• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doğduklarında buz gibi oluyorlar sarmak gerek yine. Zaten hastane çıkışları olacak üzerine bir de penye battaniye gerekir. Zaten yanında anne kayınvalide falan olursa battaniyeye sarılı bir çift yumuk göz görürsün 😁
😂😂 kayınvalidem rahmetli annemde gelemeyebilir ama battaniyeye sarıcak özellikle kalın battaniyeye sarıcak insanlar var çevremde pişirirler evladımı:kızgın: :KK48:

Hamişler benim kızım 2 yaşında bizimle aynı odada park yatagında yatıyor şimdi yeni bebek gelicek kızıma oda yapsam taşınıcam bir kaç aya şuan yapamam taşınınca olabilir bu seferde bebek geldiginde oda yapsam çocugum içlenir dışlandıgını düşünür çıkamadım İşin içinden

Kuzenim direk sleepy baslamis pisik yapmamış prima molfix fiyatlsri fazla gibi geliyor bende sleeppy yada ebebegin beziyle baslamyi planlıyorum tabiki pisik yaparsa el mecbur diger bezleri denicem ama belki başladığım bezle gidersem olmaz diye düşünüyorm düşündüğüm gibi olurmu onu bilmiyorum 😂😂
Ben de sleppy düşünüyorum. Bakalım inşallah pişik yapmaz. İçeriği güzel, temiz.
[/QUOTE]

Insallah 😄😄

İyi geceler 💤 kızlar göbeğimin hemen altı sertleşti ve çok acıyor niye böyle büyüdü mü sıpa ne oldu acaba 16artı 5 olduk bugün.. ciddi manada ağrıyor varmı aranızda yaşayan
büyüyorız artık canım💕arada olacak böyle sertlikler ağrılar ilerleyen haftalarda da artabilir tabi kasılmayla karışıyor arada Allah göstermesin
Herkese günaydın 😃🌞 bugün kontrol günüm saat 12:45 te çok heyecanlıyım umarım bu sefer cinsiyeti öğrenirim yoksa bir ay beklemek zorunda kalacağım dua edin bana güzel haberlerle döneyim 🙏😇🥰
güzel haberlerle bekliyoruz canım inşallah öğrenirsin cinsiyeti🤩
:KK200::halay::halay::halay::halay:
Trendyoldan verdiğim siparişim dün geldi
Hediye ıslak mendilide 2 tane yanında :KK49: sadece eksiklerim hastane çıkışı,banyo kuvet seti havlusu,yedek kıyafet alt üst ,zıbın ,battaniye,

Aldıklarımda oltribebe burun aspiratörü damlası
Bez 1\2 numara
3 zıbın
5 altlık
Kapşonlu birtakım
Şampuan ,yag ,vazelin o kadar daha alcak cok eksik varrr:olamaz::olamaz::KK200::KK200::KK200: olsun zamanla tamamlanır
maşallah ne güzel alışverişler yapılıyor😍 güle güle kullansın şimdiden minnoşun🌸
Merhaba arkadaşlar. Malum alınan tüm bebek kıyafetleri önce yıkanması ütülenmesi gerekiyor. Piyasada o kadar çok deterjan var ki doğal diye satılan. Güvenemiyorum her markaya. Daha önce deneyimli olan doğum yapan anneler yada bu konuda bilgisi olan varsa hangi markalara iyi hangilerine çok kötü diyorsunuz
Kötü diyemem diğerleri için ama benim kaç yıldır kullandığım bitkisel bi marka var ersağ adı,çok memnunum,her şeye alerjim olduğu için beni en rahatsız etmeyen bitkisel toz ersağda buldum memnunum,çocuklarda ve nevresimlerimde özellikle kullanıyorum

Hamişler benim kızım 2 yaşında bizimle aynı odada park yatagında yatıyor şimdi yeni bebek gelicek kızıma oda yapsam taşınıcam bir kaç aya şuan yapamam taşınınca olabilir bu seferde bebek geldiginde oda yapsam çocugum içlenir dışlandıgını düşünür çıkamadım İşin içinden
Ben olsam bende içlenirdim :KK34:kıskanma nedeni olabilir ona ait bişeyi yeni bebeginize vermeniz.ama paylaşmasını bilen bi cocuksa anlatarak güzelce acıklayabilirsiniz

