Evet canim
Ne yapmak lazım yani dikkat etmem gereken bir şey var mı?Süt geliyo canım normal korkacak birşey yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim
Ne yapmak lazım yani dikkat etmem gereken bir şey var mı?Süt geliyo canım normal korkacak birşey yok![]()
Elleme ve o sütü sakın sıkma canım. O ilk gelecek süt bebeğin için kıymetli. Hiç böyle birşey olmamış gbi davran. Ucu kuruduğu için lansinoh, bebe yağı ya da hindistan cevizi yağı sürerek nemlendirebilirsin.Ne yapmak lazım yani dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Hiçbir şey yapmamalısın göğsünle oynamamalısın bebeğin ilk emmesi gereken süt o çok önemliNe yapmak lazım yani dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Canım benim evet bugün hava pek güzel görünüyorBu guzel gunesli gunde Kadıkoy sahil nede guzeldir@sanabenzeyenlervar
Benim onumuzdeki ay İstanbula gelme planım var. İsterseniz görüşebiliriz musait olursaniz :)
Ben daha kahvalti hazirligindagünaydın kızlarkahvaltılar yapıldı, ilaçlar içildi ve tüm kötü düşüncelerden uzaklaşıldı mı
![]()
Cevap geldi kadından ben pipi falan göremedim kıza benziyo dedi ay hadi inşallahValla hadi bakalım ınş normal mi baktirdin boyama yöntemiyle. Seninki kız olursa ben valla daha çok ümitlenicem![]()
Hadi bakalım ikimizde ayniyiz. Benim kese ki ıkra ve o bayan kız dediCevap geldi kadından ben pipi falan göremedim kıza benziyo dedi ay hadi inşallah![]()
Yaa teşekkürler cevap için canım,sıkıntı yoktur bence Allahın izniyle tabi4lüde risk çıkmıştı. Nift yaptıracaktı canım
Benimki de 10 ve 12 haftada ikra kız dedi 14 haftadakinde birşey gördüm pipi mi değil mi bilemedim ama benim yine de kararım 12 hafta usg den yana dediHadi bakalım ikimizde ayniyiz. Benim kese ki ıkra ve o bayan kız dedi![]()
Malesef hiçbiri yapılmadı kusmalar başladı grip olundugünaydın kızlarkahvaltılar yapıldı, ilaçlar içildi ve tüm kötü düşüncelerden uzaklaşıldı mı
![]()
Geçmiş olsun canım,bol c vitamini al,ıhlamur limon bal içMalesef hiçbiri yapılmadı kusmalar başladı grip olundu![]()
Sağol canımGeçmiş olsun canım,bol c vitamini al,ıhlamur limon bal iç![]()
Ay ya seninle herşeyimiz aynı nerdeyse bende portakal tatlı turu yiyemiyorumSağol canım ❤ dünden beri canım portakal istiyo dün 1 dilim yedim midemi yaktı resmen
Harika..Sağlıkla kucağına alsın inşallahBenden de tünaydın bu güneşli havadanBiz Ereğliye gidecez çünkü yarın sabah ablam doğuma giriyor ikizlerimize kavuşucaz inşallh
![]()
Bende seviyorum ama midemden yiyemiyorum henüz kokluyorum sadeceSağol canım ❤ dünden beri canım portakal istiyo dün 1 dilim yedim midemi yaktı resmen
Gecmis olsun canimMalesef hiçbiri yapılmadı kusmalar başladı grip olundu![]()
İnşallah sağol canım,ilk kez teyze olucam çok heyecanlıyımHarika..Sağlıkla kucağına alsın inşallah![]()
Tatlı yiyorum onda sıkıntı yokAy ya seninle herşeyimiz aynı nerdeyse bende portakal tatlı turu yiyemiyorum![]()