- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.901
:) iyi aksmlar cnmHellloooo
Dene canm faydası olursa devam edersin. Bnm adetlerim 3 ayda 1 oluyordu resmen çok Şükür 1 kutu yetti bana yada zamanı o zmndı b3lki kullanmasam bile kalabilirdim. Rabbim sadece vesile ediyor o ne zaman yazmıssa o zmn oluyor :)Bnm adetler duzenli ama doktor polikistik görünümü var dedi gunde iki yazmis dr bende bir kullansam mi ki
Evet Bn yarın kan vereyim kesin de bide karnımın sol tarafında bi acı oldu bugun sanki biri kesti bide basım dönüyo neyse valla ben korkuyorum ya sıfırlanmamıssaYoulost16 Canım senin değerin sıfırlanmistir artık,benim 4günde 0a indi.Bi kan versene yarın,için rahat eder
Hello beybimmmHellloooo
Tabiki oyle canim nasibimizde ne varsa o ben illa hamike kalir miyim maksatli demiyirum ama gundr bir faydasi olur mu ki acaba dedim.. Deneyim bklm faydasi olursa alirim insDene canm faydası olursa devam edersin. Bnm adetlerim 3 ayda 1 oluyordu resmen çok Şükür 1 kutu yetti bana yada zamanı o zmndı b3lki kullanmasam bile kalabilirdim. Rabbim sadece vesile ediyor o ne zaman yazmıssa o zmn oluyor :)
:) iyi aksmlar cnm
Nasılsıniz şekerliklerHello beybimmm
Dene bakalım canm hayırlsı olsun inşallaahTabiki oyle canim nasibimizde ne varsa o ben illa hamike kalir miyim maksatli demiyirum ama gundr bir faydasi olur mu ki acaba dedim.. Deneyim bklm faydasi olursa alirim ins
Saol kuzum hyrlisi sen nasilsn nasil gidiyorDene bakalım canm hayırlsı olsun inşallaah
Korku içindeyim canoNasılsıniz şekerlikler
Cok şükür iyihim cnm sen nasilsnNasılsıniz şekerlikler
Akıntı devam mı ediyor kuzucummKorku içindeyim cano
Çok şükür canımm iyiyimCok şükür iyihim cnm sen nasilsn
Bugun acayip bi akıntı var ya ben sokkkAkıntı devam mı ediyor kuzucumm
Kuzumm şimdi sen daha iyi anlarsın kendini Google a yazdn mı akıntının özelliklerini bi bak bakalmBugun acayip bi akıntı var ya ben sokkk
İyiyim canm saol ugrasıyorz oyle bugun çok kasık agrım var biraz tedirginimSaol kuzum hyrlisi sen nasilsn nasil gidiyor
Bakayım canım ama insallah öyle bişey yokturKuzumm şimdi sen daha iyi anlarsın kendini Google a yazdn mı akıntının özelliklerini bi bak bakalm
Tedrgn olma canim sen rahat hissetmezsen bebis de hissetmrz bisey yoktur insİyiyim canm saol ugrasıyorz oyle bugun çok kasık agrım var biraz tedirginim
Canım benim kötü düşünme lütfenBakayım canım ama insallah öyle bişey yoktur
Nasil bi akinti cnmBugun acayip bi akıntı var ya ben sokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?