- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
insss olgunlasur canm benmgittim doktora kızlar yumurtan daha olgunlaşmamış dedi progestan verdi bakalım artık kısmet
Progestan mı verdi? Ne için?gittim doktora kızlar yumurtan daha olgunlaşmamış dedi progestan verdi bakalım artık kısmet
Valla yarın öğrencilerim gelecek bana. Acık temizlik yapayım dedim ama yarım kaldı. Hasta hissediyorum kendimi. Boş boş oturuyorum. Sen nasılsın? Napıyon?İyi akşamlar kızlar napıyosunz ???
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canımBen kan vermeye gidiyorum kızlar.Dua edin ne olur.Sonuçlar güzel çıksın.
Anestezili canımAnestezimi mi anestezisiz mi kuzum
He iyi canım canı tatlı bi insansan düşün dicektimde :)Anestezili canım
İnsallah olgunlaşır ve çatlar kuzummmmgittim doktora kızlar yumurtan daha olgunlaşmamış dedi progestan verdi bakalım artık kısmet
Abla dikkat et kendineeebuhgun cok yoruldummm temizlik banyo su bu derken. attim kendimi koltuga
Nabayım canım valla bu saate kadar uyumuşum 3 te yatmıştım zor kalktım :)İyi akşamlar kızlar napıyosunz ???
Teşekkür ederim canım düşündüm araştirdimda dayanamam diye anestezi tercih ettim sonuçlar güzel çikar inşalalhh kuzum yaaaHe iyi canım canı tatlı bi insansan düşün dicektimde :)
kuzu cok halsizim cocuklarin onune attim oyuncaklari .uyuyaya kalmisi herkes ariyor ama duymammisim teliAbla dikkat et kendineee
eeeeeKızlar sonucum çıkmış
cok iyi bitanm ikiz olabilirmir cunku senin ki 3 kati artmisKan değeelerim salı sabahı 1490 cumartesi akşamı 7044 nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?