyle bişey olmamıstı böyle ıslaklık gibi sabahta sanki su geldi afedersin canım ama adet öncesi olmuyodu sanki benimNasıl bir akıntı canımcım adet öncesi gelen bir akıntı tarzı mı
Geri çekilme ile korundum canım amaDüşük yapan kadınlarda oluyormus bu tarz akıntılar ondan olabilirmi zaten korundun dimi hamile kalma olasılığın yoktu sanki ya da var mı
Ama ben kimyasal gebelik geçirdim bu ay daha değerim sıfırlanmadı kiCanım bat günün geçtiyse test yap bir çok sebebi olabilir hamilelik belirtisi de
Amin inşallahCanım çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamn da sağlıklı güzel bir evlat nasip etsin İnşAllah.
Teşekkür ederim söylenecek söz yok zaten burdaki tüm arkadaşlara allah sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin inşallah icindede banaGeçmiş olsun canım diyecek bişey bulamıyorum inan ..
tesekkur ederim canimkesiinlikle cok mantikli dusnce. bak .sen cok guclu bir kadinsin
Düşük yaptım canımYa noldu ben kaçırdım
Amin canım inşallahAynen öyle canım benim çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını biliyor sağlıksız bir gebelikmiş dediğin gibi sonrası daha da kolay gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?