Aslında şampuan deterjanda stok yapmak riskli riskli benim çocuğum dermatit cildi hemen alerji olup kabarıyor şampuanı ayrı deterjani ayrı bi kullandığımız bez bi ay iyiyken diğer aya alerji yapabiliyor beyaz tenli olma ihtimali varsa anne yada baba beyaz tenliyse stok yapmayın çünkü beyaz tenli çocuklarda alerji çok oluyor doktor öyle demişti bize 😁

Ben beyazim esimde kumral nasil bise cikar bilmiyorum 😂😂 hey allahım hersey sıkıntı yahu ne edicem 😣

Çok mantıklı. Bana da böle dedıler uygun fiyatlıdan baslayıp pahalıya dogru gıt pişik yapmayandan devam et dedıler. Tabi ben daha hangısı pahalı hangısı ucuz blmıom bıle 😄

Prima cok pahali geliyor bana ee molfixte ondan 10 tl felan agsasi oda pahali en iyisi baby&me veya sleppy bana daha avntajli geldi e bebek surekli indirim yapiyor ztn suan 50tensi 22.90 yenidogani seleppy henuz bakmadm ama sleppy le baslamayi dusunuyrm 😄
[/QUOTE]
Sleepy kendi internet sitesinde sürekli indirim oluyor bizde şimdi sleepy kullanıyoruz toplu alınca uyguna geliyor
[/QUOTE]

Hic arastirmadim bende araştırmaya baslarim yavas yavas 😄

Yapabiliyorsan öncesinde yapmaya çalış yoksa aynı sistem devam . Kıskanma illa ki oluyor en anlayışlı çocukta dahi bi sevgi kaygısı oluyor. Benim oğlumda 3 yaşında bizde onun park yatağı bebeğe vercez ona bu ay yenisini alıcaz ki bebek geldi o yüzden yatağımi aldılar duygusu olmasın diye. Ama yine de siz şimdiden taşınınca çok güzel bi odan olacak neler alsak ki nasıl yapsak ki diye onu plan ortağı yapın. Işe yarar mı bilemem ama en azından alt metine yerleşir. Ama küçük olduğu için o da sizle kalmaya devam eder gibi. Arkadaşıma pedagog yeni bebeği kuma gibi düşün kocan eve birini getirse artık onu sende seveceksin dese seninle yaptığı herşeyi onunla da yapsa odasını ona açsa ne hissedersin ona göre bak çocuğun gözünden demişti.

Günaydın herkeseeee :kahve::KK15::spor:
Bugün izinliyim ama erken kalkmaya alışmışım uuyuyamıyorum
İzinli olupda 12,ye kadar uyuyanlara hayranım :işsiz:
Dün carrefoura gittik bebek yagı ve vazelin cok uygun kampanyadaydı vazelin dalin 13 tlden 6 tlye düşmüştü :super:trendyoldada 240 adet yeni doğan bez 2adet hediyeli ıslak mendil 112 tl indirimde
Daha önce aldm bir paket 240 adet yeni doğan yetmez dediler eşim hemn birtane daha söyledi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:eşimin huyudur aslında bir şeyden iki tane almak yedekte kalsın lazımolur der sanki sonra hiç alınmaz gbi bnded o huy yok :KK49:

Güzel heyecan 🙈 ama eşini durdurmaya bak 😁 yenidoğan 1 paket yetiyor aslında ilk ay fazla kilo alımı olduğu için diğer numaraya geçiş oluyor. Birde dalinin artık sadece adı var kalite 😑

Oda yapmayin suan tasincaksaniz ama simdiden ayirin bence diger turlu zor olur vede kiskanir 😣

