• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bme İyyim kuzum. Son ufak tefek hazırlıklardayım. Yarın kontrolüm var. Doktorun düşündüğü gibiyse perşembe yatış cuma sezeryan olacak nasipse.
Canım yaa müsait olduğunda sezeryan sonrası yaşananları anlatı rmısın biraz
canım sakın korkmasın gözün bnm ödüm patlıyodu inan ameliyathanenin önünden geçmemiştim daha önce ama hiçbişey anlamıcaksın o andada daha sonrasındada sadece ilk iki gün hassasiyetin olacaktır oda çok değil yani inan bebişini göünce dünyan değişecekk herşey çok çok daha güzel olacak rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin cumayı dört gözle bekliyoruz😍😍

yaa seninki bizimkinden küçğkmüş aldığında hım demekki verilebiliyormuş nebilim kesin konuşuncaa nese doktora sorarım bunu cnm sağoll
Canım bn verdiğim zamanlarda hipp veriyorum onun kutusunun üstünde hastasına göre kaç kaşık mama ve kaçç ml su oşduğu yazıyor bende ona uyuyorum hiç bilgim yok bu komuda sen aptamilmi kullanıyorsun onun üstünde yazmıyormu peki

Ohh ne güzel işte sütünde yarıyormuş işte sende doymuyor gibi hissetmene gerek yok çok vermek istiyorsan bir öğün hani gece uykusuna geçerken bir öğünü komple verebilirsin demek istemiştim ben ama bende az emzirip verince yine 120cc hazırlıyorum ne kdr içerse içiyo genelde o zaman 60 cc arttırıyor bnmki
Hipple başladım ama şuan piyasanın en iyisi değer olarak sma o yüzden sma veriyorum
Aslında ne kadar emdiğiyle alakalı kuzum
Emerken 60 90 cc veriyodum şuan emmiyo 90 120 cc veriyorum saat aralığını kendim ayarlıyorum gelişimi güzel gidiyo doktor nasıl yapıyorsan devam et dedi canım
Çocuk doyup doymadığının sinyalini veriyor zaten

Benimki bugün tam 40 günlük 60 cc anca emiyor 3 saatte bir
Mama mı kuzum anne sütü mü?
45 günlükken başladım ben mamaya 30 cc + anne sütü veriyodum 15 gün böyle devam ettim sonra 60a çıkardım emzirmeye devam ettim şuan hiç emmiyo sadece mama veriyorum saati kısa tutuyorum 90-120 cc arası gidip geliyo

Canim her bebek 3 4 aylarinda meme
Reddi yaprmis bunun icin uyarmislardi beni ayakte emzirmeyi yada yatirip uzerine duserek emzirmeyi arabada emzirmeyi denedin mi benim kuzenim bu sekilde basardi kiz cikip arabada emziriyodu valla cocugu ama sonra gecti 1 ay kadar suruyomus bu surec
Her yolu denedim canım almıyor çığlık çığlığa çünkü biberona alıştı kolayına geliyor zaten sütüm yaramıyordu ama emsin isterdim yinede bağışıklığı için olmuyor yani kabul ettim ben artık Allah canını sağ etsin napim 🤦🏼‍♀️

Bme İyyim kuzum. Son ufak tefek hazırlıklardayım. Yarın kontrolüm var. Doktorun düşündüğü gibiyse perşembe yatış cuma sezeryan olacak nasipse.
Canım yaa müsait olduğunda sezeryan sonrası yaşananları anlatı rmısın biraz
Kuzum ilk önce sağlıkla kavuş inşallah meleğine ♥️🙏
Spinal oldum biliyosun bacakları falan hissetmeye başladığımda 6 saati geçmişti sonda çıktı ilk tuvalete ve ilk yürüyüşe kalkarken biraz canım yandı sonuçta ameliyat ayakta değil ama oturup kalkarken zorluyodu kuzum
Ertesi gün makyajımı saçımı kendim yapacak foti çekimi yaptıracak kadar iyiydim
Hatta Bi sır vereyim ahtım vardı sabahına kolumda damar yoluyla bahçeye kahve sigara içmeye çıktım 😁😁
İlk 2 gün Depend giy çıkar don değiştir biraz zorluyor ama 3. Gün fişeksin çok az bi acısı kalıyor haftasına kalmadan da nerdeyse tamamen geçiyor kuzum hiç korkulcak bişey yok ♥️
Söylediklerim tamamen abartısız beni 10 kere kessinler 10 kere daha doğum sancısı çekeyim koymaz kız valla😍😍😍

