- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Kan haplari kabızlık yapıyor bol şu ve kuru erik iyi geliyor aç karnına yiyinceKızlar selam bisey sorucam kabizlik problemi yasayan var mi? Normalde hic yasamazdim ama simdi bikac zamandir var. Ne önerirsiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan haplari kabızlık yapıyor bol şu ve kuru erik iyi geliyor aç karnına yiyinceKızlar selam bisey sorucam kabizlik problemi yasayan var mi? Normalde hic yasamazdim ama simdi bikac zamandir var. Ne önerirsiniz?
Canım kabızlık için zeytinyağlı pırasa çok iyi geliyor ama sadece pırasa olacak iyi pişirip soğuduktan sonra tüket canım.Bir de günde olmasa bile hafta da birkaç kez avokado yiyebilirsin o da çok iyi geliyor.Kızlar selam bisey sorucam kabizlik problemi yasayan var mi? Normalde hic yasamazdim ama simdi bikac zamandir var. Ne önerirsiniz?
Allah yardımcınız olsun inşalllah çok sağlıklı çıkar yavrunuzMerhaba. Benimde ikili tarama fbeta hcg 3.87 geldi risk varmış amniyosentez yapılacakmış dua edin lütfen
Ben en alasını yaşadım 7.haftadan itibaren. Bence sebep olan şeylerden biri etrafınızdaki herkesin sizi kıtlıktan çıkmış gibi yedirmeye çalışması. Biraz yumurta da kabızlık yapıyor. Özellikle haşlanmış yumurta. Ben doktora gittim bana duphalac diye bir ilaç verdi. Şurup şeklinde. Ama geçici bir çözüm. O da fayda etmedi. Nestlenin oprifibre lif tozundan aldık. Hem baş ağrısı hem kabızlık beni bitirdi. Son bir haftadır kabızlık azaldı ama baş ağrısı hala zonklama şeklinde devam ediyor. Annnelik de zor hamilelikte. Alllah yardımcımız olsunKızlar selam bisey sorucam kabizlik problemi yasayan var mi? Normalde hic yasamazdim ama simdi bikac zamandir var. Ne önerirsiniz?
Doktorumdan bi tarif almıştım kabızlık çekmiştim ama yapmadım geçti çünkü tarif şu 3 4 tane kuru kayısı 3 4 tanede kuru eriği suda bekletceksin sonra suyuyla beraber 2 yemek kasigi keten tohumu 2 yemek kaşığı da zeytinyağı katip kaynatcaksin sonra blender da macun kivamina getirip onu bi kavanoza koyup her sabah ac karnına bi kaşık yiyorsunKızlar selam bisey sorucam kabizlik problemi yasayan var mi? Normalde hic yasamazdim ama simdi bikac zamandir var. Ne önerirsiniz?
3 4 tane kuru kayısıyı akşamdan suya koy sabah aç karnına suyu iç kayısıları da ye canım ben öyle çözüm buldumKızlar selam bisey sorucam kabizlik problemi yasayan var mi? Normalde hic yasamazdim ama simdi bikac zamandir var. Ne önerirsiniz?
GünaydınGünaydınlar![]()
![]()
Bende oğlumun odasına onlardan alıcam malum benimde 3.olduğu için,ranzalı olanlardan düşünüyorum odamız küçük biraz ama şimdilik oğlumun arabalı yatağı var çalışma masası ve ufak gardroplardan var ona yetiyor,bebişede anne yanı almayı düşünüyorum 1.5 yaşına kadar yatacağı,ondan sonra montessori ranzalardan almayı düşünüyorum odayıda bi yenilerim o zaman,şimdilik anne yanlarına bakıcamKızlar ben de montessori yataklardan almak istiyorum ranza ya da farklı türde olanlar var. Tavsiyeniz var mı cevrenizde kullanan vs? Bizim 3. Yolda olduğu için odalarımızın genişliğine en uygunu bu olacak..
Down sendromu riski oranı nedirAllah yardımcınız olsun inşalllah çok sağlıklı çıkar yavrunuz![]()
Poyraz İn yanına ismi biraz daha yumuşatacak söyleyişte bir isim lazım bence. Poyraz Efe poyraz ege vs. Zaten daha uzunu da söylerken sizi de yorar gibi geldiPoyraz ın yanına yakışacak isim arıyorumbulamadım
Sizce ne yakışır poyraz ın yanına..
Teşekkür ederimPoyraz İn yanına ismi biraz daha yumuşatacak söyleyişte bir isim lazım bence. Poyraz Efe poyraz ege vs. Zaten daha uzunu da söylerken sizi de yorar gibi gelditek başına da güzel bence