- 17 Şubat 2018
- 617
- 766
- 103
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.861
Çok geçmiş olsun canımama oldu dün gece düşük yaptım
Tabiki bayılcak dereceye gelince doktor içme fitil olarak kullan dedifitil olarak etki gösteriyomu
Niye kız doktor kaç ay korunun dedi ki ilişki sonrası hemen duşa gir önlem olarak yinede madem istemiyorsun ama bunlar nafile olabilir yani en iyisi prezervatif bu konuda daha Kesin çözüm ama severmisiniz bilmemYa kız korkutma beni
bendede çok halsizlik baş dönmesi filan yaptıTabiki bayılcak dereceye gelince doktor içme fitil olarak kullan dedi
Allah seni iyi defterine yazsın EmiNiye kız doktor kaç ay korunun dedi ki ilişki sonrası hemen duşa gir önlem olarak yinede madem istemiyorsun ama bunlar nafile olabilir yani en iyisi prezervatif bu konuda daha Kesin çözüm ama severmisiniz bilmem
Bana öyle etki yapmamıştı kız valla sasırdım çünkü normalde ilaçlara karşı hassasımdıryıkılmadım ama ayakta durasımda yok
Fitili dene canım çok rahat ediceksinbendede çok halsizlik baş dönmesi filan yaptı
bilmiyorum canım yaBana öyle etki yapmamıştı kız valla sasırdım çünkü normalde ilaçlara karşı hassasımdır
3 vakit nasıl bırakayım orayaFitili dene canım çok rahat ediceksin
Değerin sıfırlanmıştım bence ya korkma kızAllah seni iyi defterine yazsın Emidr değerin sıfırlanana kadar korun dedi ya valla içime kurt düştü
3 öğün mü verdi bana 2 vermişti3 vakit nasıl bırakayım oraya
Çok iş annecimDemek ki sen şanslı kullardansın değerini bilCiddi olarak %30 mu şansımız yumurta olgunlaşacak sonra çatlama gerçekleşecek, erkek spermi o anı bulacak yumurta kaybolmadan ve yumurtaya girmeyi başaracak tabi girmekle de bitmiyor rahime doğru yuvarlanma ve yerleşme de var yani tam bir mucize
Ya sanmıyorum ama 2 hafta sonra gel dediDeğerin sıfırlanmıştım bence ya korkma kız
Fitil olarak kullan bence de dr a sorupbilmiyorum canım ya
Benim genelde 2 gün gelir canım bazen koyu diğer gün sulu ya da aynı yumurta akı kıvamında aydan aya değişiyorYumurtlama akıntınız ayda bir kere mi oluyor
Tek sefer mi farkediyorsunuz yoksa bir iki gün sürüyor mu
Benim yumurtlama takvimine göre 19 Aralık ama ben 16 Aralık’ta o akıntıyı farkettim o günü değerlendirdik sonra 18 Aralık’ta tekrar uzayan akıntıdan oldu
Şaşırdım kaldım
Tek gün ilişki oldu bu yüzden şansım baya dişük galiba
Az önce başka bi forumda okudum adetten 7 gün önce test yapıp öğrenmiş
Eğer benimki erken yumurtlama ise adetten 10 gün önce belli olması lazım bu mantığa göre ben 3-4 gün sonra ultra erken gebelik testi yapabilirim
Peki ben sence 2 kere mi yumurtladımBenim genelde 2 gün gelir canım bazen koyu diğer gün sulu ya da aynı yumurta akı kıvamında aydan aya değişiyor
kızlar ben bugün progestana başladım sersem gibiyim bu ne ya başım çok dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?