- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
cok iyi bitanm ikiz olabilirmir cunku senin ki 3 kati artmis
kuzu ben. hesabladim. persembe. 2800. bugunde 5600 ama senin masllah 7044Perşembe 3000 desek bugün 6binküsür çıkar diye düşündüm ama salı sabahtan ölçtürdüm.Cumartesi akşam o yüzden olablr mi?
plabilir verdigin saaten bile. farki varPerşembe 3000 desek bugün 6binküsür çıkar diye düşündüm ama salı sabahtan ölçtürdüm.Cumartesi akşam o yüzden olablr mi?
kuzu ben. hesabladim. persembe. 2800. bugunde 5600 ama senin masllah 7044
plabilir verdigin saaten bile. farki var
Evet canımcımOyyy şeymammmm beni ilk sen mi hatırladınnn
Off ben de ya yaptım ve çok yoruldum, ben böyleysem sen hamiş hamiş nasılsındır kim bilir?buhgun cok yoruldummm temizlik banyo su bu derken. attim kendimi koltuga
Bugün temizlik günüydü heralde herkesinOyy oy ben de bugün temizlik kurbanıyım ve hala devam
Kız maşallah ikiz olabilir gibi geldi bana da canım.Kan değeelerim salı sabahı 1490 cumartesi akşamı 7044 nasıl sizce?
Evet canımcım
Off ben de ya yaptım ve çok yoruldum, ben böyleysem sen hamiş hamiş nasılsındır kim bilir?
Bugün temizlik günüydü heralde herkesin
Kız maşallah ikiz olabilir gibi geldi bana da canım.
CanımsııınnnEvet canımcım
Off ben de ya yaptım ve çok yoruldum, ben böyleysem sen hamiş hamiş nasılsındır kim bilir?
Bugün temizlik günüydü heralde herkesin
Kız maşallah ikiz olabilir gibi geldi bana da canım.
Abla sana yardım edecek kimse yok mukuzu cok halsizim cocuklarin onune attim oyuncaklari .uyuyaya kalmisi herkes ariyor ama duymammisim teli
Canım akrabada ikiz var mı?Sağlıklı olsun da ikiz tek farketmez canım❤
İnsallah kuzummm insallah hepsi acıktırTeşekkür ederim canım düşündüm araştirdimda dayanamam diye anestezi tercih ettim sonuçlar güzel çikar inşalalhh kuzum yaaa
Cok güzel canım masallahKan değeelerim salı sabahı 1490 cumartesi akşamı 7044 nasıl sizce?
kuzu yukarda kaynanlar var cocuklari 5. dk aliyorlar aldiklari gibi asaga getiriyorlar esimede dedim. hamilleligi gectim kolumda skinti. hemde sag da oglumu banyo yaptiriren. oyle bir agridi ki. cocuk gibi agladim oglum .diyo anne acidi mi. gelse gelirler. ama ben kotu alistrdim cunku naz yapmayi bilmiyormAbla sana yardım edecek kimse yok mu
amin kuzum pazartesi bende verecem bakalim hayirlisi olsun canm benmSağlıklı yükselmiş ya değerim içim rahatladı canım valla.Darısı senin başına.
Eeee abla sen bize demiştin ki yanlış hatırlamıyorsam düzelt sen yap biz bakarız dememişler miydi eee şimdi hanı nerde yardımkuzu yukarda kaynanlar var cocuklari 5. dk aliyorlar aldiklari gibi asaga getiriyorlar esimede dedim. hamilleligi gectim kolumda skinti. hemde sag da oglumu banyo yaptiriren. oyle bir agridi ki. cocuk gibi agladim oglum .diyo anne acidi mi. gelse gelirler. ama ben kotu alistrdim cunku naz yapmayi bilmiyorm
İkizlerin degeri çift olıyor arkadaşımda ikiz daha 5. Haftası 15354 falan betasıCok güzel canım masallahİnsallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına insallah ikizdir
Eeee abla sen bize demiştin ki yanlış hatırlamıyorsam düzelt sen yap biz bakarız dememişler miydi eee şimdi hanı nerde yardım
İkiz olmasa bile en azından sağlıklı şükür canım en önemlisi bu sağlıkla ilerlemesiİkizlerin degeri çift olıyor arkadaşımda ikiz daha 5. Haftası 15354 falan betası
Abla senin için zor geçecek ama insallah zaman senin için su olur da akar giderhep lafta. kuzum bakmasinlarda istemem esimde. diyor biz kimseye guvenipte cocuk sahibi olmuyorz kimse yardim etmek zorunda degil. diyor. kendileri gelip alirsa alsinlar sen verme cocuklaru yuz verme. esim izne vikacak carsamba o bana yardim edr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?