- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
3 Mart4 Mart randevu daha cok var be![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 Mart4 Mart randevu daha cok var be![]()
caniiim nasılsın???? İnan dün aklımdan geçtin acaba nasıl bebeği nasıl kız mi erkekmi diye!MimiLA canim nasilsin? nerelerdesin?hersey yolunda mi?
Ay bende baktım o takvimlere sorma, bide çevrede arkadaşlar akrabalar hep kız olcak diyordu ayni o takvimler gibi. Pastayı kesip maviyi görünce aglicaktim nerdeyse hayır hayır olamaz diye inanamadım nasıl inanmışsam koz olacağına.Ben çin rus ne kadar takvim varsa baktım hep erkek diyordu istisnasız ama kızım olacak inşallah![]()
Ben de kocasız olcam hazirandan doğuma kadar
Gel seni gezdireyim İzmir’de. Tatillere gidelim koca göbüşümüzle![]()
En severek yaptığım seyAras dogdu 25 gunluktu koydum bebek arabasına teyzesi surekli yuruyus yaptık oglumla. Kah durdu kah durmadı ama hic dışarı cikmaktan vazgecmedik :) Emmek mi istedi emzirme önlüğümü taktim diledigim yerde emzirdim sonra gezmeme devam ettim. Mola ver biseyler ye cafeye git otur biseyler ic. Bunlarin hepsini Arasla basbasa cok yaptim bir aylik olmasindan sonra.
İnsallah ikinci icinde havalar el verdikce aynısını planliyorum. Arabada durmayi sevmezse kanguruda durdururum yinede dısarıdan vazgeçmem:) lohusalik ve sonrasinda evde durmayi dusunemiyorum ben yapım itibariyle. Biz biraz gezmeyi seven bi aileyiz ama etkisi var
Kuzum bizdeki tek kısıtlama ilk sene tatile gidemiyoruz cesaret edemem ona. Cunku basima gelcekleri biliyorumAy ne güzel en buyuk hayatimda kisitlma olurmu diye dusunuyordum hep insallah bende oyle olurum![]()
Maşallah diyelim nazar değmesingünaydın kızlat 2 gündür mide bulantısı bizi terk etti gibi şükür![]()
Kızımda çin erkekti yani tutmadı. Şimdi gene çin takvimi erkek diyor gene kız olabilirKızlar çin takvimine baktınız mi hiç cinsiyet ogrenenler tutanlar var mi.
Senin kontrol ne zaman canimKızımda çin erkekti yani tutmadı. Şimdi gene çin takvimi erkek diyor gene kız olabilirUltrasonda doktorlar bişey demedi ama bana kız gbi narin geldi kafası yüzü.
Keşke yapabilsem canım ama ne yazıkki hiç örgü bilmiyorum . Bilsemde bebeğimden zor olurdu heralde örmek sürekli onla oynamamı ilgilenmemi istiyor. Ama annem yapar bişeyler.Ben daha bebise hiçbirşey almadım kızlar. Battaniye felan öresim var ama elim kolum kalkmıyor. Sizler basladinizmi birşeyler örmeye felan.
Bende hissediyorum çok güzel yaSanırım ilk hareketimizi hissettim
Minik dokunuşlar.. Kalbim güm güm şuan
Çok duygulandım
15+2yiz bugün..
Kızımda çin erkekti yani tutmadı. Şimdi gene çin takvimi erkek diyor gene kız olabilirUltrasonda doktorlar bişey demedi ama bana kız gbi narin geldi kafası yüzü.
Cuma canım. 1 haftam kaldı bakalım. Tam 16 olacağım o zaman.Senin kontrol ne zaman canim
Ben hiç örgü bilmem ama bebeği öğrenince bi battaniye örsem youtube dan bakarım falan demiştim. Sonra videolara bakınca vaz geçtimBen daha bebise hiçbirşey almadım kızlar. Battaniye felan öresim var ama elim kolum kalkmıyor. Sizler basladinizmi birşeyler örmeye felan.
İkra meyra ya sormuş muydun ? O bilmiş miydi erkek olduğunu.Çin takvimi oğluma kız diyordu.
Bu sefer yine kız gösteriyor ama yine erkek
Bende tam tersi tutuyor
Bir sonraki bebeyi ona göre yapayım bari![]()
Yok atmadım canım doktor %90 dedi onun üstüne sorma gereği hissetmedimİkra meyra ya sormuş muydun ? O bilmiş miydi erkek olduğunu.
Banada keain konuşmadı ya. 12. Haftadan attım kız gibi ama bide 11 haftalık yolla dedi. Her hafta ultrasona giremiyorum kiYok atmadım canım doktor %90 dedi onun üstüne sorma gereği hissetmedim![]()