- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
İnşaAllahh sağlıklı imankı Kuranlı bir bebişin olurTamamdır o zaman tabiki okurum ben de
Ayyy hepimize inşallah canım. Kız çocuklarını da ayrı bir severim
Nasıl yanikızlar aslında bikereden bir yasin bir meryem okuyalım daha iyi olur 41 tane
yani meryem okuyan bi tanede yasin okusunNasıl yani
Aa evt kuzm ama 41 kişi toplanalım bi yaplm hemen suan reglm bat sayıyormuyuz burdaaayani meryem okuyan bi tanede yasin okusun
başlarız batda satadaBat demeyin bana
inşallah sadece sat diye hatırlarızda bat gelmez bidahahaha dimi ama
Insallah canim ❤ iyi geceler yarın görüşürüz uyuyayım ben artikinşallah sadece sat diye hatırlarızda bat gelmez bidaha
iyi geceler kuzum. adet olmazsan sabah bi hastaneye görün muhakkakInsallah canim ❤ iyi geceler yarın görüşürüz uyuyayım ben artik
Insallah oyle dusunuyorum❤iyi geceler kuzum. adet olmazsan sabah bi hastaneye görün muhakkak
yeminle akilima gelnedinden ziyade seni eklediler samdim o zur dilerim canmmmmmO cevao yazar elbet bende vi umtla bekliyom yazarsnz elbet abow nerde bizde o bizi sevenler :))
oyyyy kıyamammmyeminle akilima gelnedinden ziyade seni eklediler samdim o zur dilerim canmmmmm
Bu arada ne için okuyoruz canım tüm mesajları okuyamadımdA ve ne zamana kadarbi tanıdığınada verebilirsin kuzum hayrın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?