- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.841
İnşallah canım saol
Cok geçmiş olsun canım ya cok üzüldüm ama hayırlısı diye dua edelim en önemlisi sağlıklı olmasıDüşük yaptım canım
canım benim çok geçmiş olsun vardır bundada bi hayır rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahAmin inşallah
İnşallah saol canımcanım benim çok geçmiş olsun vardır bundada bi hayır rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Aynen öyle çok şükür ki daha büyümeden ben tam alışmadan gitti yoksa çok üzülürdümCok geçmiş olsun canım ya cok üzüldüm ama hayırlısı diye dua edelim en önemlisi sağlıklı olması
Normal düşük demi canım kimyasal falan değilAynen öyle çok şükür ki daha büyümeden ben tam alışmadan gitti yoksa çok üzülürdüm
normal düşük canımNormal düşük demi canım kimyasal falan değil
Anladım canım hayırlısı ve sağlıklısı insallahnormal düşük canım
Ben sana dedim birde ben 200 mg kullanıyorumkızlar ben bugün progestana başladım sersem gibiyim bu ne ya başım çok dönüyo
Onu korunmadan pek saymıyorum ben her an bi kaçak olabilir çünküGeri çekilme ile korundum canım ama
benim 300 mgBen sana dedim birde ben 200 mg kullanıyorumdün bardak kırdım içtikten sonra bulaşık yerleştirirken güzelim kupam gtti
Yaaaa nasıl olabilir kiii bi daha da yapmıyoruzOnu korunmadan pek saymıyorum ben her an bi kaçak olabilir çünkü
Canım yabenim 300 mgbenimde evde bişey kalmiyacak ozaman
malesef öyle bi etkisi var 200 mg kullanıyordum bende bi süre sabah içtim akşam fitil olarak koydum sonra fitile döndüm doktorunla görüşüp fitil olarak kullanabilirsinkızlar ben bugün progestana başladım sersem gibiyim bu ne ya başım çok dönüyo
ya çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş en azından görmeden duymadan olması senin için en hayırlı olanı sağlıklı bebek kolay kolay düşmüyor zaten Rabbim tekrardan sağlıklısını nasip etsin büyük geçmiş olsun canımama oldu dün gece düşük yaptım
Yani öyle hamile kalan arkadaşlarım var kendim denemedimde olabilir yani biz hiç korunmuyoruz vallaYaaaa nasıl olabilir kiii bi daha da yapmıyoruz
Ya kız korkutma beniYani öyle hamile kalan arkadaşlarım var kendim denemedimde olabilir yani biz hiç korunmuyoruz valla
fitil olarak etki gösteriyomumalesef öyle bi etkisi var 200 mg kullanıyordum bende bi süre sabah içtim akşam fitil olarak koydum sonra fitile döndüm doktorunla görüşüp fitil olarak kullanabilirsin
yıkılmadım ama ayakta durasımda yokCanım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?