Ben olsam bende içlenirdim :KK34:kıskanma nedeni olabilir ona ait bişeyi yeni bebeginize vermeniz.ama paylaşmasını bilen bi cocuksa anlatarak güzelce acıklayabilirsiniz
Yapabiliyorsan öncesinde yapmaya çalış yoksa aynı sistem devam . Kıskanma illa ki oluyor en anlayışlı çocukta dahi bi sevgi kaygısı oluyor. Benim oğlumda 3 yaşında bizde onun park yatağı bebeğe vercez ona bu ay yenisini alıcaz ki bebek geldi o yüzden yatağımi aldılar duygusu olmasın diye. Ama yine de siz şimdiden taşınınca çok güzel bi odan olacak neler alsak ki nasıl yapsak ki diye onu plan ortağı yapın. Işe yarar mı bilemem ama en azından alt metine yerleşir. Ama küçük olduğu için o da sizle kalmaya devam eder gibi. Arkadaşıma pedagog yeni bebeği kuma gibi düşün kocan eve birini getirse artık onu sende seveceksin dese seninle yaptığı herşeyi onunla da yapsa odasını ona açsa ne hissedersin ona göre bak çocuğun gözünden demişti.
Oda yapmayin suan tasincaksaniz ama simdiden ayirin bence diger turlu zor olur vede kiskanir 😣
Valla beynim durdu şimdi ayrı bir odaya geçiremiyorum çünkü eşyamız yok kızlar kaçarak evlendik yapamadık hiç bir sey yeni yeni başladık almaya bir boş oda var o da kullanılmayan eşyalar eşimin iş malları frlan var kızımın park yatagını bebege vermeyi düşünüyordum kızıma montessori almayı oda yapmayı ama zamanda kısıtlı korkum son zamana kalıcak ne yapıcam😢

Valla beynim durdu şimdi ayrı bir odaya geçiremiyorum çünkü eşyamız yok kızlar kaçarak evlendik yapamadık hiç bir sey yeni yeni başladık almaya bir boş oda var o da kullanılmayan eşyalar eşimin iş malları frlan var kızımın park yatagını bebege vermeyi düşünüyordum kızıma montessori almayı oda yapmayı ama zamanda kısıtlı korkum son zamana kalıcak ne yapıcam😢

Zaman yön verecek canım şimdi imkanın yoksa sıkma canını. Sen o odayı yapmış olsan bile hiç kullanmayıp sizle kalma ihtimali var. Yani gün geldiğinde şekil alır. Daha küçükler o yüzden birde kardeş gelince bağlılık daha da artacak size. Biz yatağı alıcaz ama onun yatağı da yatak odasında olacak.

Zaman yön verecek canım şimdi imkanın yoksa sıkma canını. Sen o odayı yapmış olsan bile hiç kullanmayıp sizle kalma ihtimali var. Yani gün geldiğinde şekil alır. Daha küçükler o yüzden birde kardeş gelince bağlılık daha da artacak size. Biz yatağı alıcaz ama onun yatağı da yatak odasında olacak.
Bir arkadaşım var 3 buçuk yaşında kızı var yeni dogum yaptı kızı hemen kreşe verdi çocuk şimdi hiç konuşmuyor ne okulda nede başka insanların yanında pedegoga götür dedık ama tepkı verdı şimdi çocuguda öyle görünce iyice evham yaptım aklıma şu gelıyor sepet beşik alıp 3 4 ay bebegi orda yatırdıktan sonra birbirilerine alışırlar ozaman oda yapayım diyorum ama bakalım zaman ne göstercek🙏🤔

Bir arkadaşım var 3 buçuk yaşında kızı var yeni dogum yaptı kızı hemen kreşe verdi çocuk şimdi hiç konuşmuyor ne okulda nede başka insanların yanında pedegoga götür dedık ama tepkı verdı şimdi çocuguda öyle görünce iyice evham yaptım aklıma şu gelıyor sepet beşik alıp 3 4 ay bebegi orda yatırdıktan sonra birbirilerine alışırlar ozaman oda yapayım diyorum ama bakalım zaman ne göstercek🙏🤔

Ya işte o tür hamleleri daha önce yapmak gerekiyor. He öncesinde odaya yada kreşe gitmiş olsa da kardeş gelince geriye dönüş olabiliyor .sepet almak ek masraf olur yatak alsan park yatağı bırakmak istemeyedebilir. . Ama şimdiden en azından yeni evimizde yeni yatağında olacak hangi model alsak ki diye görsel bakın. En azından yeni ev yeni yatak mesajı verilmiş olur yeni kardeş yeni yatak yerine

Back
X