canım sakın korkmasın gözün bnm ödüm patlıyodu inan ameliyathanenin önünden geçmemiştim daha önce ama hiçbişey anlamıcaksın o andada daha sonrasındada sadece ilk iki gün hassasiyetin olacaktır oda çok değil yani inan bebişini göünce dünyan değişecekk herşey çok çok daha güzel olacak rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin cumayı dört gözle bekliyoruz😍😍
İnşallah canım inşallah. Sağolasın. Dualarınızı bekliyorum. Hastanede anestezi sonrası emzirme süreci nasıl oldu peki?
Kuzum ilk önce sağlıkla kavuş inşallah meleğine ♥🙏
Spinal oldum biliyosun bacakları falan hissetmeye başladığımda 6 saati geçmişti sonda çıktı ilk tuvalete ve ilk yürüyüşe kalkarken biraz canım yandı sonuçta ameliyat ayakta değil ama oturup kalkarken zorluyodu kuzum
Ertesi gün makyajımı saçımı kendim yapacak foti çekimi yaptıracak kadar iyiydim
Hatta Bi sır vereyim ahtım vardı sabahına kolumda damar yoluyla bahçeye kahve sigara içmeye çıktım 😁😁
İlk 2 gün Depend giy çıkar don değiştir biraz zorluyor ama 3. Gün fişeksin çok az bi acısı kalıyor haftasına kalmadan da nerdeyse tamamen geçiyor kuzum hiç korkulcak bişey yok ♥
Söylediklerim tamamen abartısız beni 10 kere kessinler 10 kere daha doğum sancısı çekeyim koymaz kız valla😍😍😍
Kız ne sigarası. İçmiyorsun değil mi deli

Benim en çok taktığım, sonda çıktıktan sonra dependi değiştirmek için tuvalete otururken falan birinin desteği mi gerekiyor illa. Tek başıma yapamaz mıyım?
Bi de bebeği emzirmek için getirdiklerinde ilk emzirme nasıl oluyor.

İnşallah canım inşallah. Sağolasın. Dualarınızı bekliyorum. Hastanede anestezi sonrası emzirme süreci nasıl oldu peki?

Benim en çok taktığım, sonda çıktıktan sonra dependi değiştirmek için tuvalete otururken falan birinin desteği mi gerekiyor illa. Tek başıma yapamaz mıyım?
Hamilelikte içmedim tabiki balım doğurayım kahve sigara yapıcam demiştim 😁😁
Eğer kendin değiştireceksen Depend önerme çıkarırken kolayda giyerken zorlanırsın eğil kalk lohusa pedi var baby me e bebekte baya büyük kuzum onu al iç çamaşırını yarıya kadar indirirsin en azından
İlk emzirmede ebeler yardımcı oluyor kuzu onu takma kafana hem bebekler öyle de güzel biliyo ki nasıl emeceklerini cup diye tutuyorlar eşin mi kalıcak yanında? İlk uyuşukluk zamanlarında biri tutarak destek verirse çok daha iyi olur tabi sonrasını kendin yaparsın 😍
Kız güven kendine bee bu muymuş diceksin çok güzel şeyler 🙏♥️

Daha önce okumustum yardım konusu hakkındaki fikirlerini eşin yardımcı olur canım cok dert etme bi kilot giydirecek sonıcta yanında olacak sen ayakta beklersin o da giydirir 🙏

Hamilelikte içmedim tabiki balım doğurayım kahve sigara yapıcam demiştim 😁😁
Eğer kendin değiştireceksen Depend önerme çıkarırken kolayda giyerken zorlanırsın eğil kalk lohusa pedi var baby me e bebekte baya büyük kuzum onu al iç çamaşırını yarıya kadar indirirsin en azından
İlk emzirmede ebeler yardımcı oluyor kuzu onu takma kafana hem bebekler öyle de güzel biliyo ki nasıl emeceklerini cup diye tutuyorlar eşin mi kalıcak yanında? İlk uyuşukluk zamanlarında biri tutarak destek verirse çok daha iyi olur tabi sonrasını kendin yaparsın 😍
Kız güven kendine bee bu muymuş diceksin çok güzel şeyler 🙏
Bi bacağımı ötekinin üstüne atıp giyemez miyim acaba. Normal ped aldım ben.
Annem kalıcak yanımda. Devlet hastanesi olduğu için eşimi almıyorlar. Ancak ziyaret saatlerinde gelir.
Daha önce okumustum yardım konusu hakkındaki fikirlerini eşin yardımcı olur canım cok dert etme bi kilot giydirecek sonıcta yanında olacak sen ayakta beklersin o da giydirir 🙏
Annem kalıcak canım. Ama annemin de yapmasını istemiyorum.

Annem kalıcak yanımda. Devlet hastanesi olduğu için eşimi almıyorlar. Ancak ziyaret saatlerinde gelir.

Ameliyat sonrası kıyafetlerini göymen için kim yardımcı olacak ben normal orkide benzeyen tarzda almıştım çünkü hastane onu veriyor klozet üzerine oturduğunda kiloduma takıyordum burda hemşire senle birlikte tuvalete girer sana yardim eder sonrakileri ben yapmistim

Emzirmeden hiç korkma hemşireler gelip yardımcı oluyolar ilk sütün gelmesine bebeğin tutmasını sağlıyolar korkma bu tuvalet işindede şöyle ben gece tek başıma kalkıp gitmiştim depend kullandım bende giyerken zorlanmıştım eğilp kalkmak zor oldugu için lavabpdan destek aldığımı hatırlıyorum ama en azından gittim ama ben birz gayret ettim yatmıcam hemen düzelicem diye gece tek başıma koridorda yürüdümde annem yeni uyuyakallmıştı uyandırmaya kıyamadım o yüzden yani yapılmıck şey değill ama yinede ilkgün yanında yardım edenin olması omdn destek alman en iyisi tabi

