2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben geçen grip olacak gibi olduğumda ıhlamur içtim çok iyi geldi hatta iyi hatırlattın şimdi bir ıhlamur daha yapacağım sıcak sıcak içeyim ☺
Internette kan sulandırma ozellıgı var fln yazmıslar ama doktorada yazdım gormedı

Mısır patlağı dedin patlamış misir mi ay oda mi yasak arkadaş ya ama ben çok yiyorum mideme tuzlu tuzlu çok iyi geliyor

Internette kan sulandırma ozellıgı var fln yazmıslar ama doktorada yazdım gormedı

Limonun öyle özelliği var diye biliyorum ama herşeyin fazlası boyutun da o. Maydanozunda düşüğe etkisi var denir ama onda da fazla tüketim detoks suyu tarzında falan. Kararında tüketmek lazım

Bir bardak içince hemen kanı sulandırsaydı ya da kanın sulanması bir bardak içmek yeterli olsaydı gebelere Kan sulandırıcı iğne Vermek yerine ıhlamur iç derlerdi. (Aşırı düz mantıkla)
Bir şey olmaz canım ya. Narda kanı sulandırıyor diyorlar ama ilk hamileliğimde 2 günde bir bütün nar yedim şükür birşey olmadı. Keza ıhlamur da içtim çokça. Hamilelikte tüketilmesi yasak bir kaç bitki var sinemaki, adaçayı gibi onun dışında sorun yok.

Böyle okuyunca da canım kumpir çekti
Eşime mesaj attım valla gidip yiyeceğiz.
Kaç gündür aklımdaydı zaten, anladım yemeden rahat edemeyeceğim

Hamilelegim basında çekmişti babam gözü görmüyor gidip alamamıştı annemde kalıyordum ozaman esim alnaya geldigi zaman gidip yicektik midem okdr kötüydü ki yiyemedim sonra unuttum gitti şimdi aklıma geldi hafta sonu yiyim bari afiyet olsun canim

Suan bunu okurken nar yıyordum:))))))ya ben dusuk onleyıcı ıgne fln oldumya belkı bır tık daha dıkkat etmem gerekebılır dıe

Limonun öyle özelliği var diye biliyorum ama herşeyin fazlası boyutun da o. Maydanozunda düşüğe etkisi var denir ama onda da fazla tüketim detoks suyu tarzında falan. Kararında tüketmek lazım
Tesekkur ederım

Afiyet olsun kizlar. Benim de canim hicbirsey istemiyor herseyden tiksindim yemek yapmak zor geliyor. Mecburiyetten zorla yiyorum ama midede tutamiyorum

Hap kullanmuyormusun ben salak gibi hafta sonu denemek için bırakayım dedim anam ağladı pazartesi geri başladım ama anca bugün kendime geldim bi kereyle günü kapatcam inşallah

Bitek ben eve geldim tarhana çorbas yaptım normalde azıma sürmezdim şimdi ondan başka çorba içemiyorum sonra bol ketçap mayonezli makarna yedim bide iki paket cips çok dengesizim
Tarhana çorbası bizimde dün menüdeydi.
Yeşil mercimek çorbası yapacaktım ama son anda tarhanayla göz göze gelince vazgeçtim.
Tarhana candır

İyiymis cipse nedense cesaret edemiyorum pek. Bikac kisi daha yiyorum dese yerim ama bak sagliksiz beslenmeye egilimim var

Valla normal yemem yiyorum midem okdr kötü oluyorki böyle sağlıksız şeyler yiyim bi enerji geliyor anlamıyorum çocuk anasına ayak uyduruyor sağlık li beslenen biri değildim zaten

Kuzum şimdi senin kanama alanın var sende farklı olabilir ama ablam bir buçuk aydan fazla hamileydi bilmiyordu bilse de değişmedi gerçi mardinden buraya otobüsle geldi 24 saat yolculuk uzun yolcugulugun tek şartı arada inip dolanmak kan dolasimini devam ettirmek ben bise olurda değil ama midem çok kötü olduğu için bi saatlik yola anneme bile gidemiyorum valla çok zor geliyor

Bende anlamadm icerige baktigim b c dvitamini iyot demir gibi bi cok mineral de var icinde folik asit bile var ben ayri ayri folik asit ve d vitamini de kullaniyorum

Kullanma ilk hamileligimde banada aynısı oldu ben öncesi devir 3 yukseltmistim amo kullanmıştım hamile haldun.ustune vitaminler 150 yükseltti degerlerimi kurtaj olmama ebe bile sevindi bebeğin beynine zarar verir diye iki ay ne güneşe çıktım ne yağlı yemek yedim ne demir içeren şeyler yiyebildim o ilaçları veren doktorla aynı doktorlu verdi bunları? Başka doktorada sor bence çünkü fazla gelir ayriyetten kullanıyorsun zaten ben mide bulantısı dışında hiç bise kullanmıyorum valla folic asiti dahi içmiyorum

Valla ye yemedikce safra kusmaya devam edersin en azindan yemek kusmak daha iyi oluyor valla ben çok kişiden herseyinduydum denedim ama bana birgün yarayan ikinci gün yaramadı ne yazık ki tek iyi gelen ayva oldu oda midem konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…