- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.921
Sarı canım ama peçete de şeffaf bişey de gördüm sankiNasil bi akinti cnm
Hayırlısı ya ne bileyimCanım benim kötü düşünme lütfen
Yok kuzummm:)İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Var mı güzel haberler :)
Hoşgeldin kuzucumm benim bata 9 gün var :)İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Var mı güzel haberler :)
Bizim ayımız hangi ay olacai ki kizSelammm kızlar. Müjdeli haberlere ara verdik, kasım uğurlu geldi ama bakalım aralık uğurlu gelecek mi? Yok mu şöyle bata 2-3 gün kalan kimse??
Hmm ne bileyim kuzum arada oluyor sanki bisey yoktur insSarı canım ama peçete de şeffaf bişey de gördüm sanki
İnşallah canm saolTedrgn olma canim sen rahat hissetmezsen bebis de hissetmrz bisey yoktur ins
5 günSelammm kızlar. Müjdeli haberlere ara verdik, kasım uğurlu geldi ama bakalım aralık uğurlu gelecek mi? Yok mu şöyle bata 2-3 gün kalan kimse??
BUradayım hayatımmKutsal panter imm nerelerdesin yahhhu
Nassın bebitommBUradayım hayatımm
iyiyim hayatım sen nasılsınNassın bebitomm
İyiyim kuzucumm şüküriyiyim hayatım sen nasılsın
İnsallah canımHmm ne bileyim kuzum arada oluyor sanki bisey yoktur ins
İyiyim canm saol ugrasıyorz oyle bugun çok kasık agrım var biraz tedirginim
Eee anestezili değil miydi kuzum bu arada şükür ki temiz çıkmışSelaammm kizlaarrr napiyonuz bakim ben bugun hsg çekildim şükürler olsun temiz çikti. Ama ağrim var geçmedi halaaa
Aralık sonu ocak başı uygun mudur canım sanaBizim ayımız hangi ay olacai ki kiz
Vaaavvv canikom bayrak den de hadi bakalım
Canım çok iyi haber bu, herhangi bir sıkıntın yok şükürler olsunSelaammm kizlaarrr napiyonuz bakim ben bugun hsg çekildim şükürler olsun temiz çikti. Ama ağrim var geçmedi halaaa
Evet anesteziliydi ama ağriyla uyandim ilaç aldim bakalim kanamamda var kanamasi olan oldmu aranizda KizlarEee anestezili değil miydi kuzum bu arada şükür ki temiz çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?