Ya ilk 2 gün sıkıntı kuzu eğilip kalkmak can acısından ziyade dikişlerini çok zorlama klozete otursan bile zor çünkü annenin yardım etmesini istemiyorsun anladım o yüzden eşin yardımcı olsun Depend hemen değiştirmene gerek yok o güzelliği var ben 5 6 saatte bir değiştiriyodum normal ped iç çamaşırını yarıya kadar indirip halledersin

Kizlar napiyosunz nasilsinz? K Kutsal Alerji canim doktora gittinmi son durum nedir yarin dogum varmi ? Yeni dogum yapan kizlar bu kilolarla araniz ne durumde ben cok kiloluyum ve artik cok mutsuz hissesiyorum
Ben 75 kiloyla doğuma gittim ertesi gün beni yarmak istediler 70 koydum şimdi 60 kılıyım ama göbeğimin maşallahı var 3 ay sonra korse giyerim artık göbeğimin gitmesi lazım

K Kutsal Alerji canım merak ettik seni doktor ne dedi doğum varmı yarın sen nasılsın 0inşallah sağsağlim evladına kavuşursun yarın Allah'a emanetsin🤲🤲 S Sabirla bekliyordu ah hiç söyleme kilo meselesinii kilitli kaldım gerci yemeyi kısamıyorum emzrdiğim için aksine çok ackıyorum kotlarıma giremiyorm kıyafetlerm dar oluyor göbeğim değil ama mide kısmım semsert ve şiş duruyor nasıl gidicek inan bilmiyorum nasıl zayıflıcam off bende xok mutsuzum aynaya bakasım yokk😪😪

K Kutsal Alerji canım merak ettik seni doktor ne dedi doğum varmı yarın sen nasılsın 0inşallah sağsağlim evladına kavuşursun yarın Allah'a emanetsin🤲🤲 S Sabirla bekliyordu ah hiç söyleme kilo meselesinii kilitli kaldım gerci yemeyi kısamıyorum emzrdiğim için aksine çok ackıyorum kotlarıma giremiyorm kıyafetlerm dar oluyor göbeğim değil ama mide kısmım semsert ve şiş duruyor nasıl gidicek inan bilmiyorum nasıl zayıflıcam off bende xok mutsuzum aynaya bakasım yokk😪😪
Yaaa mutsuz olmayın kızlar ANNESiNİZ siz çok güzelsiniz , her halinizle güzelsiniz ..Verirsiniz kilolarınızı sağlığınız daim olsun 😍🤲🏻🤲🏻

Yaaa mutsuz olmayın kızlar ANNESiNİZ siz çok güzelsiniz , her halinizle güzelsiniz ..Verirsiniz kilolarınızı sağlığınız daim olsun 😍🤲🏻🤲🏻
cok teşekkür ederim canım benim Allahım sanada böyle bebiş yüzünden alınan kilolar nasip etsin🤲🤲 bn hiç üzülmüyodum ama aynaya bakınca artk gitmiş oldugunu görmek istiyorum çogu kişi doğumdan hemen sonra eski haline döner ben dönemedim ya ondan üzülüyorum sanırım doğumdan çıktığımda göbeğim olduğu gibi duruyodu bnm cnm sadece sönmüş havası vardı sonra sonra azaldı ama midemdeki o şişlik ve sertlik kaldı eminim zamanla gidicek ama kıyafetlerime girememek üzüyor bni nesee bunada şükürler olsun diyorum tabii rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepinize nasip olsun inşallah cnm

Ben 75 kiloyla doğuma gittim ertesi gün beni yarmak istediler 70 koydum şimdi 60 kılıyım ama göbeğimin maşallahı var 3 ay sonra korse giyerim artık göbeğimin gitmesi lazım
Ay canim ya ben zayen 70 le hamile kaldim 93 le doguma girdim 82 yim suan hic gitmiyo valla sen cok zayifsin masaallah ne guzel

Ay canim hic sorma bir tanecik pantolonum var olan giycek bisi bulamiyorum sut olsun diye habire ye ye ye nolcak yemeyi keserim sutum kesilir diye cok korkuyorm sezeryan diye sporuda biraz erteliyorm dikislerim duzelsin diye nolcak bilmiyorm zTen makyaj yapmaya bile vakit bulamiyorm sanki

Canim bende hamile kalmadan oyle diuodum anne olcam aman diyodum hamileyken bi dahami hamile kalcam sanki diyodum kac kere hamile olunurki yicem diyodum ama kucagnda oglun aynaya gidicen resm cekincem bintaraflarimi saklamaktan oldum bittim yani hic bisiyim olmuyo bu halimle kiyaft almak da istemihorm kilolar dahada yapisir kalir diye piskolojik😂 Allah sanada en yakin zamanda hamile kilolari nasip etsin insallah

Back
X