Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzu ben. hesabladim. persembe. 2800. bugunde 5600 ama senin masllah 7044

Bende hesapladım hemen 5960 çıkıyor.Ben akşam kan verdiğimden 6bin küsür çıkar dedim ama maşallah 7bin çıktı.Doktoruma gönderdim hemen.Gayet iyi dedi.25 27 arası randevuya gel dedi.

Oyyy şeymammmm beni ilk sen mi hatırladınnn
Evet canımcım
buhgun cok yoruldummm temizlik banyo su bu derken. attim kendimi koltuga
Off ben de ya yaptım ve çok yoruldum, ben böyleysem sen hamiş hamiş nasılsındır kim bilir?

Oyy oy ben de bugün temizlik kurbanıyım ve hala devam
Bugün temizlik günüydü heralde herkesin

Kan değeelerim salı sabahı 1490 cumartesi akşamı 7044 nasıl sizce?
Kız maşallah ikiz olabilir gibi geldi bana da canım.

Abla sana yardım edecek kimse yok mu
kuzu yukarda kaynanlar var cocuklari 5. dk aliyorlar aldiklari gibi asaga getiriyorlar esimede dedim. hamilleligi gectim kolumda skinti. hemde sag da oglumu banyo yaptiriren. oyle bir agridi ki. cocuk gibi agladim oglum .diyo anne acidi mi. gelse gelirler. ama ben kotu alistrdim cunku naz yapmayi bilmiyorm

Eeee abla sen bize demiştin ki yanlış hatırlamıyorsam düzelt sen yap biz bakarız dememişler miydi eee şimdi hanı nerde yardım

hep lafta. kuzum bakmasinlarda istemem esimde. diyor biz kimseye guvenipte cocuk sahibi olmuyorz kimse yardim etmek zorunda degil. diyor. kendileri gelip alirsa alsinlar sen verme cocuklaru yuz verme. esim izne vikacak carsamba o bana yardim edr
Eeee abla sen bize demiştin ki yanlış hatırlamıyorsam düzelt sen yap biz bakarız dememişler miydi eee şimdi hanı nerde yardım

hep lafta. kuzum bakmasinlarda istemem esimde. diyor biz kimseye guvenipte cocuk sahibi olmuyorz kimse yardim etmek zorunda degil. diyor. kendileri gelip alirsa alsinlar sen verme cocuklaru yuz verme. esim izne vikacak carsamba o bana yardim edr
Abla senin için zor geçecek ama insallah zaman senin için su olur da akar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…