- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Ustam_bize_iki_çeyrek_biri_acılı_olsun yapıcam sonundaGirişte kontrol falan mı yapsak, herkes gelmesin
Kızz sen adını kutsal tantuni diye değiştirseneKutsal Tiramisu nasıl yaratıcı bi isim demi
Unutur muyum beybitom
Hadi canım hayırlarla dön inşallah.Kızlar bugün hastaneye gidiyorum dua edin bana hayırlı haberle döneyim
Canım değerin baya azalmıştı, çok uzun sürmez tahminimce.Ya kızlar şimdi benimki kimyasal gebelikse kanama ne zaman başlar,ağrı,sızı,leke falan yok hiç.Yaşamış,fikri olan var mı?Muallakta kalmak berbat..
Bnm cok değerik yukselmemisti canim 4 gun gecikmem oldu kimyasal dendi 5. Gun fslan cok ağrılı kanamam başlamıştı seninde bi kac gunr takribi kanaman olur snrm kimyasalsaYa kızlar şimdi benimki kimyasal gebelikse kanama ne zaman başlar,ağrı,sızı,leke falan yok hiç.Yaşamış,fikri olan var mı?Muallakta kalmak berbat..
Parça falan düşmüyor dimi?Yani ağrılı adet gibi mi oluyor acaba..Geçen sene düşük yaptım,doğum sancisindan beterdiBnm cok değerik yukselmemisti canim 4 gun gecikmem oldu kimyasal dendi 5. Gun fslan cok ağrılı kanamam başlamıştı seninde bi kac gunr takribi kanaman olur snrm kimyasalsa
Vala kan pıhtısi gibi dusuyirdiolar da benden dusmedi kanamam yogun da degilfi ama baya agriliydi dusuk agrisini bilemicrm ama bi gun tum gun yattim agridwnParça falan düşmüyor dimi?Yani ağrılı adet gibi mi oluyor acaba..Geçen sene düşük yaptım,doğum sancisindan beterdi
Sağol canım,bakalım beklicez ne olacakVala kan pıhtısi gibi dusuyirdiolar da benden dusmedi kanamam yogun da degilfi ama baya agriliydi dusuk agrisini bilemicrm ama bi gun tum gun yattim agridwn
Ins kolay gecer cnm Allah tan hayirlisiSağol canım,bakalım beklicez ne olacak
Oyyy şeymammmm beni ilk sen mi hatırladınnn
Anestezimi mi anestezisiz mi kuzumSelamm ben geldim hastaneye gittim rahim filmi randevusu almaya haftaya perşembe inşalalhh inşallah bi sorun çikmaz dualariniza benide katin canlarmm
Yok canim gitmedim bugun biraz daha kanamam oldu. Bir de isim cikti firsat bulamadim. Boyle devam ederse pazartesi gidecegimcheesecake-im gittin mi doktora canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?