- 30 Aralık 2019
- 1.338
- 2.157
- 133
- 34
Benim tutmadi canim erkek diyordu kiz olacak insallahKızlar çin takvimine baktınız mi hiç cinsiyet ogrenenler tutanlar var mi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tutmadi canim erkek diyordu kiz olacak insallahKızlar çin takvimine baktınız mi hiç cinsiyet ogrenenler tutanlar var mi.
Teoriye göre öyle canım ama doktor bana erkeğe benziyo sanki deyince şaşırmadım değil nasıl olur dedim kendime o kadar belirti ikra meyranın tahminleri hep kız yönünde çünkü![]()
Ohh sefan olsun gez tabi :))) Havalar duzelse de bende Arasla disarda gezebilsem :)Ee haziranda ben izne cikiyorum o çalışacak iznini bbek dogduktan sonra kullanacak oturup evde onu bekleyemem![]()
Hadi hayırlısı bakalım canım Allah gönlündekini nasip etmiştir inşallahIkra meyra bana ikisinide soyledi doktorda ikisinide soyledi hepsine hazirim valla![]()
Çıkmış çıkmış bencede
Evet 2ciler hemen çıkıyormuş hala şaşkın şaşkın bakıyorum nasıl hemen çıktın diye![]()
Kız bende ne hissettin![]()
Kız senle ben kafayı oynatmışız bence bakBen bu ara nette araştırma içerisindeyim teorilere göre cinsiyet takibi yapıyorum![]()
Tamam canımKiz oyle hep hissetmiyorum uc dort kisiye soyledim su ana kadar hissedersem yazarim canim.❤
Bende hiç geçmiyor canım ne yersem yiyim yediğimin tadını alamıyorum o tat hep kalıyo tatlı şeker ne yesem de aynı
Kesinlikle ya çok takıldım ben bu aralar son ümidim diye sanırım.Kız senle ben kafayı oynatmışız bence bak![]()
En baştan vermesi gerekmiyor muydu![]()
İnşallah canım inşallahBi iki haftaya bise kalmaz inşallah az daha sabır
Tecrübeliyim de işte canım yapabileceğim herşey bulantıya bağlı bulantım olmazsa planlarım gerçekleşir![]()
Bende bu ara çok taktım herşeyeKesinlikle ya çok takıldım ben bu aralar son ümidim diye sanırım.
Benim çıkarma yok canım sadece sabah aç karnınayken safra çıkarıyorum ama diğer sürelerde o bulantı hissi hep oluyo rahatsız ediyorBenim 15.haftada bitti o haftadan sonra iki kere çıkarttım insallah devami gelmez diye dua ediyorum seninde geçer insallah
Ohh sefan olsun gez tabi :))) Havalar duzelse de bende Arasla disarda gezebilsem :)
Aslında bakmamak lazım insanın beynini yoruyor böyle şeyler. Ister istemez yakıyoruz kafaya hele ki istediğimiz cinsiyet yönünde olunca içten içe seviniyoruz.Bende bu ara çok taktım herşeyekız belirtileri Çin takvimi hareketlenmede sağda hareketlenip kızı olanlar falan ooo neler neler
![]()
Hadi hayırlısı bakalım canım Allah gönlündekini nasip etmiştir inşallah![]()
Aynen öyle valla Allah gönlümüzdekini nasip etmiştir inşallahAslında bakmamak lazım insanın beynini yoruyor böyle şeyler. Ister istemez yakıyoruz kafaya hele ki istediğimiz cinsiyet yönünde olunca içten içe seviniyoruz.