- 27 Kasım 2019
- 238
- 279
- 18
- 30
Bende alacaktım inceleyeyim dedimde oradan farkettimZaten kutunun üzerinde de bir dolumda 495 adede kadar bez yazıyor. Üç dolumluk var iştedoğru bence de
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende alacaktım inceleyeyim dedimde oradan farkettimZaten kutunun üzerinde de bir dolumda 495 adede kadar bez yazıyor. Üç dolumluk var iştedoğru bence de
![]()
Genelde babalarına nazlanıyolar benim tekme atardı tekmeledi derdim eşim elini karnıma koydu mu dururdu sıpa![]()
Verebilirsin kediler yiyorlar. Ama tabi çiğ balık kadar çok iştah ile yemiyorlar.
Öyle ya o şimdi hissedemez sert tekme atamaz daha şuan çok küçük sadece sen hissedersinAz once yine basladi elimi koyunca hissettim esimi cagirdim ama o hissedemedi diyor sen icerden hissettigin icin anlıyorsun hakli galiba![]()
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba hanimlar bende uzun suredir takipteyim ama yeni yaziyorum. Bütün sıkıntı stresi atıp öyle yazayım dedim. Bu ikili test sorunsalı insanlari gercekten cok yıpratıyor ama kan sonuçlarını cok takmamak gerekiyor onu ikinci kez anladim. İlk hamileligimde de degerlerim yuksek riskli cikmisti bundada öyle oldu. Bir erkekle bende araniza katilayim artik![]()
Evet canım başta hepimiz yanlış anlamışız.Kızlar yanlış anlamış olabilir misiniz 1485 adet çöp poşeti değil 1485 adet bez kapasiteli çöp poşeti yazıyor![]()
Merhaba hoşgeldin canımMerhaba hanimlar bende uzun suredir takipteyim ama yeni yaziyorum. Bütün sıkıntı stresi atıp öyle yazayım dedim. Bu ikili test sorunsalı insanlari gercekten cok yıpratıyor ama kan sonuçlarını cok takmamak gerekiyor onu ikinci kez anladim. İlk hamileligimde de degerlerim yuksek riskli cikmisti bundada öyle oldu. Bir erkekle bende araniza katilayim artik![]()
Ne oldu canım purposelesePurposeless nasılsın canım? Kan almaya geldiler mi?
Hosbuldum 1988 03/11/2019 kayseriHoşgeldiniz aramıza
Bilgilerinizi gönderin listeye ekleyeyim bebişinizi.
eğer aldirmayi dusunmuyorsan yaptirmamak gercekten en mantiklisi sanirim insan icinde suphe kalmasin diye yaptiriyor önce ama sonra daha büyük supheler olusuyor.Merhaba hoşgeldin canımevet yıpratıyor gerçekten,ben kararsız kaldım ve yaptırmadım en sonunda,hayırlısı olsun hakkımızda
Bizim kizda tenbel teyzesi bugun tümgün uzandim belki hissederim yokKizlar ben 2 gun once baya harekst hissettigimi sanmistim ama değilmis herhalde cunku 2 gundur hic yok hareket o gun oldu bitti![]()
Canimsin icimi ferahlattınBizim kizda tenbel teyzesi bugun tümgün uzandim belki hissederim yok
sende bence daha cok erken en az 14-15 hafta olmali
Ben 17yi bitirdim ama hala tik yok sadece 2gun gece hissettim bitti o yüzden endiselenme bide kizsa sende de bence gec olurCanimsin icimi ferahlattın ❤
Bence de erken canım bak benim 15 hafta oldu ben bile sürekli hissetmiyorum uzanınca arada oluyor geçen gün çok kıpır kıpırdı bugün sabah sağ tarafımda toplandı oğlum rahatsız edince diğer tarafa kaydı daha da hissetmedim hiçKizlar ben 2 gun once baya harekst hissettigimi sanmistim ama değilmis herhalde cunku 2 gundur hic yok hareket o gun oldu bitti![]()
Kızlar yanlış anlamış olabilir misiniz 1485 adet çöp poşeti değil 1485 adet bez kapasiteli çöp poşeti yazıyor![]()
Öyle ya o şimdi hissedemez sert tekme atamaz daha şuan çok küçük sadece sen hissedersin![]()
4lüde risk çıkmıştı. Nift yaptıracaktı canımNe oldu canım purposelese
YaaSoylemeyim söylemeyim diyorum ama sende cok kuvvetli bir sekilde kiz hissediyorum niye bilmiyorum ama sanki senin cinsiyet degisecek gibi geliyor![]()
Hoşgeldin canımMerhaba hanimlar bende uzun suredir takipteyim ama yeni yaziyorum. Bütün sıkıntı stresi atıp öyle yazayım dedim. Bu ikili test sorunsalı insanlari gercekten cok yıpratıyor ama kan sonuçlarını cok takmamak gerekiyor onu ikinci kez anladim. İlk hamileligimde de degerlerim yuksek riskli cikmisti bundada öyle oldu. Bir erkekle bende araniza katilayim artik![]()
Benim kedimin prensipleri var hiçbir çiğ şeyi yemezYa kizlar pismis baligi kedi veya kopek yermi ?? Esim kediler pismis balik yemez dedi yarin kopegemi versem copemi atsam bilemedim![]()