Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye kız doktor kaç ay korunun dedi ki ilişki sonrası hemen duşa gir önlem olarak yinede madem istemiyorsun ama bunlar nafile olabilir yani en iyisi prezervatif bu konuda daha Kesin çözüm ama severmisiniz bilmem
Allah seni iyi defterine yazsın Emi dr değerin sıfırlanana kadar korun dedi ya valla içime kurt düştü

Çok iş annecim
Hakikaten mucize yaaaaaa

Yumurtlama akıntınız ayda bir kere mi oluyor
Tek sefer mi farkediyorsunuz yoksa bir iki gün sürüyor mu
Benim yumurtlama takvimine göre 19 Aralık ama ben 16 Aralık’ta o akıntıyı farkettim o günü değerlendirdik sonra 18 Aralık’ta tekrar uzayan akıntıdan oldu
Şaşırdım kaldım
Tek gün ilişki oldu bu yüzden şansım baya dişük galiba
Az önce başka bi forumda okudum adetten 7 gün önce test yapıp öğrenmiş
Eğer benimki erken yumurtlama ise adetten 10 gün önce belli olması lazım bu mantığa göre ben 3-4 gün sonra ultra erken gebelik testi yapabilirim

Benim genelde 2 gün gelir canım bazen koyu diğer gün sulu ya da aynı yumurta akı kıvamında aydan aya değişiyor

kızlar ben bugün progestana başladım sersem gibiyim bu ne ya başım çok dönüyo

Ben onu ilk kullandığım da kafamı kaldıramadım sonra doktoruma söyledim,vajinadan kullan dedi.Şu anda da sabah akşam 200mg fitil gibi kullanıyorum, sıkıntı olmuyor şükür.Sende öyle dene istersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…