- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.881
evet kuzum 3 10 günlük3 öğün mü verdi bana 2 vermişti
zaten 10 günlük eğer gidebilirsem gidip sorarım canımBen onu ilk kullandığım da kafamı kaldıramadım sonra doktoruma söyledim,vajinadan kullan dedi.Şu anda da sabah akşam 200mg fitil gibi kullanıyorum, sıkıntı olmuyor şükür.Sende öyle dene istersen canım.
doktora ulaşabilirsem sorarım canımFitil olarak kullan bence de dr a sorup
Ben sabah evden çıkmadan koyuyoxum gece yatmadan önce bideevet kuzum 3 10 günlük
klomen kullandım ardından bunu verdi heralde bebek tutunsun diyeBen sabah evden çıkmadan koyuyoxum gece yatmadan önce bide
Neden verdi ?
Ben düşük tehlikesinden dolayı kullandım neler çekiyorsun çok iyi anlıyorum sersem yapıyo insanı onun için vajinal kullanılır mı bilmiyorum canım inşallah şifa olsun tutunsun Bebişinklomen kullandım ardından bunu verdi heralde bebek tutunsun diye
Evet canm kullandm. Bitince tekrar aldm adet olunca başlarım dedim ama hamileymişim :)Peri Tozuu canim inofolik combi kullanmis miydin sen ne kadar sure kullandn bitince tekrar aldn mi
inşallah kuzum dua et bana tutsunBen düşük tehlikesinden dolayı kullandım neler çekiyorsun çok iyi anlıyorum sersem yapıyo insanı onun için vajinal kullanılır mı bilmiyorum canım inşallah şifa olsun tutunsun Bebişin
İnşallah Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin canım çok beklemesin inşallahinşallah kuzum dua et bana tutsun
Saol canım aminya çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş en azından görmeden duymadan olması senin için en hayırlı olanı sağlıklı bebek kolay kolay düşmüyor zaten Rabbim tekrardan sağlıklısını nasip etsin büyük geçmiş olsun canım
amin canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canımumarım tez zamanda atlatır mucizene kavuşursun. Rabbim seni korusun
Canm ben bir kutu kullandm her gun tok karna 1 tane aldm. Zaten snra gerek kalmadıWaowww ayda 3 kutu mu kiz biz batarız o zmn acaba hic mi almasam yoksa bi kutu da olsa kullansam mi biraz bizim butceyi aşar sankim.. Saol cnm bilgi icin
Saol kuzum oylr tabi cnm kullanmam gerekiyorsa kullancm insEvet ayda 150 tl gibi bir rakam gidiyor kuzum bazı tedavi miktarlarını düşününce buna da şükür diyorsun ama zorİstersen günde tek kullan takviyedir yine daha az gider
Canim peki doktkr gunde bir mi dedi iki mi pco var miydi sende bana iki yazmışCanm ben bir kutu kullandm her gun tok karna 1 tane aldm. Zaten snra gerek kalmadı
Bi kutu bitince hamile kaldn yani nr güzelEvet canm kullandm. Bitince tekrar aldm adet olunca başlarım dedim ama hamileymişim :)
Bndede pco var ben dr sormadan almstm inofolic bittikten snra dr gitmiştim oda iyi yapmssn devam et dedi ama gerek kalmadıCanim peki doktkr gunde bir mi dedi iki mi pco var miydi sende bana iki yazmış
Bi kutu bitince hamile kaldn yani nr güzel
Bnm adetler duzenli ama doktor polikistik görünümü var dedi gunde iki yazmis bende bir kullansam mi kiBndede pco var ben dr sormadan almstm inofolic bittikten snra dr gitmiştim oda iyi yapmssn devam et dedi ama gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?